Şimdi Ara

Mortal Kombat PS3 Gerçek +18 Sadistik (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
22.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynen katılıyorum scorpion subzero hariç kimsenin başka karakter seçmediği
    oyunda ne bu salak salak karakterler
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

imdb'nin yourumu oyun için olduğu yönünde... http://uk.imdb.com/news/ni2782663/

Bir de yukarıdaki resmin büyük hali...

Mortal Kombat   PS3 Gerçek +18 Sadistik  (ANA KONU)

çok iyi tasarlamışlar ama

• Diğer spekülasyonlara göre ise, Mortal Kombat'ın başarılı oyunu "Shaolin Monks'un" devamı niteliğinde olabileceği tahmin ediliyor

bencede yüzde yüz böle olucak next gende dövüş oyunları fiyasko oluyo

street
    tekken
    dv mk

gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

MK9 Karakter Listesi

Baraka
    Bo' Rai Cho kolpa
    Cyrax
    Darrius kolpa
    Drahmin kolpa
    Ermac
    Fujin kolpa
    Goro
    Hotaru kolpa
    Jade
    Jarek kolpa
    Jax
    Johnny Cage
    Kabal
    Kai kolpa
    Kano
    Kenshi kolpa
    Kintaro
    Kira kolpa
    Kitana
    Kobra kolpa
    Kung Lao
    Li Mei kolpa
    Liu Kang
    Mileena
    Moloch kolpa
    Motaro
    Nightwolf
    Noob Saibot
    Onaga -
    Quan Chi
    Raiden
    Rain
    Reptile
    Scorpion
    Sektor
    Shang Tusng
    Shao Khan
    Shinnok
    Shujinko kolpa
    Sindel
    Smoke
    Sonya Blade
    Stryker
    Sub-Zero
    King Jerrod -

Şu salak karakterlerde ısrar etmelerini anlamıyorum.

Tamam diğerlerine lafım yok ama Kenshi gerçekten 4 4lük bir karakter

• yeni gösterilen fraggmanın oyunla alakası yok kısa film olduğu söyleniyor ama belli olmaz filmide olabilir.. şuda bir gercek oyunla uzakdan yakından alakası yok..
  • subzero videodan

o nası oluyo :)

iyi de yapımcı warner bros :)

artık böle yapıyolar teaserları

driver
    asessien creed
    fear 3

gibi

hollywood devi yapıyo oyunu

DÜNYANIN EN İYİ GÖRSEL TEKNOLOJİSİ VAR ADAMLARDA

GAMETRAİLERS DAKİ YORUMLARA BAKTIM HERKEZ BU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 9 Haziran 2010; 17:43:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Aslinda benim en sevdim 1 di.. Cok sadeydi yani daha sonra 3 ile ozellikle cok fazla genisledi karakter dahil oldu.
    Ben az , oz ikilisini seven biri olarak MK 1 i hepsinden daha cok sevmistim.

Mortal Kombat 1 benim de favori Mortal Kombat oyunumdur.

Belkide arcade salonunda ilk oynadığım Mortal Kombat oyunu diye ilk oyunu diğer oyunlarından her zaman ayrı tutuyorum. :)

PC'den HDMI ile LCD'ye veriyorum görüntüyü 1080p olarak. Arcade salonu gibi oldu ev. Adamlar dev gibi LCD'de. :D

Hocam görüntü çok bulanık olmuyor mu ?
  • Kenshi ye de Kolpa diyorsaniz kolpa kavramindan ne anladiginizi bi daha gozden gecirmelisiniz :)
    Adam tam bir sensei :) Kor ama bizim gozumuz gordugu ve biz oynadigimiz icin onun korlugu pek sorun olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 9 Haziran 2010; 17:59:29 >
  • Yahu bu video nun oyunla hiç bir alakası yok. Kısa film projeside değil. Yönetmen yeni mortal kombat filmi çekmek istiyormuş ve ne derece kaliteli çekicegini göstermek adına 7 dakikalık bir sunum videosu hazırlayıp w.bros a vermiş. Eski serilerden bağımsız remake bir film olucak
  • son günlerde aldığım en güzel haberlerden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 5 Eylül 2010; 15:33:48 >
  • subzero undisputed 3 teki boyka olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

son günlerde aldığım en güzel haberlerden biri oldu konuyu açan arkadaşa teşekkürler gerçi ben daha önce bi konu açmıştım ama önemli değil,son günlerde işlerin yoğunluğundan dolayı foruma fazla giremiyordum,arkadaşın yeni konu açması iyi olmuş artık burdan devam ederiz

gelelim oyuna;yeni mortal kombatın bir önceki faciadan sonra bi toparlanma yapacağı kesindi zaten ayrıca iflas etmiş bi midway ın bu oyunu daha fazla yukarılara taşıyacağıda beklenemezdi,warner bros'un mortal kombatı satın alması mk hayranları için çok sevindirici olması lazım çünkü hem film hemde oyun için yatırımlar yapacağını satın alarak belli ettiler zaten adam işine yaramayacak şirketi neden satın alsın

sub-zero nun yüz modellemesi ilginç olmuş,ama ben daha sade abartısız mk1 deki gibi daha sade bi sub zeroyu tercih ederdim,tabi birebir aynısını değil ama adamı şekilden şekile soktular sonunda cyborg oldu,iri iri kaslı maslı yapmalarıda subzero ve scorpiona gitmiyor adam ninja amerikan güreşçisi değilki

video müthiş olmuş 12 seneden beridir,fanatiklerini bekleten film sonunda ciddi ciddi gelecek gibi görünüyor ben kendi şahsıma 12 senedir bekliyorum,internete ne zaman girsem filmle ilgili bi haber varmı diye hep merak edip bakmışımdır,ayrıca undesputed filminde oynayan michael jai white'ada
    ayrı bi sempatim var mk filminde oynaması tam yerinde olmuş,inşallah bi aksilik olmaz ve bu filmi yaparlar,tahminimce tek filim olmayacaktır 1,2,3 diye seri olarak gider

subzero

• sub-zero tahminimce doktor freeze gibi bişey olucak
  • konuyla alakası yok ama aklıma geldi şu alt resimden solda olan kısa boylu adam manyak birşeydi ya bi filmde izlemiştim undisputed2 ydi zannedersem (yanlışta yazmış olabilirim) herif ne biçim dövüşüyordu öyle izlemeyen varsa izlesin dövüş filmlerine meraklı olanlar kaçırmasın derim
    quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

son günlerde aldığım en güzel haberlerden biri oldu konuyu açan arkadaşa teşekkürler gerçi ben daha önce bi konu açmıştım ama önemli değil,son günlerde işlerin yoğunluğundan dolayı foruma fazla giremiyordum,arkadaşın yeni konu açması iyi olmuş artık burdan devam ederiz

gelelim oyuna;yeni mortal kombatın bir önceki faciadan sonra bi toparlanma yapacağı kesindi zaten ayrıca iflas etmiş bi midway ın bu oyunu daha fazla yukarılara taşıyacağıda beklenemezdi,warner bros'un mortal kombatı satın alması mk hayranları için çok sevindirici olması lazım çünkü hem film hemde oyun için yatırımlar yapacağını satın alarak belli ettiler zaten adam işine yaramayacak şirketi neden satın alsın

sub-zero nun yüz modellemesi ilginç olmuş,ama ben daha sade abartısız mk1 deki gibi daha sade bi sub zeroyu tercih ederdim,tabi birebir aynısını değil ama adamı şekilden şekile soktular sonunda cyborg oldu,iri iri kaslı maslı yapmalarıda subzero ve scorpiona gitmiyor adam ninja amerikan güreşçisi değilki

video müthiş olmuş 12 seneden beridir,fanatiklerini bekleten film sonunda ciddi ciddi gelecek gibi görünüyor ben kendi şahsıma 12 senedir bekliyorum,internete ne zaman girsem filmle ilgili bi haber varmı diye hep merak edip bakmışımdır,ayrıca undesputed filminde oynayan michael jai white'ada
    ayrı bi sempatim var mk filminde oynaması tam yerinde olmuş,inşallah bi aksilik olmaz ve bu filmi yaparlar,tahminimce tek filim olmayacaktır 1,2,3 diye seri olarak gider

subzero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 10 Haziran 2010; 0:00:41 >

• Sub-Zero rezalet olmuş.Eğer Sub-Zero böyle gelecekse hiç gelmesin daha iyi.
  • UNDİSPUTED 3 O ADAM BAŞROLDE
  • Yenilmez 3'deki Kolombiyalı aslında Kano rolune çok iyi gider. İnşallah bu proje olurda adam gibi bir MK filmi izleriz. Video çok iyiydi.

@plantamax;

Yüzbaşı Spaulding'in ta kendisi hatta canım Devil Rejects ve 1000 Cesetler Evi çekti gidip izleyeyim.
  • İğrenç tek kelime ile iğrenç nasıl olurda Bu karakterleri Gerçek Dünyadan çıkmış karakterler olarak gösterirler anlayamadım??Oyunda ki Hikaye ye en yakın giden Mk Conquest dizisini izleyenler bilir Sub-Zero bir Lin Kuei savaşçısı ve Dış Dünyada İmparatora hizmet etmek için yaşayan bir karakter bu adamı tutupta Dünyada bir kaza eseri mutanta dönüşmüş gibi göstermin anlamı ne? X-men mi bu Sonra O barakaya ne demeli neresi baraka onun ya? Reptile da öyle kaza eseri doğması ne demek ya? adam zaten Zaterralı ve doğuştan görünmez ve şekil değiştirebilir, Scropionda iğrenç olmuş video sonunda Scorpionun o gözler ne ya biri başka biri başka Bence bunu yapacaklarına Mk Conquestin devamını getirsinler daha iyi olur hikaye çok yarıda kaldı çünkü reytingler yüzünden iptal edilince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 10 Haziran 2010; 2:50:32 >

• Mortal Kombat fantastik bir yapım değil miydi? Bu filmdeki karakterler gerçek dünyadan çıkmış azılı suçlular olarak gösterilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 10 Haziran 2010; 2:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Mortal Kombat fantastik bir yapım değil miydi? Bu filmdeki karakterler gerçek dünyadan çıkmış azılı suçlular olarak gösterilmiş.

Aynen öyle herkes ayrı bir Dünyadan geliyodu burda ise Americadan çıkma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.