Şimdi Ara

Mortal Kombat 9 Dehşet'ül Fatality Ligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mortal kombat 9 için her kafadan bir turnuva sesi herkes biri turnuva kursun bekler derken benim aklıma niye lig olmasın geldi evet arkadaşlar Mortal Kombat9 Dehşet'ül Fatality Ligini kurmuş olduk yani :D . Neyse cs4'den imza avatar vs hazırlayabilirsiniz .

Nasıl Olacak bu lig?

Bu lig futbol oyunlarında olduğu gibi puanlamalı olacak tabiki Mortal Kombata özel puanlamalar . Öncellikle yeterli oyuncu /psn sayısına ulaşıldığında tablomuzu yapacağız ve maçlara başlayacağız. Maçlar King Of The Hill modunda olacağından hile vs tarzı şeyler olmayacaktır.

Nedir King Of The Hill?
     Mortal Kombat 9 Dehşet'ül Fatality Ligi

King of the hill 8 kişiye kadar destek veren oyunun online modu. Ranked ve playerden ayrılarak özel bir yer ediniyor çünkü oyunu 8 kişi oynuyor izliyor yani.2 kişi kapışırken diğerleride izliyor hile vs olmadığını görüyor puanlama yapıyor :)
    İşte bizim puanlama tablomuzda burdan gelmektedir :) . Respect Point dediğimiz sistem. Oyun sonunda izleyiciler maça yorum yapıyor ve puanlıyor.

Raşit vs Maşit

izleyiciler ali veli kırkelli cabbar hüseyin misal raşit yendi maşıt : 2 ali : 5 veli : 1 cabbar : 0 hüseyin : 10 verdi diyelim bunları toplamı tablomuza yansayacak işte :)

Neyse psn listesini alalım

1-PaypayTR -DH nick Paypay88

• Ben her zaman varım
  • Güzel fikir aslında bende varım :)
  • ekle hocam
  • psn bambogie

beni de aranıza alın şimdilik biraz kombo olaylarında fakirlik çekiyorum ama zamanla ilerleme kaydedilecektir. :) şu psn bir gelsene azcık dayak yiye yiye atmasını öğrensem :)
  • Psn:Brkeyp ekle hocam
  • Bende varim psn :fenerbahce . Ayni anda 8 kisi zor bulunur ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MORTAL KOMBAT 1 ( XBOX GRUBU )
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benide ekleyebilirsin.
    PSN: Pennywse
  • PSN: Pixolator
  • Logo yapabilecek biri aranıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.