Şimdi Ara

Mordekaiser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ben dün poppy le mord. aldım. İlk oyunumda karşımda popyle voli wardı ikincisinde sorakayla teemo ikisindede 1 kil aldım 8 kere öldüm build i de solomidden yapıyorum ne yapıcaz bu heroyla anlamadım gitti ne zaman mord. görsem adam penta quadra sıralıyo :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ironwisp

Valla hocam mordeyi bilmem ama yaninda bi carry olsa cok guzel ap poppy kasarsin ya

ben ad kasıyorum poppy i :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temha1461

quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

Valla hocam mordeyi bilmem ama yaninda bi carry olsa cok guzel ap poppy kasarsin ya

ben ad kasıyorum poppy i :S

ap daha cok vuruyo ya her hero icin soylenmez ama poppye cogu yabancilar ap yi yakistiriyo ve haklilarda charge atip silahiyla bi koyuyo baam nerdeyse tek atiyo

Orijinalden alıntı: AreYouReady

Alışman biraz zaman alır videolarını izle ap morde tank mordekaiser ların görürsün çok sağlam hero olduğunu ve morde ile solotop gidiceksin mid zorlar seni

+1 bende başta feeder gibi oynuyordum. Alışınca en azından feedlemiyorsun. Kill almanda biraz senin, biraz rakip takımın oyununa kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: key_S

quote:

Alışman biraz zaman alır videolarını izle ap morde tank mordekaiser ların görürsün çok sağlam hero olduğunu ve morde ile solotop gidiceksin mid zorlar seni

+1 bende başta feeder gibi oynuyordum. Alışınca en azından feedlemiyorsun. Kill almanda biraz senin, biraz rakip takımın oyununa kalıyor.

zaten mordei morde yapan pasifi pasifi olmasa bence o bir hiç karşıma gelmişti bizim takımda jungle yapan olmadığından karşıda 1 morde var alırız dedik irelia ve ben akali adam dağıttı resmen birazda şansı vardı turet dive yapmıştık hp si az die ölmediydi kastı 3 vs 1 yaptı 3 ümüzüde aldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lee Sin Skin
    14 yıl önce açıldı
    malphite replikleri
    14 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Morde'yi kill üzerine oynamayacaksın.top gideceksin.farm yapacaksın.tanky morde olmalısın.tankyden kastım full tank değil.zhonya,abyssal,rylia,rabadon,wota.

e skilini ilk açıp sürekli harrass yapacaksın.harrassını yaparken farmına da dikkat edeceksin.Geçen hafta canım sıkıldı morde alayım dedim bu itemleri kasarak penta kaçırdım.karşımda poppy soraka vardı sanırım
  • Teşekkürler Okul bitsin izlerim videoları ve pasifi kullanmayı hepinize boll killer bol winler
    edit. Ben morde nin pasifini bilmiyodum öylesine skill atıyodum bakalım neymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temha1461 -- 21 Şubat 2012; 12:12:24 >
  • top ya da mid git ignite banko al ilk e yi fulle pasifini iyi kullan bot +3 pot başla sonra wota tamamla geri kalan 4 itemi defansif item al rakibe göre 6 levelden sonra ulti ignite ile rahat kill alırsın

criMson | m3tocaQo
  • quote:

Morde süper champ ya :D habire skill atıo pasifi süper artıo çok zor ölüo oyunu çok fena taşır o champ

pasifi ne ben hala anlayamadım :(

Orijinalden alıntı: Temha1461

quote:

Morde süper champ ya :D habire skill atıo pasifi süper artıo çok zor ölüo oyunu çok fena taşır o champ

pasifi ne ben hala anlayamadım :(

modekaiser farkettiysen skilleri mana harcamıyor mana yerinde gri bişi doluo düşmana skill kullandııkça işde orası senin hp yerine geçio diyim adam vurduğu zaman hp den değil pasifinden gidio hemen doldurabiliorsun gene spell wamp alırsan tmm :D ölmen biraz zor teke tekte tabi :D

Orijinalden alıntı: Dórian Gray

Rylai ne oluyor ? AP değil mi ?
    yanlış yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 21 Şubat 2012; 18:23:17 >

POTANSİYEL TROLL
  • ap morde oynuyorum ama sarı runeleri armor yapmak bence mantıklı morde için benim item build bot+3 pot 1200lük spell vamp ardından genelde kitabını bitiriyorum magic pent bot ardından direk rylai çıkıyorum genelde karşıda çok vuran varsa(solo topda)doran shield çıkıyorum genelde ondan sonra 76 megic resist hp regen ms veren itemi çıkıyorum adını unuttum son item sana kalmış bence zevkli ve kolay bir hero ama bence popy biraz mordenin antisi ilk lvllerde o gri şey pek dolmadığı için popy bir ittiriyor karşının creplerdende uzaklaşınca çok damage yiyorsun..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.