Mortal kombat 9 için her kafadan bir turnuva sesi herkes biri turnuva kursun bekler derken benim aklıma niye lig olmasın geldi evet arkadaşlar Mortal Kombat9 Dehşet'ül Fatality Ligini kurmuş olduk yani :D . Neyse cs4'den imza avatar vs hazırlayabilirsiniz .
Nasıl Olacak bu lig?
Bu lig futbol oyunlarında olduğu gibi puanlamalı olacak tabiki Mortal Kombata özel puanlamalar . Öncellikle yeterli oyuncu /psn sayısına ulaşıldığında tablomuzu yapacağız ve maçlara başlayacağız. Maçlar King Of The Hill modunda olacağından hile vs tarzı şeyler olmayacaktır.
Nedir King Of The Hill?
King of the hill 8 kişiye kadar destek veren oyunun online modu. Ranked ve playerden ayrılarak özel bir yer ediniyor çünkü oyunu 8 kişi oynuyor izliyor yani.2 kişi kapışırken diğerleride izliyor hile vs olmadığını görüyor puanlama yapıyor :) İşte bizim puanlama tablomuzda burdan gelmektedir :) . Respect Point dediğimiz sistem. Oyun sonunda izleyiciler maça yorum yapıyor ve puanlıyor.
Raşit vs Maşit
izleyiciler ali veli kırkelli cabbar hüseyin misal raşit yendi maşıt : 2 ali : 5 veli : 1 cabbar : 0 hüseyin : 10 verdi diyelim bunları toplamı tablomuza yansayacak işte :)
Neyse psn listesini alalım
1-PaypayTR -DH nick Paypay88
Ben her zaman varım
Güzel fikir aslında bende varım :)
ekle hocam
psn bambogie
beni de aranıza alın şimdilik biraz kombo olaylarında fakirlik çekiyorum ama zamanla ilerleme kaydedilecektir. :) şu psn bir gelsene azcık dayak yiye yiye atmasını öğrensem :)
Psn:Brkeyp ekle hocam
Bende varim psn :fenerbahce . Ayni anda 8 kisi zor bulunur ama