Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paypay88

quan chi oynayan bir türk var adını unuttum fena oynuyor. Cage neresi kolay oynamayı bilmiyor scorpion seçen yokmu :D pratice senin psn neydi

en çok rabet görülen karakterler : kung lao scorpion subzero ermac cyrax en çok bunlar oynanıyor
    hiç oynanmayanlar sheeva kano stryker scarlaet

nicki ne MustafaTR olabilir mi =) ???
  • Burada ana sayfadaki bug'u farkeden varmı bakalım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Yalnız quanchi kaliteli adam gerçekten. Az önce senle oynayınca fakettım practice. Uzak hakımiyeti ve yakın dövüşte adam açmabilme özelliğide var. Sen az daha geliştirisen bu karakteri tamamdır

Millet Spam derdinde, bende Spam atıyorum artık, Sheeva ile varım. Yeter bu nedir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Yalnız quanchi kaliteli adam gerçekten. Az önce senle oynayınca fakettım practice. Uzak hakımiyeti ve yakın dövüşte adam açmabilme özelliğide var. Sen az daha geliştirisen bu karakteri tamamdır

Millet Spam derdinde, bende Spam atıyorum artık, Sheeva ile varım. Yeter bu nedir ya.

bırak komboyu ya olay en kolay şekilde en hızlı şekilde adamı yenmek daha tuşa basamadan işini bitirmek ve bunu en iyi jax yapıyor bir adam almış jaxi pape trmi ne adam 2 karakterimi birden aynı hareketi yaparak 2 saniyede harcadı hiç bir şekilde korumada kalamıyorsun jaxe karşı ataktada ileri püskürtüyor zaten havaya kaldırma hareketi var sen aşağıda olsanda kaldırıyor jax ya uyuz oldum vereceklerdi shao kahnı bana

• Ben bıraktım artık bu oyunu. Kafayı yemeye niyetim yok. Kitap okuyorum. Geceleride film izliyorum HD falan.

Yeter oyun oyun bıktım artık. Özellikle MK vesile oldu oyunlardan soğumama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Ben bıraktım artık bu oyunu. Kafayı yemeye niyetim yok. Kitap okuyorum. Geceleride film izliyorum HD falan.

Yeter oyun oyun bıktım artık. Özellikle MK vesile oldu oyunlardan soğumama.

Şimdi tam zamanı bebeler oldu öğrendi oyunu, tamam bunlar olmuş diyebiliyorsun o derece

Spamcilere rağmen ben inadına Quan Chi ile oynuyorum. İnadına.

Hele Kung Lao oynayanları göreceksin deli dehşet spam, uzaktan paso yerden şapka durmadan, kombo falan yok yapamıyorlar paso şapka havada 2li tekme kombo, dibinde kırık hareket olan dönme, ayar gelmeyecek + olarak K.Lao ya :D
  • mustafa hocam videoya bak

• quote:

mustafa hocam videoya bak

Spam atmamış ama oyunu bilmiyor tam anlamı ile kek, ayrıca K.Lao kırık karakter eksi yönleri yok gibi bir şey, birde açığı yok oyunu yapan şerefsizler bilerek böyle yapıyor. UMK da dahada beterdi K.Lao bu iyi hali

• yokya bence bilerek değil bilerek yapsalar kunglaoyu öldürmezlerdi
  • quote:

yokya bence bilerek değil bilerek yapsalar kunglaoyu öldürmezlerdi

Kung Lao ile oynamak için usta olmak gerekmez gerekmiyorda, hiç bilmeyen birisi bile oynayabilir. Hiç bir hareketinde açık yok sadece teleportu zayıf hareket o kadar
  • quote:

quote:

Spam atmamış ama oyunu bilmiyor tam anlamı ile kek, ayrıca K.Lao kırık karakter eksi yönleri yok gibi bir şey, birde açığı yok oyunu yapan şerefsizler bilerek böyle yapıyor. UMK da dahada beterdi K.Lao bu iyi hali

hocam önceden de belirttiğim gibi bu oyuna run meter eklenmediği sürece böyle semazen gibi döner durur millet

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

quote:

hocam önceden de belirttiğim gibi bu oyuna run meter eklenmediği sürece böyle semazen gibi döner durur millet

Oyunu hiç etmişler gerçi her MK da böyle, bir kaç karakter çok fazla üstün oluyor. Onlar ile oynamak zorunda kalıyorsun. Run meter gelmeyecek ama en azından şu spam olaylarına çözüm bulsunlar, karakterler dengelensin.

K.LAo ile hiç bilmeyen birini durduramıyorsun en kral oyuncu olsun, 3.5 atarak oynuyor K.Lao, Ermac ikilisine karşı

• Valla şu son 3-4 gündür o kadar rahatladım ki resmen ruhumu dinlendiriyorum.

MK'ya girsem bile sinir olacağımı zannetmiyorum. Gelen küfürlere teşekkür edesim geliyor artık. ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Valla şu son 3-4 gündür o kadar rahatladım ki resmen ruhumu dinlendiriyorum.

MK'ya girsem bile sinir olacağımı zannetmiyorum. Gelen küfürlere teşekkür edesim geliyor artık. ^_^

Dai ne yaptın en son ibre 180di sende, yoksa agayı çukuramı attın

Dün vatandaşın teki Lobby de "Help me !" diye bağırıyordu :D bıktı galiba Quan Chi vs. maçlardan.
  • arcade collection ne oldu çıksın bari onu oynarız dh'ce run meter var
  • Bu kıyağımı unutmayın ;) Özel çalışmamın faq i
  • Summer 2011 olmadımı nerde arcade collection hd
  • eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

eyvallah

Bu eyvallaha 2 kıyak kombo daha o zaman :D

%41 kombo :D

UF J1, B,2,1, B,2,1, 1,1,2, Trance, UF Jump 1, 1,1,2, qcf+1 (Basit kombo)

%70 kombo (Basit yine - Başlangıçta qcb+4 Damage boost şart, MidScreen)

Damage Boost, UF Jump,1, B,2,1 B,2,1 Dash+2, Trance, UF J+1, F,1,2, Xray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 18 Temmuz 2011; 12:13:30 >
  • aksam deneyecegım psn id niye soru ısaretı :D
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.