Şimdi Ara

Mordekaiser Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ha birde unutmadan, seçim size kalmış tabikide ama ben genellikle oyun başında bir skill'e yoğunlaşıyorum mordekaiser'de, şimdi 3 skill'de gerekli burst için, ama her zaman 3.süne öncelik veririm, hatta ilk 3 level 3. skill, 4 ve 5 te diğerlerini 6'da ulti açarım. Farkını hissediceksiniz 1 kere deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen
    ha birde unutmadan, seçim size kalmış tabikide ama ben genellikle oyun başında bir skill'e yoğunlaşıyorum mordekaiser'de, şimdi 3 skill'de gerekli burst için, ama her zaman 3.süne öncelik veririm, hatta ilk 3 level 3. skill, 4 ve 5 te diğerlerini 6'da ulti açarım. Farkını hissediceksiniz 1 kere deneyin

Hacı ilk 3 lvl boyunca aynı skille verebilirsen farkını hissedersin zaten,öyle birşey yapanını ne gördüm ne de duydum
  • quote:

Konu çok eskiden açılmış o yüzden sanırım. Yoksa aklı olan herkes böyle oynanılmıycağını bilir morde ile.

Hocam her oyunda en az 15 kill alırım death 3ten yukaır çıkmaz 20 küsür assist. kısaca taktikler veriyim sana;

Exhaust ve Ignite çok gerekli, ulti + ignite çok süper bir ikili oluyor.
    Oyun başında hangi itemı alıcağın karşındakine kalmış, yani armor gerekliyse warden kasarsın ranged mage varsa force of nature.
    Yine oyun başında pot alırsan çok iyi olur çünkü canımız çok az oluyor ve skiller health point harcadığı için hemen düşebiliyo, erken gank yememek için.
    level 6 olduğun gibi ortaya yada yukarı aşağı bi yere git gank yap derim. exhaust > ulti > ignite > skiller kesinlikle ölür karşındaki,
    mutlaka jungle yap ama mutlakaa bu çok önemli. morde kadar iyi jungle yapan bir karkter yok. Bak sana yalan söylemiyorum level 18 oluyorum millet daha 12 13 ken üstüne üstlük o yukarıda yazdığım itemlar. 1vs3 girip triple aldığım oluyor. Ama benim bu rehber normal maçlar için tabikide ranked'da bunları yapmak biraz hayal :D

Gerçekten sağlammış buildin, tekrar teşekkürler. 11-3-11 bitirdim 2. maçı da. Ulti + ignite harbi çok iyi oluyor, gerçi ranked'da Morde yüzde 90 banlanıyor ama olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

ha birde unutmadan, seçim size kalmış tabikide ama ben genellikle oyun başında bir skill'e yoğunlaşıyorum mordekaiser'de, şimdi 3 skill'de gerekli burst için, ama her zaman 3.süne öncelik veririm, hatta ilk 3 level 3. skill, 4 ve 5 te diğerlerini 6'da ulti açarım. Farkını hissediceksiniz 1 kere deneyin

Hacı ilk 3 lvl boyunca aynı skille verebilirsen farkını hissedersin zaten,öyle birşey yapanını ne gördüm ne de duydum

evet bi sen faydasını göremiyosun yapmadığın için, git o üstteki rehber ile oyna :D anca minion gank yaparsın
  • bende az once mordeyle oynadım ve gayette bu rehberin yanlıs bi build oldugunu dusunuyorum.
    benim buildim:
    -Force of Nature
    -Warmog*2(karsıda kasmıs bi ad carry varsa thormail)
    -Rylai's Crystal Specter
    -Rabadon's Deathcape
    -Sorcerer's Shoes
    ve skorum 28/13/26
    bu buildle oynicaksan git tryndamare al yi al tristina al carry al ama morde alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirEzioAuditore

bende az once mordeyle oynadım ve gayette bu rehberin yanlıs bi build oldugunu dusunuyorum.
    benim buildim:
    -Force of Nature
    -Rylai's Crystal Specter
    -Rabadon's Deathcape
    -Sorcerer's Shoes
    ve skorum 28/13/26
    bu buildle oynicaksan git tryndamare al yi al tristina al carry al ama morde alma.

Mordekaiser ile bu skoru almışsan zaten karşıdakiler berbat demektir.

Bu build 2010dan kalma, zaten berbat olduğu belli. Bu konuyu yukarı çıkarmak anlamsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

bende az once mordeyle oynadım ve gayette bu rehberin yanlıs bi build oldugunu dusunuyorum.
    benim buildim:
    -Force of Nature
    -Rylai's Crystal Specter
    -Rabadon's Deathcape
    -Sorcerer's Shoes
    ve skorum 28/13/26

Bu build 2010dan kalma, zaten berbat olduğu belli. Bu konuyu yukarı çıkarmak anlamsız

Mordekaiser'la 15'ten aşağı kil 2'den aşağı k/d ratio almadım. Mordekaiser ile bu skoru almışsan falan ne alaka ki yani mordekaiser oyunun en sağlam championlarından biridir bu kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

quote:

quote:

benim buildim:
    -Force of Nature
    -Rylai's Crystal Specter
    -Rabadon's Deathcape
    -Sorcerer's Shoes
    ve skorum 28/13/26

Mordekaiser'la 15'ten aşağı kil 2'den aşağı k/d ratio almadım. Mordekaiser ile bu skoru almışsan falan ne alaka ki yani mordekaiser oyunun en sağlam championlarından biridir bu kesin.

Lane sırasında en kötü şampiyonlardan biridir.

• Tek kelimeyle berbat ziyan edilmiş bir morde..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benim buildim:
    -Force of Nature
    -Rylai's Crystal Specter
    -Rabadon's Deathcape
    -Sorcerer's Shoes
    ve skorum 28/13/26

1 kere bile negatif skorla çıkmadım lane'den. Oynayanla alakalı olmasın o.
    Rehberin berbat olduğuna katılıyorum bu arada ki ilk alıntıdaki rehberde bir o kadar kötü. Çok fazla ap var mordenin apye ihtiyacı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 4 Aralık 2011; 12:41:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim buildim:
    -Force of Nature
    -Rylai's Crystal Specter
    -Rabadon's Deathcape
    -Sorcerer's Shoes
    ve skorum 28/13/26

ben laneden cıkana kadar 7/1dim

• Konuya 4. Büyük bir hort atalım
  • yeni yamadan sonra mordenin itemleri değişti yeni bir build hazırlayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thebabutza

yeni yamadan sonra mordenin itemleri değişti yeni bir build hazırlayan varmı

Düşünmedim ama Liandry's Torment ultiyle güzel gidiyo. Torment+Ulti+Ignite ile adamı DoT manyağı yapabilirsin. Onun dışında biraz MS'ye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, bi de durup sonuna kadar savaşman için sustaine. Tanky git, Morde'nin AP'ye inanılmaz ihtiyacı yok. Son olarak, artık bu konuyu rahat bırakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.