Şimdi Ara

Mortal Kombat PS3 Gerçek +18 Sadistik (ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
262
Cevap
0
Favori
22.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane geri geliyor MK ın üstüne dövüş oyunu tanımam bu dünya da.
  • arkadaşlar yapmayın neyini beğendiniz bukadar anlamadım ben dc üniverseden pek farklı bişey görmedim şu izlediğimiz videodan özüne dönüyor diyorsunuz bumu yani özüne dönmek dc üniverseden tek farkı dc karakterlerinin olmaması ve fatalitiy eklenmesi geri kalan herşey aynı karakter modellemeleri rezalet,oyun motoru yine aynı hantal ve robotumsu oynanış hiç bi değişiklik yok yada ben farklı bi videomu izledim,

karakterlere dikkatlice bakarsanız hiçmi hiç olmamış ps2 kalitesinde grafikler bu ne yaa,yeter yaaa şaka bi yana hakikattende bu nasıl grafiktir anlamış değilim böyle bi çağda bu şekil bi grafik çok vahim johny cage e gelince durdurun videoyu bi bakın anlarsınız,balık baştan kokar bu görüntüler bana yetti oyun benim için bitmiştir midway battı yapamıyor warner bros yapar dedik ama hayal mk artık bitmiştir geçmiş olsun

• hımm güzele benziyor şu oyunun atari salonlarındaki gibi bir versiyonu konsola hiç gelmedi de ona yanarım bir salon vardı oradaki mk (2-3 hangisi hatırlamıyorumda karakterler baya bir gerçekçiydi fatalityler falan dehşetti)yı hiç unutamam çok başarılıydı tabi 2d di. 3d de o tadı alamadım nedense ama bu oyunu kesin alırım oda ayrı bir konu
  •  Mortal Kombat   PS3 Gerçek +18 Sadistik  (ANA KONU)
  • beyler daha 1 yıl var adamlar illa geliştircek
  • oyun mortal kombat 2 remake diyolar sürekli yabancılar
  • Burada o fasafiso karakterler yine var galiba.Kung lao subzeroya fatality yaparken arkada kirayi gördüm sanki.
  • Teşşekkürler Warner Bros bu oyun yok satar yok, 2D MK işte budur dahası yok kafadan %90 puanı kapacak oyun, 2011 de bizlerle

Oyun içi video

http://www.joystiq.com/2010/06/10/wbs-new-mortal-kombat-tests-our-might-in-2011/
  • Kesinlikle umut vaat edici bir video, ama bencede grafikler daha iyi olabilirdi, unreal engine 3 ile bu kadar malasef ancak su da varki daha oyunun çıkış zamanına uzunca bir sure var dolyaısıyla grafikler daha da optimize edilir. Fakat çok buyuk bir fark beklenmesi de hayalperestlik olur çunku grafik motoru sonuçta bu farklı bir motor kullanmayacaklarına göre bu motorun yapabileceklerini ve yapmayacaklarını hepmizi biliyoruz, kendini ispatlamış eski bir grafik motoru söz konusu
  • Ayrıca Tekken Tag misali Arcade Co op modu olacak 2 v 2 ekipler şeklinde, mükemmel bir oyun geliyor eski MK ruhunu anlaması gereken Midway çözemedi Warner Bros çözdü tebrikler, oyunda Ed Boon da var bu arada ama John Tobias yine yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

oyun mortal kombat 2 remake diyolar sürekli yabancılar

Zaten oynanış mekaniklerine baktığında inanılmaz derecede MK2'yi andırıyor. Bence süper bişey yapıyorlar bunu yaparak.
  • Mortal Kombat II remake'de olabilir veya çoğu karakter Mortal Kombat II'den olduğu için (videoda öyle yani) bize Mortal Kombat II'nin remake olacağını düşünmemizi de sağlıyor olabilirler. :)

En çok TAG şeklinde dövüş olayı hoşuma gitti diyebilirim.

Bomba gibi bir oyun geliyor diyelim şimdiden.
  • ESKİ

Mortal Kombat   PS3 Gerçek +18 Sadistik  (ANA KONU)

YENİ

Mortal Kombat   PS3 Gerçek +18 Sadistik  (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 11 Haziran 2010; 11:34:16 >

• Valla açık söylemem gerekirse ben MK'dan ben çoktan umudumu kesmiştim ama bu videodan sonra acayip bir heyecan duydum. Bu sefer olacak, olmalı.
    Özellikle 2D oynanış çok önemliydi bence SF4'ün başarısı sayesinde önlerinde güzel bir örnekte var. Grafikler (umarım) gelişecektir, MK vs. DC'nin grafikleri dahi iyiydi ki bu oyunun çıkmasına daha çok var.
    SF dirildi MK ve KoF'ta dirildiği vakit değmeyin keyfimize, KoF'ta neler olur bilmiyorum ama bu videodan sonra ben MK'dan çok umutluyum umarım yanılmayız.
  • Oyunun BAŞ karakteri scorpion nerde
  • quote:

Oyunun BAŞ karakteri scorpion nerde

Scorpion en sevilen ve popüler karakter (ben Sub Zero'cuyum gerçi ) oyunun asıl baş karakteri Liu Kang ama o da görünmedi. Sonraki videolarda görürüz endişeye gerek yok.
  •  Mortal Kombat   PS3 Gerçek +18 Sadistik  (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 11 Haziran 2010; 12:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Oyunun BAŞ karakteri scorpion nerde

Scorpion en sevilen ve popüler karakter (ben Sub Zero'cuyum gerçi ) oyunun asıl baş karakteri Liu Kang ama o da görünmedi. Sonraki videolarda görürüz endişeye gerek yok.

:) Oyunda iki karakterden başka kişi seçen yok ki :)
  • arkadaşlar remake değil reboot. mk 2 remake olsa nightwolfun sektorun ne işi olur? ayrıca oyunun adı "mortal kombat" yanında rakam yada altbaşlığı yok.
  • Tek kelimeyle mükemmel bir oyun olmuş , eski havasını bozmadan next gen e çok iyi uyarlamışlar. Bana göre ps3 ün en iyi dövüş oyunu olucak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.