Şimdi Ara

Morrowind HAkkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zamanında morrowind'i ing. yetersizliğinden oynayamamıştım dün yeniden kurdum ve oynamaya başladım oynamış arkadaşlara birkaç sorum olacak.

1-Bu npc'ler hiç uyumuyormu Oblivion'da gece olduğu zaman npc'ler uyuyordu ve evlerin dükkanların kapıları kilitleneniyordu.Örneğin hırsızlık yapmak istiyoruz kimse uyumuyor ki yahu nasıl olacak? Dışarı çıkıp dolaşmalarını vs. geçtim zaten genelde yerlerinde duruyorlar ama 24 saat boyunca ayaktalar neden uyumuyor bunlar?

2-İkinci sorum kapı kilitleri ile ilgili örneğin 75 seviyeli bir sandık var.Açmaya çalışıyorum elimde master lockpick var ama "lock too complex" diyor security'nin yüksek mi olması gerekiyor nasıl oluyor? Kilit açma şans işi galiba tıklıyoruz açıyor veya açmıyor doğru mu?

Sorularım bunlar şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 29 Ağustos 2009; 15:08:42 >

• 1- Living NPCs diye bir mod vardı.Onu kur ilk sorunun cevabını almış olursun.(planetelderscrolls.gamespy.com yadawww.tesnexus.com 2sinden birinde mutlaka bulabilirsin)
    2-Security Skill+Elindeki maymuncukla alakalı.Ama sana tavsiyem Alteration üzerine yoğunlaşıp Unlock skill ini öğrenmen
  • Teşekkürler cevaplar için 2. soru tamam ama 1. soruda bunun modsuz olarak olup olmadığını sormuştum.Mod ile yapıldığını zaten biliyorum.Çok saçma birşey değilmi hırsızlık yapacaksın ve doğal olarak bunu gece yapman gerekiyor, ama ne hikmetse npc'ler uyumadıkları için yapamıyorsun ne iş yahu
  • Living cities of Vvardenfell modunu kurdum.Yine uyumuyorlar ama gece kapılar kilitleniyor ve yatağın yanına gelip bekliyorlar sabaha kadar Konuşmak isteyince rahatsız etme daha sonra gibi cevaplar alıyorsunuz Uyumasalar da en azından biraz daha gerçekçi oldu bu modla. Birde şöyle birşey gördüm kilitli bir kapıyı açtığınızda bir daha kilitlenmiyor sürekli açık kalıyor bari oyunu kapatıp açınca eski haline gelseydi iyi olurdu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.