Şimdi Ara

morhipo alt limitsiz 10 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
7
Favori
9.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Morhipo hata verdi 10 lira çekimi yedi fakat alışveriş yapılmadı. Çek kullanılmış çekler arasında gözüküyor fakat alışveriş yapmadım yuh diyorum
  • muratsahin2003 kullanıcısına yanıt
    mesaj at tekrar tanımlarlar ama bu gün olmaz sanırım kargo fırsatı kaçacak gerci onuda mesajında belirt belki 20 tl tanımlarlar
  • cüzdan aldım 25 liraya geldi işe yarar bişey çıksa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

mesaj at tekrar tanımlarlar ama bu gün olmaz sanırım kargo fırsatı kaçacak gerci onuda mesajında belirt belki 20 tl tanımlarlar

Yazdım bakalım ya nasip :) teşekkürler...
  • İşime yaradı ama yollamayacaklardır. Morhipodan yaptığım 3 alışverişin 2 si elime geçmedi, iptal ettiler. Bunlardan biri 140 tl ye aldığım t-shirt (yani küçük büyük demeden iptal ediyorlar)
  • bu çeki bugün mü kullanmak gerekiyor ? bu çekleri kullanma prosedürü nasıl arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serginho1912

İşime yaradı ama yollamayacaklardır. Morhipodan yaptığım 3 alışverişin 2 si elime geçmedi, iptal ettiler. Bunlardan biri 140 tl ye aldığım t-shirt (yani küçük büyük demeden iptal ediyorlar)

hopi zamanı mı yoksa nomal zamanda mı yapmıştınız alışverişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bad bear boxer ve 3'lü bad bear corabi 2 liraya aldim

Kargom geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Evet hopi zamanıydı hopimde iptal oldu arada kaynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serginho1912

Evet hopi zamanıydı hopimde iptal oldu arada kaynadı.

hocam hopi zamaanı saçmaladılar resmen ne var ner yo iptal ettiler. ben bir sipariş vermiştim bana sorunsuz gönderdiler. ama çok sipariş iptakl ettiler bu hopi yüzünüden
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam hopi bitti benim gözümde ya, beceremediler. Adamlar yaptıkları kampanyadan bile korkup iptal ettiler.
  • Vay be bana hiç gelmez böyle çekler ama şeytan dürttü bir bakayım dedim Hopi için açılan hesaplara, bir tanesine şartsız 20 TL vermişler, çok şaşırdım, MH ni arayıp iade ettim yanlışlıkla vermişsinizdir diye. Yükleme ve son kullanım günü bugün görünüyor.
  • Banada böyle bir çek tanımlamışlar. Sezonda 150 TL Üzeri Siparişlerde 30,00 TL. Sezondan kasıtları nedir birde çekin tanımlama tarihi de son kullanma tarihi de bugün, saçma geldi bana.
  • Bana alt limitsiz 20 gelmis ilk kez iyi birsey verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kargo geldi bugün arkadaşlar,
    arzm baskül almıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Vay be bana hiç gelmez böyle çekler ama şeytan dürttü bir bakayım dedim Hopi için açılan hesaplara, bir tanesine şartsız 20 TL vermişler, çok şaşırdım, MH ni arayıp iade ettim yanlışlıkla vermişsinizdir diye. Yükleme ve son kullanım günü bugün görünüyor.

kullanmayacak olan varsa kardeşinize verebilirsiniz abilerim.
  • Felix baskül bakalım nasıl birşey çıkacak

• Hem 20 hem 10 tl cek aldim ama 10 tl kargodan dolayi cok ise yaramadi acikcasi 20 ligi de kargo 1.5 tl iken kullandim,,, 10 lira indirim icin de 150 lira harcamak sacma geldi hopi vardi 25 tl de bi sapka iki tisort aldirdi 10 lira icin gene de 90 lira harcatti

• benim siparişi iptal etmişler
  • İlk defa duygularıma engel oldum ve 20 TL lik çeki kullanmayıp yaktım. Süre bitimine 10 dk kalana kadar, ilgimi çeken her ürünü inceledim ama 8 TL lik kargo ücreti yüzünden net 12 TL indirim olduğu için tüketim tuzağına düşmek istemedim. 10 TL için min. 20-30 TL harcamak çok saçma geldi. Sonuçta adımız Sıcak Fırsatçi, alışverişkolik değil.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.