Şimdi Ara

morhipo alt limitsiz 10 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
7
Favori
9.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Marjinal01

İlk defa duygularıma engel oldum ve 20 TL lik çeki kullanmayıp yaktım. Süre bitimine 10 dk kalana kadar, ilgimi çeken her ürünü inceledim ama 8 TL lik kargo ücreti yüzünden net 12 TL indirim olduğu için tüketim tuzağına düşmek istemedim. 10 TL için min. 20-30 TL harcamak çok saçma geldi. Sonuçta adımız Sıcak Fırsatçi, alışverişkolik değil.

Birine vereydin sevabına. dün yana yana 20 lik çek aradım bulamadım.
  • @sL@N kullanıcısına yanıt
    Valla çok haklısın, inan ki çok isterdim ama dedim ya son ana kadar nefis mücadelesi yaptım kendimle. 10 dk kala özellikle kapattım bilgisayarı gereksiz bir şey almamak için. O anda hiç aklıma gelmedi malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

İlk defa duygularıma engel oldum ve 20 TL lik çeki kullanmayıp yaktım. Süre bitimine 10 dk kalana kadar, ilgimi çeken her ürünü inceledim ama 8 TL lik kargo ücreti yüzünden net 12 TL indirim olduğu için tüketim tuzağına düşmek istemedim. 10 TL için min. 20-30 TL harcamak çok saçma geldi. Sonuçta adımız Sıcak Fırsatçi, alışverişkolik değil.

Hafta sonu kargo 1.99du mali goturen goturdu bende dahil. Sen bence kendini avutuyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim korgamda bugün geldi
    çorap olunca mı bilemedim yanında bepantol krem göndermişler :)
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    İşte komiklik olsun diye konuya ortasından dalınca böyle oluyor. Alıntı yaptığın mesajın öncesindeki mesajımı da okusaydın, çeki dün gördüğümü ve zaten yükleme ve son kullanma tarihinin de 15 Haziran olduğunu görürdün be arkadaşım. Öyle bile olsa hiç umurumda olmaz, 10 TL için ne üzülürüm ne sevinirim. Kullansaydım kazanan ben değil Morhipo olacaktı.
  • 2 tane Cazador polo yaka t-shirt almıştım. Kargolar bugün geldi.
    T-shirt'lerin 2'si de defolu çıktı. Sağında solunda delikler var.
    2 kargodan da Bepanthol çıkmadı
  • 3 tane ayrı hesaptan siparis vermistim bugun sonuncuda geldi icinde lokum, krem ve duru dus jeli.cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Haziran 2015; 17:57:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kargom da geldi içinden lokum ve krem çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kullanmayacak olan varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

arkadaşlar kullanmayacak olan varsa alabilirim.

süresi dolalıo 3 gün oldu
  • Levis tisort ve converse cuzdan aldim 9 lira odedim. 17-18 haziranda kargo diyordu 16sinda kargo teslim etti. Tisortte cuzdanda cok kaliteli ayrica mini boy bepanthene ve lokumda cabasi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

3 tane ayrı hesaptan siparis vermistim bugun sonuncuda geldi icinde lokum, krem ve duru dus jeli.cıktı

aynen bugün geldi çorap lokum krem ve duş jeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: okitai

hocam alt limitsiz çekim kim verir ? neden kullanmasın ki? ama iyi niyetiniz takdire şayan

hocam imkansız birşey istemedik ki? daha önce ücretsiz kod alıp vermişliğim oldu. sonuçta maliyeti olan birşey değil
  • Biggdesign Valiz Hediye 50 tl hediye çeki yüklenmiş alt limitsiz kargo ücreti de yok
  • pypy1 P kullanıcısına yanıt
    altlimitsiz tamam da en ucuz valiz 229TL
  • 150/30 çek alınır

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.