Şimdi Ara

Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
860
Cevap
0
Favori
29.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında süperman i yenicek kimse yok özellikler karşılaştırıldığında hiç bişey işlemiyor adama
  • Dövüştüğü alana Kriptonit doldurmuşlardır ondan bu durumlara düştü koskoca Süperman
  • Tekken e bakıpta örnek almaları gerekirken halen berbatlıktan şaşmıyorlar
    Tüm MK cılar 2D istiyor bu oyunu adamlar halen hantal saçma sıkıcı 3D kalas adamların hareketleri ile süslü MK yı önümüze koyuyor
  • 3D versiyonlarından MK4 hariç hepsi çok güzel bence, ben çok tutuyorum şahsen heleki Armageddon süper
  • Jago armageddon intro su manyaktı o dövüş sahneleri acayipti ya bence MK serisi çok yi oyunlar yapıyor tekken ne kadar iyi olsada bir sub-zero scorpion ile oynamak da benim için süper bi olay
  • Tekken ve benzeri DOA 4 VF 5 gibi oyunlar çok yapmacık geliyor bana zaten dogru düzgün gard alma olayı bile yok, çok fazla antreman yapman gerekiyor MK serisi her zaman benim favorimdir, ayrıca en sevdiğim dövüş oyunları arasında Killer İnstict de var, heleki 1. si bombaydı oda Midway tarafından yapılmıştı karakterleri Fatality leri ile kesinlikle bi şaheser, Fatality yapamıyorum Kİ de ama genel olarak kombo mantığı süper,

Kİ fatalitylerini bilen varsa bi yardımcı olsun sevaptır ya!!!
  • sonunda beklenen oldu video geldi !!!!! bir tanıtım videosu olsada ben çok beğendim
    video nun hazırlanması için biraz beklemeniz lazım valla batman süper korunuşuna dikkat edin pelerini ile

VIDEO ICIN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 8 Temmuz 2008; 0:07:11 >
  • Süper haber ya malesef akşam izliyebilecem ancak,
  • arkadaşlar video yu sonuna kadar izledim MK serisini alıcaklar izlesin derim bundan iyisini bulamazsınız oyun çıkana kadar oyunun videosundan bir kaç resim

Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 8 Temmuz 2008; 11:16:39 >

• superman uçmayı biliyomu bu oyunda yoksa unutmuş mu?
  • Videoyu izledim güzel görünüyor ama bence her oyun kendi dünyasında kalmalı...Zamanında marvel vs street fighter gibi oyunlar da yapılmıştı ama bu oyunlar klasik street fighterlar kadar tutmamıştı..Süperman ,Batman gibi yılların eskitemediği, öldüremediği kahramanlara fatality yapmak bana biraz tuhaf geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 8 Temmuz 2008; 12:08:15 >
  • Ben bu oyundan umutluyum hele bi çıksın bakalım,

En çok merak ettiğim karakterde Shang-Tsung oyunda olacak mı ? Olacaksa acaba Batman ve Superman kılığına girebilecek mi?
  • Haber var:

Geçtiğimiz gün yayınlanan oyun içi videoların öncesinde, yeni açıklanacak karakterin Shang Tsung olduğuna dair söylemler dolaşıyordu ortalıkta ki sonunda öyle de oldu. Önceki haberimizde "Mortal Kombat vs. DC Universe" oyununun yapımcısı Ed Boon�un, E3 oyun fuarına içinde Catwoman, Sonya ve Flash karakterlerinin de bulunduğu 4 yeni karakterle geleceğini söylemiştik. 4. karakter birçok kişi için merak konusu olmuştu ki Jade ve Raiden üzerinde yoğunlaşan dedikoduların ardından, oyuna katılan yeni karakterin Shang Tsung olduğunu yayınlanan video'da gördük. Midway şaşırtıcı olmayan karakterler yayınlamakta ısrar ediyor ama bunun yanında da büyük kozlarını da sona saklıyor diyebiliriz, tıpkı birçok oyun firması gibi. Oyunun çıkmasına yaklaşık beş aylık bir süre varken, Midway bu süreyi nasıl kullanır bilemeyiz ama umarız E3 oyun fuarında bu 8 karakterden (Sub Zero, Batman, Scorpion, Superman, Sonya, Flash, Shang Tsung, Catwoman) başka karakterleri de görebiliriz.

• superman nasıl dayak yiyebilir ? süpersin olm sen al binayı vur adamın üstüne dövüş bitsin bu kadar basit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 8 Temmuz 2008; 13:30:33 >
  • Mekanlarda Kriptonit var herhalde yapamaz, yoksa yumruk atacak adamın alnını karışlarım, yada güneş sarı değil kırmızıdır süper güçlerini sarı güneş altında sahip olabiliyo.....
  • Bu oyunda Mortal Combat ve DC karakterleri var. Yani Marvell yok. DC nin özelliği maceraların genelde (Superman hariç) kaotik ortamlarda geçmesidir. Gençlere değil biraz daha büyük yaş gruplarına hitap etmeye çalışır. Eğer bunu oyuna uygulayabilirlerse ben iyi bir oyun olabileceğini düşünüyorum. Kaldı ki MC vs Marvell olsa bu kadar iyi bir sentez olmayabilirdi. Bu iki oyunda kaotik temalı o yüzden o kadar acımasız olmayalım görmeden derim.
  •  Mortal Kombat vs. DC Universe (ÇIKTI - RF)

V' de isteriz
    İşte bu adam gider Mortal Kombat' a
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

V' de isteriz
    İşte bu adam gider Mortal Kombat' a

benim kahramanımdır "V for Vendetta"
    aslında şöyle adam gibi bir oyununu yapsalar on numara olurdu,
    bu arada filmini izlemeyenler muhakkak izlesinler ...

• Oyundanm nefret ettirdiniz beni abiiii...yaa Bi oynayın abiiii ondan sonra yapın yorumunuzu ya offf
  • GOGOMEZ sen yorumlara bakma Tekkenci bunlar oyunun videosu çok güzel bence armageddon ile arasında grafik olarak çağ var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.