Şimdi Ara

Mordekaiser Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğlence amaçlı bir builddi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 4 Aralık 2011; 13:10:49 >

• Güzel bir paylaşım olmuş. Hiç Mordekaiser'la oynamasam da gerçekten çok güçlü bir hero, zaten oyun başında bir lane'de mordekaiser varsa fb almak çok zor oluyor. Mana yerindeki şey neredeyse hiç bitmiyor ve o bitmeyince de Mordekaiser ölmüyor. Bitse bile kendisi de çok güçlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Güzel bir paylaşım olmuş. Hiç Mordekaiser'la oynamasam da gerçekten çok güçlü bir hero, zaten oyun başında bir lane'de mordekaiser varsa fb almak çok zor oluyor. Mana yerindeki şey neredeyse hiç bitmiyor ve o bitmeyince de Mordekaiser ölmüyor. Bitse bile kendisi de çok güçlü.

yok ya kolay oluyor skill atıp doldurmasına izin vermeyince topukluyor ortadan ama adamı baştan bitirmezsen sonlara doğru dehşet birşey oluyor sıkıysa o zaman kes diyo gibi bişey oluyo

• Eline Sağlık Arkadaşım
  • Kazandırdığı oyunların hatrına konu yukarı taşınmış olsun. Ayrıca şunu söylemeden edemiycem ki ne kadar dps kasarsan kas ad Mordekaiser ap Mordekaiser'i geçemez bence. Thornmail-Sunfirecape-CreepingDeath üçlüsünün verdiği hasarla atak yapmadan kill aldığım çook oldu. Ayrıca Creeping Death düzenli olarak feci derecede damage vereceği için takım savaşlarında 5 düşmanın arasından canınız bile azalmadan çıkabileceksiniz. Mordekaiser için hep söylerim: "İyi kasmış bir Mordekaiser'in canını düşürebilecek tek şey kendisidir..."
  • Buildi "eh" olarak yorumlamak mümkün çünkü kesinlikle Mordekaiser'i en etkili kullanma yolu değil. Oyun stili senin fantezilerine kalmış tabii ki, istersen archangel kas senin isteğin sonuçta İyi kötü etkili olunabilecek bir build olmasının nedeni de sadece Mordekaiser'in zaten mevcut gücü ve farm yapma konusundaki etkililiğine bağlı. O itemlar tamamlandığı sürece aynı itemlarla bir çok champ ile etkili olursun yani

Hoş build chasing vs. yapmada etkili olunabilir
  • PD ler yerine Trinity Force ve Black Cleaver daha iyi gider. Morde çok hızlı farm yapıyo pek zorlanmassın o itemleri yapmak için. Ayrıca spirit visage değilde Warmogs ya da guardian angel daha bi yararlı olur. Bu dediklerim AD için geçerli. Hiç oynamadım daha ad morde ama sanırım böyle etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok--- -- 16 Mart 2011; 2:04:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Ryze Komboları?
    9 yıl önce açıldı
    Nidalee skin önerisi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ad morde ne kardeşim yuh be.İlla hybrid kasıcam diyosan alırsın bi trinity force ve hextech gunblade sunfire cape yanında bi de rylai scepter olursa yavaşlatma etkisi için süper olur yada onun yerine bi tane bloodthirster alırsın attack dmg item olacaksa illa
  • Bu arada konuşup ettim o kadar "İşkembeden sallamış." demeyin.
     Mordekaiser Rehberi
  • bence çok yanlışın var.

morde ad champion değildir. Skillerinin tamamı ap'den güç alır.

Ve morde emin ol kolay ölen bir championdur. Etrafında bol creep yoksa kalkan yok demektir. Oyunlarda başarı sağlamanın sebebi normal oyun olması. Aynı build ile ranked oynarsan çok çok kötü skor alırsın.

Mordeye hafif tank gitmen gerekli. Ne kadar çok yaşarsa o kadar çok dps yapar. Örnek olarak:

Randiuns omen: 300 hp 90 armor
    Sunfire: 450 healt 70 armor 40 aor magic dmg
    warmogs: 1000 üstü potansiyel hp
    force of nature: 76 magic resist yüzde üzerinden hp reg. ve %8 move speed..(bu gerçekten önemli)
    Ve son olarak atma's impaler...

= 1750 üstü hp... 178 civarı fazladan armor 76 civarı magic resist... ve oyun sonu bu itemlar ile toplam hp nin 3750-4500(Rune-elixir-Mastrey gibi değişkenler mevcut) arasında olduğunu sayarsak 70-90 arası fazladan dmg

bu build sonucu harika bir defans mr hp ye sahip olduğumuz yetmiyormuş gibi bir de atma's impaler sayesinde güzel bir attack sahibi oluyoruz. Böylece ne oldu? Defans ve mr manyagı oldugumuz gibi bir anda bir de iyi vurmaya başladık. Bu build ile squishy carry'leri (ashe teemo yi fiddle veigar beznerleri...) rahatlıkla öldürebilirsin. Ancak kaçabilme yetenekleri sayesinde kaçarlarsa gücenme. Çünkü mordenin eksiği zaten burada.

He daha çok offansif olsun dersen, ucundan klasik caster muamelesi yapman lazım ama bu build cok verimsizdir. rylais, mejais(işler yolunda gidiyosa), abysal scepter(magic resist + magic resist debuff + ap). belki dfg olabilir bir burst dmg daha olsa ve cd olsa fena olmaz. rabadon tabi ki olmazsa olmazlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3iks

bence çok yanlışın var.

morde ad champion değildir. Skillerinin tamamı ap'den güç alır.

Ve morde emin ol kolay ölen bir championdur. Etrafında bol creep yoksa kalkan yok demektir. Oyunlarda başarı sağlamanın sebebi normal oyun olması. Aynı build ile ranked oynarsan çok çok kötü skor alırsın.

Mordeye hafif tank gitmen gerekli. Ne kadar çok yaşarsa o kadar çok dps yapar. Örnek olarak:

Randiuns omen: 300 hp 90 armor
    Sunfire: 450 healt 70 armor 40 aor magic dmg
    warmogs: 1000 üstü potansiyel hp
    force of nature: 76 magic resist yüzde üzerinden hp reg. ve %8 move speed..(bu gerçekten önemli)
    Ve son olarak atma's impaler...

= 1750 üstü hp... 178 civarı fazladan armor 76 civarı magic resist... ve oyun sonu bu itemlar ile toplam hp nin 3750-4500(Rune-elixir-Mastrey gibi değişkenler mevcut) arasında olduğunu sayarsak 70-90 arası fazladan dmg

bu build sonucu harika bir defans mr hp ye sahip olduğumuz yetmiyormuş gibi bir de atma's impaler sayesinde güzel bir attack sahibi oluyoruz. Böylece ne oldu? Defans ve mr manyagı oldugumuz gibi bir anda bir de iyi vurmaya başladık. Bu build ile squishy carry'leri (ashe teemo yi fiddle veigar beznerleri...) rahatlıkla öldürebilirsin. Ancak kaçabilme yetenekleri sayesinde kaçarlarsa gücenme. Çünkü mordenin eksiği zaten burada.

He daha çok offansif olsun dersen, ucundan klasik caster muamelesi yapman lazım ama bu build cok verimsizdir. rylais, mejais(işler yolunda gidiyosa), abysal scepter(magic resist + magic resist debuff + ap). belki dfg olabilir bir burst dmg daha olsa ve cd olsa fena olmaz. rabadon tabi ki olmazsa olmazlardan.

Atma's impaler yerine Thornmail tercih ederim. Hem "Ne kadar çok yaşarsa o kadar çok dps yapar" teorinide ikiyle çarpar.

• hacı ben bi kaç tank itemi alıyorum warmog force of nature falan ondan sonra hextech gunblade alıyorum hem %50 mi ne yavaşlatma skili var spell vamp veriyor çok dehşet oluyor bence.Gerekirse bi tane daha alıyorum.
  • neyse herkes kendi keyfine göre oynar takılın kafanıza göre.. ama diyemedende geçemicem morde tank olunca daha bi şehvetli oluyor yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breezes

neyse herkes kendi keyfine göre oynar takılın kafanıza göre.. ama diyemedende geçemicem morde tank olunca daha bi şehvetli oluyor yahu

mordenin hiç slowu yok stunı yok zaten ne anlamı var tank yapmanın.doğru dürüst vuramıyorda zaten hybrid gitmek daha mantıklı
  • Morde'nin en son halinin AP tabanlı olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. AD çok işlevsiz bir yapılandırma ve boşa yatırım. En iyisi Rylai's, Will of the Ancients gibi büyü eşyalarıyla birlikte Sunfire Cap, Warmog's Armor, Force of Nature gibi tank eşyalarını birlikte kullanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

Orijinalden alıntı: Breezes

neyse herkes kendi keyfine göre oynar takılın kafanıza göre.. ama diyemedende geçemicem morde tank olunca daha bi şehvetli oluyor yahu

mordenin hiç slowu yok stunı yok zaten ne anlamı var tank yapmanın.doğru dürüst vuramıyorda zaten hybrid gitmek daha mantıklı

ben tank olsam bile en az 8 kilim oluyor arkadaşım dedim ya herkes keyfine göre oynar kuralı yok bunun böyle olmamalı şöyle olmalı diyemeyiz
  • morde yi ad olarak pek düşünemiyorum hele ki armor pen. runeleriyle hiç ama tabiki zevk meselesidir.
  • herkesin oynama sekline saygı duymakla beraber hatalı bi build oldugunu dusunyorum.
  • Ben ap mordeyi daha çok seviyorum rylai's scepter,abyssal scepter,hextech revolver bu 3 item olunca kesebilecek hero olmuyor iyi kasarsan bi sunfire bi force of nature ekle al sana op build ap rune de varsa inanılmaz sağlam oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 17 Mart 2011; 17:34:34 >
  • herkesin oynama sekline saygı duymakla beraber hatalı bi build oldugunu dusunyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.