Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isim verin arkadasim bana isim lazim video cekmem icin :)
  • Akşam oyuna gelecek olan varmı ? KOTH çevirelim aramızda.
  • hahaha dicarpioya acil isim verin arayı sogutmadan yenı fılmlerı ceksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicarpio

isim verin arkadasim bana isim lazim video cekmem icin :)

Çektiğin bütün videoları izliyorum. Göze hoş gelen bir tarzın var. Amatör çekimlere bayılıyorum. Mis gibi ev ortamı. Yorumların da koparıyor. Devamını bekliyorum.
  • saol kardesim o senin guzelligin.
  • oyunu sattim,ama pişman oldum,xbpx ta takiliyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Öyle böyle değil, player match yaptığında maç bitiminde atıyor karakter seçme ekranında ve bu hata sadece bende oluyor. Her seferinde aynı şey oluyor.

abi bende de oluyor aynı sorun bende bir yanıt bulamadım. açmıyorum oyunu çünkü ya cdyi kıracam ya kolu o derece sinir ediyor.
  • dicarpio senın psn adresını yanlısmı yoksa ben mı yanlıs yazıyorum ekliyemıyorum senın bulamıyor.Senle bi oynamak istiyorum sansımı deneyeyim ama ekleyemıyorum iste :)
  • Psn adreslerinizi yazsanız fena olmaz forumdan kiminle kapıştığımızı bilelim dimi
  • 1 hafta içinde heer allahın günü onlineyim,, psn imzada
  • birtürlü gameplay yapmak nasip olmadı..
  • Valla geçenlerde Kabal ile fake atıp dalga geçen biri vardı oyunda. Hiç oynamadan çıktım hiç kusura bakmasın. Nasıl yapıyorsa koşmayı başlatıp iptal edebiliyor. Bana söker bu numara eyvallah ama nasıl zevk alıyorsa böyle oyundan cidden şaşıyorum o kişiye. Bide sürekli yerden dönen çark atıyor spama gel. Hiç işim olmaz öyle tiplerle.
  • arkadaşlar iyi geceler sizi bi konuda rahatsız edicem ben bu kostumleri degıstıremıyorum bu arada bütün kıyafetleri açtım krypt'ten yardımlarınızı bekliyorum... teşekkürler
  • kardes psn cheesyourfight forumdan oldugunu msj da bildir.kostum secenegi icin adamin ustunde start bas costume 2 sec
  • tamam eklerım. bu arada kryptın hepsı acık değil ama atıyorum kitana nın tum kostumlerını aldım fakat start a bastıgımda bısı cıkmıyor :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

hahaha dicarpioya acil isim verin arayı sogutmadan yenı fılmlerı ceksın

dicaprio gerçekten çok üst düzey bir oyuncu.
  • Quan Chi mükemmel karakter ama çok zor oynanışı var, kombolar dehşetül arz %70 lik kombosu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Quan Chi mükemmel karakter ama çok zor oynanışı var, kombolar dehşetül arz %70 lik kombosu var.

Online'da pek alan yok çok nadir 1-2 kişiye denk geldim ama onlarda oynayamıyordu. Oynayan döktürür ama.
  • Evet arkadaşlar Rain in DLC olarak indirilebilir olmasına sayılı günler kala Skarlet ve Kenshi nin DLC olarak yayınlandığı zamanlarda onlar ile birlikte yine Cyrax&Sektor (MK3) ve Noob&Smoke (MK2) için bedava indirilebilir klasik kostümler yayınlanmıştı şimdide bu seriye Rain ile birlikte bir yenisi daha ekleniyor artık Jade ve Kitana yı da (MK2) klasik kostümleri ile kontrol edebileceğiz Rain in 19 Temmuz da yayınlanmasıyla birlikte Jade ve Kitana nın yeni klasik kostümleride bedava olarak indirilebilir durumda olacak.

Jade ve Kitana nın MK2 kostümleri için yayınlanan resmi fragmanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Hellslayer_ -- 17 Temmuz 2011; 6:54:38 >

• Vaaaay güzel haber oldu bu.

Yavaş yavaş tüm karakterlere klasik kostüm gelecek gibi.

Sonya, QuanChi, Stryker'ın klasik kostümleride gelir inşallah. :)
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.