Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paypay88

liu'yuu oldum olası sevmem isterse tek vuruşta indirsin

Öyle deme yaw adam mk nın şampiyonu :) armageddon da bu adamı zombi yapmıslardı zaten acayip uyuz oldum kırdım cd yi oynamadım mk4 den beri adamımdır liu kang :) kenshiye mk9 da gordum armageddon da vardı ama onu oynamadıgım için nasıl dovustugunu bilmıyodum adamın tarzını seviyorum yaw şekil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

liu'yuu oldum olası sevmem isterse tek vuruşta indirsin

Öyle deme yaw adam mk nın şampiyonu :) armageddon da bu adamı zombi yapmıslardı zaten acayip uyuz oldum kırdım cd yi oynamadım mk4 den beri adamımdır liu kang :) kenshiye mk9 da gordum armageddon da vardı ama onu oynamadıgım için nasıl dovustugunu bilmıyodum adamın tarzını seviyorum yaw şekil :)

deception'da zombi olmuştu aslında deadly alliance tipini sevmem ya tipsiz karakter oynamam

burada mk shalion monks zamanında arma cd'si sayesinde reptile ermac açılabiliyordu ne günlerdi millet liu kung oynar biz kintaroyu seçerdik bakarlardı

• shaolin monk dedin bak onu oynayasım geldi keske ps3 e de de olsa da oynasak.Yha aslında mk9 iyi güzel olmus ama story mode u shaolin monk gibi yapsalardı karakterleri hiç fark etmez hem grafik açısından daha da iyi olurdu hem zevkliydi ya 2 kişi oynayabiliyorduk valla tadından yenmezdi he :)
  • beyler milleti yeniyorum

sonra küfür ediyolar olmuyo ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicarpio

ouguzcan kardeşim şunu çevir yarın yollarım ben.shark_teeth benimle kapışmamanın sebebi benim spammer oldugumu düşünmenmi öyle diyorsan sen kendin nesin geçen scorpionu aldın yerden ateş yagdırdın bu ne peki ? neyse sonuçta bu bir oyun puan kaybetmekten bu kadar korkma kekleri bırak ustalarla kapış cevabını bekliyorum.

Kardeş alemsin valla ya.

Bu arada az önce Mendez-J ile kapıştım, europe kanalında gezinirken pat diye karşıma çıktı, bir oynayım dedim 2 raund da al aşağı oldu:). Demem o ki bu adamların wins sayılarına bakmayın arkadaşlar, gerçekten o kadar iyi değiller, sabahtan akşama kadar wins kasıp rank te tırmanmaya çalışıyorlar ama ilk 10 da olmayıp gerçekten çok çok daha iyi oynayan adamlar va. Bizim türkiye kanalında bunlardan çok daha iyi oynayan arkadaşlarımız var gerçekten

• kunglou yu geliştiriyim bende video çekim koycam

hedefim chessyourfight
  • the game session is no longer available

bu sorun sadece bende mi var ? Kronik olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

the game session is no longer available

evet bende de var o sorun. ikinci karşılaşmada veriyor devamlı milllet nasıl üst üste maç yapıyor anlamıyorum. biyerinde bi ayarmı var yoksa bizemi böle denk geliyor anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_fx

quote:

the game session is no longer available

evet bende de var o sorun. ikinci karşılaşmada veriyor devamlı milllet nasıl üst üste maç yapıyor anlamıyorum. biyerinde bi ayarmı var yoksa bizemi böle denk geliyor anlamadım.

modemde sorun vardır

bende hiç öle bişe olmuyo

yada karşınızdaki 1 mb bağlantıdır

• O sorun bende de çıkıyor malesef. Bugün Turtle trophy'sini alana kadar o hata ile sayısız kere karşılaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Vay güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

quote:

ouguzcan kardeşim şunu çevir yarın yollarım ben.shark_teeth benimle kapışmamanın sebebi benim spammer oldugumu düşünmenmi öyle diyorsan sen kendin nesin geçen scorpionu aldın yerden ateş yagdırdın bu ne peki ? neyse sonuçta bu bir oyun puan kaybetmekten bu kadar korkma kekleri bırak ustalarla kapış cevabını bekliyorum.

Kardeş alemsin valla ya.

Bu arada az önce Mendez-J ile kapıştım, europe kanalında gezinirken pat diye karşıma çıktı, bir oynayım dedim 2 raund da al aşağı oldu:). Demem o ki bu adamların wins sayılarına bakmayın arkadaşlar, gerçekten o kadar iyi değiller, sabahtan akşama kadar wins kasıp rank te tırmanmaya çalışıyorlar ama ilk 10 da olmayıp gerçekten çok çok daha iyi oynayan adamlar va. Bizim türkiye kanalında bunlardan çok daha iyi oynayan arkadaşlarımız var gerçekten

+1.000.000

• hahahhah video super "hayret bu ara kacırıyor komboları" net yardı :D

devamını beklıyoruz
  • "acaba vıdeo cekıyo mu dıye heyecanlandı ?" hahahahah efsane ya devamın kesın beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

"acaba vıdeo cekıyo mu dıye heyecanlandı ?" hahahahah efsane ya devamın kesın beklıyoruz

• cem yilmaz yanimda staj yapti :) zaman buldukca kaynatiriz daha ama kapiscak adam yokki bana hepsi hafif kaliyor.
  • quote:

cem yilmaz yanimda staj yapti :) zaman buldukca kaynatiriz daha ama kapiscak adam yokki bana hepsi hafif kaliyor.

Ne oynayanlar var bu oyunu yanında aşık bile atamayız. Kişi sayısı yüksek odalarda takıl çok psikopat oyuncular var.

Bunu ben diyorsam anla artık ne kadar iyi olduklarını.
  • kardes chosrealm den cikmiyorum zaten beni tek zorlayan bonus_jin cikmisti onunda videosunu ekledim foruma.sen bana sadece isim ver sonra otur filmini izle.yada benle bi kez kapis demek istedimi anlarsin.
  • quote:

quote:

cem yilmaz yanimda staj yapti :) zaman buldukca kaynatiriz daha ama kapiscak adam yokki bana hepsi hafif kaliyor.

Ne oynayanlar var bu oyunu yanında aşık bile atamayız. Kişi sayısı yüksek odalarda takıl çok psikopat oyuncular var.

Bunu ben diyorsam anla artık ne kadar iyi olduklarını.

Geçen gün sayısı yüksek bir odaya girdim. Bir koth a daldım, mekana bir jax geldi:). Koth da yaklaşık 5 kişi vardı. Bu jax e bir sıra geldi kardeş inanırmısın ben izlerken ağzım açık kaldı, adam manyak oynuyordu ya. Herifi kimse indiremedi ordan, jax ile inanılmaz oynuyordu gerçekten. Kung lao lar, scorpionlar, smoke lar, ermaclar herif banamısn demedi valla.KOTH mekanını boşalttı sonuna kadar resmen İlk defa birini izlerken alkışladığımı hatırlıyorum, o derece iyiydi adam..

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.