Şimdi Ara

Mordekaiser Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
17.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Breezes

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

neyse herkes kendi keyfine göre oynar takılın kafanıza göre.. ama diyemedende geçemicem morde tank olunca daha bi şehvetli oluyor yahu

mordenin hiç slowu yok stunı yok zaten ne anlamı var tank yapmanın.doğru dürüst vuramıyorda zaten hybrid gitmek daha mantıklı

ben tank olsam bile en az 8 kilim oluyor arkadaşım dedim ya herkes keyfine göre oynar kuralı yok bunun böyle olmamalı şöyle olmalı diyemeyiz

sorun orda değil arkadaşım mesela bi amumu yu ele alalım amumu o kadar gıcık bir karakterdir ki teamfightın ortasında deli gibi aoe yapar amumu yu teamfightlarda asla yok sayamazsın.Ama mordekaiser olunca karşı taraf seni ignore edip senin takım arkadaşlarına dalıyor illaki biraz ap abanacaksın yoksa late game de herkes magic resist kasıyor sen hiç vuramıyosun.tanklığın da manası olmuyor işte o zaman slow yok stun yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

neyse herkes kendi keyfine göre oynar takılın kafanıza göre.. ama diyemedende geçemicem morde tank olunca daha bi şehvetli oluyor yahu

mordenin hiç slowu yok stunı yok zaten ne anlamı var tank yapmanın.doğru dürüst vuramıyorda zaten hybrid gitmek daha mantıklı

ben tank olsam bile en az 8 kilim oluyor arkadaşım dedim ya herkes keyfine göre oynar kuralı yok bunun böyle olmamalı şöyle olmalı diyemeyiz

sorun orda değil arkadaşım mesela bi amumu yu ele alalım amumu o kadar gıcık bir karakterdir ki teamfightın ortasında deli gibi aoe yapar amumu yu teamfightlarda asla yok sayamazsın.Ama mordekaiser olunca karşı taraf seni ignore edip senin takım arkadaşlarına dalıyor illaki biraz ap abanacaksın yoksa late game de herkes magic resist kasıyor sen hiç vuramıyosun.tanklığın da manası olmuyor işte o zaman slow yok stun yok

hayırlısı

• Bu heroya bir turlu isinamiyorum. Oynamasi cok basit bir hero gibi geliyor ve basit oldugu kadarda guclu diyebilirim.
  • Oyunu sil dostum ad morde yapıyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuiji

Oyunu sil dostum ad morde yapıyorsan.

Haksızlık ediyorsun. AD Morde'yi bu build gibi bir şekilde ben de denedim, o kadar iyi olmasa da Co-op vs. AI'de fantezi yapılabilir. Morde çok yönlü bir champ. Ama AP Morde benim şahsi favorimdir. Şunu deneyebiliriz:

-Rylai's Crystal Scepter(HP'si, slow özelliği ve AP'si için, bence bu AP Morde'ye mutlaka çıkılması gereken bir item'dir)
    -Ionian Boots of Lucidity ya da Sorcerer's Shoes(MR ya da CDR arasından seçiminizi yapın)
    -Force of Nature(Eğer mid gidiyorsanız ve karşınızda AP champ varsa direk alın, inanılmaz işe yarıyor, ayrıca MS ve baba gibi HP Regen veriyor)
    -Abyssal Scepter(FoN yerine bunu da çıkabilirsiniz yine MR ve AP veriyor, ayrıca etrafındaki düşmanların MR'sini 20 düşürüyor, Creeping Death ile düşmanın ortasına atlarsanız şenliği görürsünüz)
    -Armor için de kafanıza eseni alabilirsiniz, mesela Sunfire Cape çok işe yarar.
    -Bu slotu doldurana kadar oyun biter hehehe :D

Eğer ben AD istiyorum diyorsanız şunu da deneyebilirsiniz:

Boots of Speed-Sorcerer's Shoes-Hextech Revolver-Hextech Revolver-Hextech Revolver-Hextech Revolver-Hextech Revolver-Hextech Gunblade-Hextech Gunblade-Hextech Gunblade-Hextech Gunblade-Hextech Gunblade

Muhtemelen bunu tamamlayamazsınız ama 3 tane yapsanız da olur. Ranked Game'de bizim arkadaş bunu yapan bi herifin hışmına uğramış. Bu build'in size vereceği şey:

-375 AP
    -300 AD
    -%100 LS
    -%100 Spell Vamp
    -300 DMG Slow(Bunla da yakalarsınız)

İşte bu AD Morde'dir. :D All hail Kaiser.

• Hadi gülüm artık spellvampkaiser dönemi bitiyorSpell vamp ağırlıklı olanı gördüğüm en dehşet morde buildiydi yalnız
  • Neden bitiyormuş? Son post'ta yazdığım build pazar günü yapıldı. Zor ama yapabilirsen gayet güzel bi build. Adam mid gidip 22/5 mi ne oynamış, paso multi-kill. Zaten o kadar pahalı bi build de değil, 5 Hextech Revolver 6000 gold yapar. 1100 de bot eklesen 7100. Zaten Revolver'ın Gunblade çıkmadan da baya getirisi var. Arkadaş Tryndamere oynuyordu, PD ile Berserk 3765 yapıyor, ki 5 tane Zeal dizsen pek bi işine yaramaz. Kaldı ki buna Infinity çıkmadan bi işe yaramayacağını düşünürsek 7585 gold yapar. Bunu yapana kadar ter sırtından akıyor. Tryn de Morde gibi mid gidip minion farmlayabilecek bi champ değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.
    Kazandırdığı oyunların hatrına konu yukarı taşınmış olsun. Ayrıca şunu söylemeden edemiycem ki ne kadar dps kasarsan kas ad Mordekaiser ap Mordekaiser'i geçemez bence. Thornmail-Sunfirecape-CreepingDeath üçlüsünün verdiği hasarla atak yapmadan kill aldığım çook oldu. Ayrıca Creeping Death düzenli olarak feci derecede damage vereceği için takım savaşlarında 5 düşmanın arasından canınız bile azalmadan çıkabileceksiniz. Mordekaiser için hep söylerim: "İyi kasmış bir Mordekaiser'in canını düşürebilecek tek şey kendisidir..."

Ben de ap severim,Berk bilir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

Haksızlık ediyorsun. AD Morde'yi bu build gibi bir şekilde ben de denedim, o kadar iyi olmasa da Co-op vs. AI'de fantezi yapılabilir. Morde çok yönlü bir champ. Ama AP Morde benim şahsi favorimdir. Şunu deneyebiliriz:

-Rylai's Crystal Scepter(HP'si, slow özelliği ve AP'si için, bence bu AP Morde'ye mutlaka çıkılması gereken bir item'dir)
    -Ionian Boots of Lucidity ya da Sorcerer's Shoes(MR ya da CDR arasından seçiminizi yapın)
    -Force of Nature(Eğer mid gidiyorsanız ve karşınızda AP champ varsa direk alın, inanılmaz işe yarıyor, ayrıca MS ve baba gibi HP Regen veriyor)
    -Abyssal Scepter(FoN yerine bunu da çıkabilirsiniz yine MR ve AP veriyor, ayrıca etrafındaki düşmanların MR'sini 20 düşürüyor, Creeping Death ile düşmanın ortasına atlarsanız şenliği görürsünüz)

Boots of Speed-Sorcerer's Shoes-Hextech Revolver-Hextech Revolver-Hextech Revolver-Hextech Revolver-Hextech Revolver-Hextech Gunblade-Hextech Gunblade-Hextech Gunblade-Hextech Gunblade-Hextech Gunblade

Muhtemelen bunu tamamlayamazsınız ama 3 tane yapsanız da olur. Ranked Game'de bizim arkadaş bunu yapan bi herifin hışmına uğramış. Bu build'in size vereceği şey:

-375 AP
    -300 AD
    -%100 LS
    -%100 Spell Vamp

Attack speed olmadan lifestealı napcan,bu build ile tek focusda gümlersin 1 tane cc yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

quote:

-375 AP
    -300 AD
    -%100 LS
    -%100 Spell Vamp

Attack speed olmadan lifestealı napcan,bu build ile tek focusda gümlersin 1 tane cc yeter

Denendi %100 çalışıyor. Zaten Morde'nin AS hiçbir item almadan mid game de 1.000'ı geçiyor. Bi CC diyosunuz da adam CC'den çıktıgı anda bu lifesteal ve Spell Vamp'la HP'yi fuller. HP'yi geçtim herifin shieldi var onu hesaba katmıyosunuz. Bu AP ile tek skillde can+shield fuller. Kaldı ki ulti'si dışındaki bütün skiilleri alan etkili. Adam Creeping Death ile Mundo'nun ultisi gibi can dolduruyor. Takımdan yemediği küfür kalmadı. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 26 Mayıs 2011; 18:57:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

quote:

-375 AP
    -300 AD
    -%100 LS
    -%100 Spell Vamp

Denendi %100 çalışıyor. Zaten Morde'nin AS hiçbir item almadan mid game de 1.000'ı geçiyor. Bi CC diyosunuz da adam CC'den çıktıgı anda herif bu lifesteal ve Spell Vamp'la HP'yi fuller. HP'yi geçtim herifin shieldi var onu hesaba katmıyosunuz. Bu AP ile tek skillde can+shield fuller. Kaldı ki ulti'si dışındaki bütün skiilleri alan etkili. Adam Creeping Death ile Mundo'nun ultisi gibi can dolduruyor. Takımdan yemediği küfür kalmadı. :D

Abi sadece sen kasarsan böyle olur ancak,lifesteal olursa olsun can,mr,arn. Olmadıktan sonra bir işe yaramaz :)

• Zaten Hextech Revolver'ın Spell Vamp özelliği unique oldu, artık stacklenmeyecek. Bu build bitti yani. Arkadaşım da çok sevindi. :D
  • Ad iyi olabilir ama Ap&Tank'ın yerini tutamaz.
  • Çok yanlış bir rehber bence silinsin, morde için attack powerın hiç önemi yoktur criticte hiç lazım değil. Ability Power kasıcaksınız yanına 1 armor itemı 1 tane magic resistance itemı çok güzel olur tabi size kalmış ne alıcağınız, en sonada health bonus veren birşey alırım yanına olmassa olmaz Frozzen Mallet slow için.

benim item sıram şöyledir;

Regrowth pendant + 1 health point en başta > Force of nature > sorcerers shoes > Warden mail = Rylai's Crystal Scepter > Bunlar olmazsa olmaz bundan sonra size kalmış herşey eğer tankie düşünüyosanız Spirit Vesage alırsınız ucuz yollu yada Warmogs armor. Ap gidicm derseniz Rabadon's Deathcap'i aldığım bile oldu :D

Ve bence morde nin olmazsa olmaz itemları;

Frozen Mallet = slow stun olmadığı için,
    Sunfire Cap = Metal shardlar ile muhteşem bir uyum..
    Randuins Omen = Warden mail'i late gamede geliştirmek isteyenler için muhteşem bir item, late gamede yapılacak ganklerdeki katkısı muhteşemdir özellikle movement slow vermesi frozen malletle birleşince harika oluyor

• Aslında botu o kadar erken çıkmaya gerek yok. Sadece Boots of Speed alıp bırakırsanız FoN ile birlikte hoş MS veriyor. Onun yerine bir Giant's Belt alıp Rylai'ye gitmek bence daha iyi olur. Bence botu da CDR'lisinden alın magic resist kasan yoksa. FoN'un regeniyle de dünyanın skillini spamlasanız bile canınız gitmeyecektir, ki Giant's Belt alınca FoN'un pasif özelliği daha da güçlenecek.

Bu üç itemi yaptıktan sonra oyunun gidişatına göre önce hangi itemi yapacağınıza karar verirsiniz. Mesela:

-Rakip takım magic damage ağırlıklıysa Abyssal Scepter,
    -Rakip takım DPS ağırlıklıysa Sunfire Cape,Warmog's felan,
    -Rakip takım çok HP stackliyorsa da bence önce bi Frozen Mallet alın da kaçmasınlar. Ondan sonra Abyssal Scepter ile MR düşürün ki AP'ciler hemen nuke'lesin, Sunfire Cape ile de devamlı magic damage koyun(Abyssal ve Creeping Death ile iyi gider)

Randuin's Omen hiç denemedim, ama güzel olabilir. Yine çok HP'li adamlar varsa karşınızda, sizin de onların karşısında uzun süre durmanız için işe yarayabilir. Ayrıca yenileceklerini anladıklarında kaçarken active özelliği ile yavaşlatıp onları öldürebilirsiniz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

Çok yanlış bir rehber bence silinsin, morde için attack powerın hiç önemi yoktur criticte hiç lazım değil. Ability Power kasıcaksınız yanına 1 armor itemı 1 tane magic resistance itemı çok güzel olur tabi size kalmış ne alıcağınız, en sonada health bonus veren birşey alırım yanına olmassa olmaz Frozzen Mallet slow için.

Regrowth pendant + 1 health point en başta > Force of nature > sorcerers shoes > Warden mail = Rylai's Crystal Scepter > Bunlar olmazsa olmaz bundan sonra size kalmış herşey eğer tankie düşünüyosanız Spirit Vesage alırsınız ucuz yollu yada Warmogs armor. Ap gidicm derseniz Rabadon's Deathcap'i aldığım bile oldu :D

Randuins Omen = Warden mail'i late gamede geliştirmek isteyenler için muhteşem bir item, late gamede yapılacak ganklerdeki katkısı muhteşemdir özellikle movement slow vermesi frozen malletle birleşince harika oluyor

Bi ara dene nasıl olurmuş gör.Ben önceden herkesin tank kastığı sıralarda daha farklı bir dps buildi yapmıştım 1vs3 te bile alıyordum herifleri..

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lymitshn -- 26 Mayıs 2011; 19:37:12 >

• quote:

Çok yanlış bir rehber bence silinsin, morde için attack powerın hiç önemi yoktur criticte hiç lazım değil. Ability Power kasıcaksınız yanına 1 armor itemı 1 tane magic resistance itemı çok güzel olur tabi size kalmış ne alıcağınız, en sonada health bonus veren birşey alırım yanına olmassa olmaz Frozzen Mallet slow için.

Hocam iyi de şu sırf aşağıdaki olmazsa olmaz dediğin itemleri almak bile bir oyun sürer, her oyun 60 dakika sürmüyor ki. Morde denemek istiyorum fakat build yok kafamda..

• quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Hocam iyi de şu sırf aşağıdaki olmazsa olmaz dediğin itemleri almak bile bir oyun sürer, her oyun 60 dakika sürmüyor ki. Morde denemek istiyorum fakat build yok kafamda..

Gold kasılıyor her türlü ya sonuçta mordekaiseriz, jungle yapmak çok önemli ve genellikle orta gidiyorum ben, jungleları hiç boş bırakmıycaksın, zaten 1 saniyeni almıyor kesmek. her oyun sonu zaten 280 minion kesilmiş görüyorum en az, resim atarım az sonra son 10 maçımda hiç kaybetmedim morde ile. Item sırası aynen yukarıdaki gibi gidiyorum bazen force of nature'ı tamamlamadan sorcerer shoes alıyorum duruma göre, eğer ulti exhaust ignite açıksa 1vs3 girersin her türlü, birde kaçmamak lazım morde ile çok fazla, daha 5 dakika önce biten oyunumda 90 hp ile beni kovalayan adamı dönüp aldım, armor'a çok dkkat etmek lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Gold kasılıyor her türlü ya sonuçta mordekaiseriz, jungle yapmak çok önemli ve genellikle orta gidiyorum ben, jungleları hiç boş bırakmıycaksın, zaten 1 saniyeni almıyor kesmek. her oyun sonu zaten 280 minion kesilmiş görüyorum en az, resim atarım az sonra son 10 maçımda hiç kaybetmedim morde ile. Item sırası aynen yukarıdaki gibi gidiyorum bazen force of nature'ı tamamlamadan sorcerer shoes alıyorum duruma göre, eğer ulti exhaust ignite açıksa 1vs3 girersin her türlü, birde kaçmamak lazım morde ile çok fazla, daha 5 dakika önce biten oyunumda 90 hp ile beni kovalayan adamı dönüp aldım, armor'a çok dkkat etmek lazım

Hocam yani item sırası şöyle mi diyorsun;

Force of Nature
    Sorcerer Shoes
    Warden Mail
    Rylai
    Frozen
    Sunfire

Hep de pahalı itemler Deneyeceğim ama bunu, peki öncelik sırası yazdığım gibi mi?

Edit: Sunfire'ye kadar gelebildim evet, gayet memnun kaldım. İlk defa Morde oynamama rağmen 13-8-10 gibi bir skor aldım zamanla daha iyiye gider sanırım.

+

Konuyu açan arkadaşın DPS buildini de botlar üzerinde denedim ve botlara bile öldüm Gerçekten çok gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 27 Mayıs 2011; 0:15:15 >

• Konu çok eskiden açılmış o yüzden sanırım. Yoksa aklı olan herkes böyle oynanılmıycağını bilir morde ile.

Hocam her oyunda en az 15 kill alırım death 3ten yukaır çıkmaz 20 küsür assist. kısaca taktikler veriyim sana;

Exhaust ve Ignite çok gerekli, ulti + ignite çok süper bir ikili oluyor.
    Oyun başında hangi itemı alıcağın karşındakine kalmış, yani armor gerekliyse warden kasarsın ranged mage varsa force of nature.
    Yine oyun başında pot alırsan çok iyi olur çünkü canımız çok az oluyor ve skiller health point harcadığı için hemen düşebiliyo, erken gank yememek için.
    level 6 olduğun gibi ortaya yada yukarı aşağı bi yere git gank yap derim. exhaust > ulti > ignite > skiller kesinlikle ölür karşındaki,
    mutlaka jungle yap ama mutlakaa bu çok önemli. morde kadar iyi jungle yapan bir karkter yok. Bak sana yalan söylemiyorum level 18 oluyorum millet daha 12 13 ken üstüne üstlük o yukarıda yazdığım itemlar. 1vs3 girip triple aldığım oluyor. Ama benim bu rehber normal maçlar için tabikide ranked'da bunları yapmak biraz hayal :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.