Şimdi Ara

mor ve ötesi grubu ateist mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
37.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir yerlerden arkadaşlar söleyip duruodu mor ve ötesi grubu ateisttir falan diye ben inanmıyom ya öyle saçma şey mi olur ama bazı şarkılarında bunu gösteryorlarmış diyorlar.sizce doğru mudur?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mor ve Ötesi Grubu Ateist mi?

Mor ve Ötesi grubu üyelerinin dini inançları konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Grup üyeleri bu konuda açıklamalarda bulunmaktan kaçınmışlardır.

Bazı kaynaklar, grubun solisti Harun Tekin'in ateist olduğunu iddia etmektedir. Ancak bu iddiayı destekleyen resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

Grubun şarkı sözlerinde dini inançlarla ilgili göndermeler bulunsa da, bu göndermelerin doğrudan ateizmi desteklediği söylenemez. Örneğin, "Cambaz" şarkısı Tanrı'nın varlığına dair şüpheleri dile getirse de, açık bir ateizm beyanı içermemektedir.

Sonuç olarak, Mor ve Ötesi grubunun üyelerinin dini inançları hakkında kesin bir bilgi yoktur. Grubun şarkı sözlerinde dini inançlarla ilgili göndermeler bulunsa da, bu göndermelerin doğrudan ateizmi desteklediğini söylemek mümkün değildir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Etoburist onlar.
  • Eğer ateistlerse dinlemeyecek misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ɛnslaved

Etoburist onlar.

Ateistse ateist onların kendilerine kalmış bişey...
    müziğine yansıtmadığı sürece ateist olsa ne farkeder
  • Sanane?
  • Nolmuş?
  • yoq ondan değil de saçmalık ben mor ve ötesini çok severim yani güzel sölüolar yine dinlerim de yani ilginç işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dur ben de bu furyaya katılayım.

Seni mi gerdi Ateist olması,ha söyle bakalım.
  • Terbiyesiz
  • müzik evrenseldir
    Bana dinime saygısızlık etmedikçe dinlerim
  • Neden öyle saçma şey olmuyomuş ki?
  • BANANE KİMENE
  • ateistseler dinlemeyeceksen ne üzücü. ayrıca değiller. balıklar adlı şarkısı kanıt olabilir olmadıklarına bir nebze.
  • Ateistler... Dinnemeyin Mor ve Ötesi falan...
  • yok satansitler ,etilerde kedi keserken yakalanmışlar objektiflere :)

özel hayat ve inanca saygı diye bir yok bu ülkede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kertemeyenkele

Arkadaşlar bir yerlerden arkadaşlar söleyip duruodu mor ve ötesi grubu ateisttir falan diye ben inanmıyom ya öyle saçma şey mi olur ama bazı şarkılarında bunu gösteryorlarmış diyorlar.sizce doğru mudur?

hatta onlarda eagles gibi şarkılarını tersten okuyunca satanist öğeler içeren şarkılar yazıyorlarmış
  • Ohooooo ne alaka yaa ona bakarsan hristiyanlar da Sepultura,Marilyn Manson veya Deicide ne biliyim Slayer falan dinlemesinler.

''Holy Mountains'' şarkısı için S.O.A.D dinlememek gibi birşey olsa gerek bu..
  • Arkadaşlar, konuyu açan arkadaiın biraz fazla üstüne gitmişsiniz bana göre. Burası bir paylaşım platgformu, birbirimize karşı biraz daha hoşgöülü olmamız lazım.

MErak etmiş, bizlere sormuş. Bundan sonra dinlemesi, dinlememesi veya alıp posterlerini odasına asması onu bağlar ve bizleri ilgilendirmez. Sadece bir soru sormuş, bilgisi olan cevaplar olmayan okur kapatır. Örenğin benim bilgim yok ve atesit olup olmamaları da zerre kadar ilgilendirmiyor. Ama tersleyici veya tepkili mesajlara gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

ama sen cidden kaşınıyorsun sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

ama sen cidden kaşınıyorsun sanırım...

Sakin abi
    Morfin verin bu arkadaşa

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.