Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

Beyler benim E2 de sorunmu var acaba, 10 GÜN olmuştur alalı ama hala şarjı 24 saati geçmedi.!!!!
    AKŞAM saatlariden FULL şarj ediyorum saat 20:00 - 21:00 gibi yani... sabaha kadar açık bırakıyorum, sabah olunca 1 saat kulaklık ile MP3 dinliyorum, gün içinde aranma ve konuşma yok denecek kadar az, 15dk felan oyun oynuyorum, saat başı açıp kurcalıyorum 5dk kadar... akşam üzeri yine 30dk felan MP3 dinliyorum ve saat 19:00 a gelinde şarjı tamamen bitiyor...
    Acaba diyorum bana verdikleri şarj aleti E2 nin değilmi.. ben DARTY den aldım Teşir ürünüydü...ve kutunun içinde şarj aleti yoktu, çalışan kız bana birde şarj aleti getirdi oda bilmiyordu E2 nin olup olmadığını taktı şarj edince tamam budur herhalde dedi ver verdi......
    sizce 24 saati geçmemesi normal mi?

BİR FİKRİ OLAN VARMI ACABA....

Valla benim E2 en haşamat kullanımda bile 2 gün giderdi

• _____________________________

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • ROKR E2 de TELSİM kullanan varmı? Bana GPRS veya WAP ayarları lazımda.. VODAFONE nin sayfasında E2 için ayar yok.. E398 İçin var onu yaptım oda olmadı ne biçim iştir bu anlamıyorum...

• birde şu MPGK dosyları nasıl kuruluyor onu bilen varmı.? veya ne işe yarıyor....

• Arkadaşlar bugün sonyericsson W950i aldım. Birkaç güne kadar incelemesi yayınlayacam. Rork E2 ile de karşılaştıracam. Şimdilik daha kurcalayamadım sesi için bişey diyemiyorum

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar bugün sonyericsson W950i aldım. Birkaç güne kadar incelemesi yayınlayacam. Rork E2 ile de karşılaştıracam. Şimdilik daha kurcalayamadım sesi için bişey diyemiyorum

Hayırlı olsun.. Kaç paraya aldın ? Birde o Telefonda Kamera yok dimi... İnşalah çok paraya almamışsındır...

• quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

birde şu MPGK dosyları nasıl kuruluyor onu bilen varmı.? veya ne işe yarıyor....

Sistem attıktan sonra çift tıkla yani 2 kez tıklamı ne E2 kuruyor.. Kurarken çok önemli karta kur.. Birde bazı mpkg leri kurduktan sonra örneğin ZMPLAYER gibi dosyalarında ayarlarını yapman gerek.. Genelde mpkgler kurunca direk çalışırlar... mpkg linux sistemine ait programlanmış programlardır. linux yeni olduğundan mpkg olan programlar çok azdır.. MPKG Java ya göre, sanırım daha işlevseldir.. Örneğin ZMplayer..

evet dediğin gibi yaptım, çok güzel birşeymiş hele hele o VOLMODDER diye bir program varya onun sayesinde kulaklık sesi ve dış ses baya fark etti... şimdi K750İ ve E2 kıyaslamarı için yaptığım bütün yorumları geri alıyorum..
    ama Şu ZMPLAYER de mpgk olarak bir çalıştıra bilsek tam süper olucak.. dediğin gibi bazı programlar kuruluyor ama çalışmıyor..
    VOLMODDER i tuttum çok işe yaradı ama 7.ci seviyese kulaklık sesi beni kesmezken şimdi 3. seviyeden yuraıda dinleyemiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

ohoooooo sen hala ZMPLAYER kurmadın mı.. Yuhh yani E2 in var ZMPLAYER kurulu değil ise yaşaman gerek.. Hatta o teli başkasına ver...
    Hemen 4. sayfaya gir çok basit sadece bir kod ekleyeceksin o kadar...
    http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_4/key_/tm.htm

Sayfada zmplayer diye arama yap ama en aşağıda artı ekran resimleri var görürsün hemen bak kur...

Yok yok yanlış anladın sen ben o dediğin şekilde daha E2 yi aldığım zaman kurdum..
    demek istediğim mpgk olarak ta kuruluyor ama açılmıyor onu sordum o şekilde nasıl çalıştırabiliriz.. çünkü senin tarif ettiğin yolla yükledim ben telefona güzel çalışıyor ancak bazen bozuluyor mesela kapatmak istiyorum bir türlü çıkmıyor ZMPLARYER dan.. bend eo yüzden dedim ki belki MPGK olarak çalıştıra bilirsek hiç sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum...

• bu p2k drivers'ın 64 bit sistemler için olanı var mı biligsayarda xp x64 yüklü ve sürücleri çalışmıyor 64 bit lazım sanırım

• birde benim E2nin şarj sorunu var 1gün bile gitmiyor şarjı.. o yüzen servise götürücem GARİNTİ konusunda sorun çıkmaması için bana FİRMWARE lazım yani mağazadan aldığımız zamanki FİRMWARE nasıl yapabilirim...

• quote:

birde benim E2nin şarj sorunu var 1gün bile gitmiyor şarjı.. o yüzen servise götürücem GARİNTİ konusunda sorun çıkmaması için bana FİRMWARE lazım yani mağazadan aldığımız zamanki FİRMWARE nasıl yapabilirim...

http://www.e2mod.com/content/view/152/26/

linkteki fw motorola tarafından sunulan fw dir. Stock yazanların hepsi öle. İlk aldığında içinde ne vardı bilmiyorum... Firmware lar kısmından bulabilirsin. İndir ve kur

Arkadaşlar bu arada W950i incelemem yavaş yavaş oluşuyor. İnceleme boyunca telefonu E2 ile kıyaslıyorum. Bakarsanız telefonlar arasındaki fark hakkında bilginiz olur diye düşünüyorum

• _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: munzur00

sonunda fiyatı uygun seviyeye gelmeye başladı,,,

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmote2

ohaa birden yarı yarıya düşürmüş fiyatını... gerçi bende 299YTL ye almıştım...

• bu fiyata alınabilir galiba :)
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: munzur00

sonunda fiyatı uygun seviyeye gelmeye başladı,,,

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmote2

ohaa birden yarı yarıya düşürmüş fiyatını... gerçi bende 299YTL ye almıştım...

• Arkadaşlar kız arkadaşım müzik dinleyemiyorum fln dedi. Bende bu gece flash atacam tele. Sizce ne yüklemem gerekiyor... Hangi FW ?
  • bir de pek konumuzla alakası olmasa da java oyunları telefona atmadan önce bilgisayarda nasıl çalıştırabiliriz? Yani .jar uzantılı bir dosyaya çift tıkladığımda hata veriyor.Var mı bir bilgisi olan ??
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.