Şimdi Ara

Mortal Kombat PS3 Gerçek +18 Sadistik (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
22.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kas ların kemiklerin gözükmesini güzel yapmışlar

video da scorpionun tasarımını göremedim çok merak ettim
  • Oha !!

Video super la.

Sonunda istediğimiz tarzda bir Mortal Kombat oyunu geliyor Next-Gen'e.
  • PS3 e ilk defa düzgün bir dövüş oyunu çıkıcak

street fighter tekken saçmalığından sonra
  • video güzelmiş sondaki fatality de fena
  • Sonunda MK geliyor beee !!!!!!!
  • tek kelimeyle MUHTEŞEM (görünüyor)
  • Video mükemmel. Özlediğimiz Mortal Kombat geri dönüyor. Atmosfer şahane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

PS3 e ilk defa düzgün bir dövüş oyunu çıkıcak

street fighter tekken saçmalığından sonra

Street Fighter ve Tekken saçmalık?

Tekken bir yere kadar anlarım ,çok kötü bir oyun değildi açıkçası ,sadece çok fazla yenilik yoktu 5. oyuna göre.

SSF 4 için neye dayanarak saçmalık dedin merak ettim.PSN ve Live da ortalık yıkılıyor SSF 4 diye şu an.Ya da SSF 4 ü gerçekten oynadın mı merak ediyorum. İnşallah oynayıp da çok fazla dayak yiyip beceremiyorum demeyeceğini umuyorum. Herkesin görüşlerine saygı duyarım ama b.. atarken ya da oyuna çöp derken nedenlerini de belirtin bari.

Yorumlarım:Mortal Kombat'ın yeni oyununu ben de bekliyorum açıkçası. 3D olduktan sonra çöken seride (her zaman MK2 ve MK Ultimate 3 ü tek geçerim bu seride, ayrıca farklı bir tür olarak Shaolin Monks'u çok seviyorum) yenilikler bayağı ilginç olacak gibi görünüyor.Öze dönüş var gibi. Trailer gözüme bayağı hoş gözüktü, bekleme aşamasındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 10 Haziran 2010; 20:27:54 >

• açıklıyım street fighter da hiç birşey bulamıyorum kafede bi 10 dakka oynadım bi dahada oynamadım
    hee street fighter hd turbo remix var eski versyonu ama street fighter 4 ü almadım hoşlanmadım
    sadece dövüş modu var ne ilerlemeli bir mod var tekken gibi mortal kombat gibi yada bu oyunlarda
    en azından ilerlemeli modlar var street te sadece dovüş işin aslı bu biraz sert bir yorum oldu ama
  • Videoda ki oynanisi ve oyun mekanigini begendim..
    SF4 dun bu konuda kendilerine onculuk ve rehberlik ettigini dusunuyorum ama bu bir golgeleme degil kesinlikle..
    Mekanlar cok fantastik begendim gordugum yerleri.. Ancak grafik gelisir mi gelismez mi bilemiyorum da yine basit cizimlerle yapilmis karakterler goruyoruz.Insallah cikana kadar (genelde oyuncunun en buyuk avunumudur ve hep ne gosterilmisse erken yada gec o gelir onumuze)daha bi gelisir..
    Ama genel anlamda etkilendim.. Guzel.
  • daha oyunun çıkmasına uzun zaman var

gönlümden geçen

GOD OF WAR grafik motoruyla yapılmasıydı keşke

karakter modellemeleri banada pek dikkat edince iyi gelmedi
  • multiplatform olan oyun nasıl gow motoruyla çıkacak?
  • Oha süper, budur diyorum, özlediğimiz MK geliyor sonunda.

Capcom sağolsun SF4'le özüne dönülerek bu türde ne denli başarılı olunabileceğini gösterdi bu da sanırım diğer dövüş oyunu yapımcıları sağlam bir örnek teşkil ediyor. MK kendine geliyor (videoya göre baya da sağlam bir şekilde hemde) sıra KoF'ta hadi bakalım. Marvel vs. Capcom 3'te geliyor dövüş oyunu severler artık kendini kaybedecek.
  • keşke sony satın alsaydı
  • Isterse en eski oyun motoru olsun zaten yapacaginiz ufacik bir mekan ve iki karakter.. Onada bi zahmet abanin yani..
    Basima sanki Red dead in ucsuz bucaksiz mekanlari varda mekandan kistik karaktere az poligon harcadik olayi..
    Tekkene de bu yuzden kizmistim.. Yag gibi karakterleri kisitli mekan icinde her iki consolda cok rahat gosterebilir ama gel gor iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

açıklıyım street fighter da hiç birşey bulamıyorum kafede bi 10 dakka oynadım bi dahada oynamadım
    hee street fighter hd turbo remix var eski versyonu ama street fighter 4 ü almadım hoşlanmadım
    sadece dövüş modu var ne ilerlemeli bir mod var tekken gibi mortal kombat gibi yada bu oyunlarda
    en azından ilerlemeli modlar var street te sadece dovüş işin aslı bu biraz sert bir yorum oldu ama

Hoşlanmamak veya beğenmemek kişiseldir saygı duyarım ama SF4'ü değil 10 dakika saatlerce oynasan anlayamazsın, öylesine basit bir oyundan bahsetmiyoruz. En azından birkaç gün oynanırsa az çok fikir sahibi olunabilecek bir oyun. Yıllardır oynayanlar dahi hep daha öğreneceğim çok şey var diyorlar.

Özellikle ilerlemeli modla ilgili söylediğin çok garip olmuş. Ne Tekken ne de MK ilerlemeli modlarla buraya gelmediler, ilerlemeli oyun isteyen zaten Action-TPS oynar, adı üstünde dövüş oyunu, bu türü sevenler de dövüş oyunu oynamak için alıyorlar. SF4 tüm otoriler tarafından hayran kalınan online aleminde oldukça popüler ve sevilen bir oyun bu da bunun göstergesidir. MK'nın bu videodaki hale gelmesinde de SF4'ün başarısının rolü çok büyüktür.

Sakın yanlış anlama beğeni görecelidir, beğenip beğenmemen de kimseyi ilgilendirmez ben sadece yanlış bulduğum noktalara değindim o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 10 Haziran 2010; 21:33:54 >

• Allahım SANA GELİYORUM !!!!!!!!!!! . PS3 sadece mkvsdc içni aldım desem OFF be sonunda Warner bros kötü diyonlere KAPAK !
  • Sanırım Mortal Kombat da özüne dönüyor. Hadi hayırlısı
  • gamespotta video gelmiş izleyin, izletin kung laonun fatalitysi görülmeye değer.

oyunun adı adı "mortal kombat 9" yada "mortal kombat: x" değilde sadece mortal kombat olacak, kötü elemanın shao kahn olması videodaki karakterlerin hepsinin mk 1-2-3 den olması ve oyunun adına bakarak söyleyebiliriz ki seri reboot yemiş iyi de olmuş deception ve armageddon la birlikte hikaye arap saçına dönmüştü. seriyi sıfırlamaları darious hotaru gibi saçma sapan karakterlerden retconlardan arınması güzel olacak. yeni mk den umutluyum ps2 döneminde çıkan orta karar 3-4 oyundan sonra serinin gerçekten iyi bir oyuna ihtiyacı var.

edit: video da yer alan karakterler:shao kahn, raiden, cage, sub-zero, nightwolf, reptile, mileena, shang tsung, kung lao, sektor

ayrıca mk1 ve 2den hatırladığımız stageler var benim gözüme çarpanlar: the pit (pit fatality de var) , mk1den throne room , mk2den dead pool , living forest ve kahn's arena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi aile robotu babür -- 10 Haziran 2010; 22:33:04 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.