Ateist olup olmamaları kendilerini ilgilendirir bizi de hiç ilgilendirmez bence,benim için sadece müziği önemli. Sadece müziği önemli derken olay kişisellikten cıkmamışsa tabiki.Anlatabildim umarım.
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
''Holy Mountains'' şarkısı için S.O.A.D dinlememek gibi birşey olsa gerek bu..
ama sen cidden kaşınıyorsun sanırım...
hadi yaa? öyle mi? sebep?
quote:
quote:
kaç gündür kimse ban yemiyordu , Lord'un kısmetiymiş
merak edilecek bişey değil bu belki arkadaşın amacı kotu degıl ama grubu karalıyor bı cok üye gordu bu konuyu ve yayılabılır bu konu bende müslümanım ne kadar garip dimi
quote:
Orjinalden alıntı: Universia
Arkadaşlar, konuyu açan arkadaiın biraz fazla üstüne gitmişsiniz bana göre. Burası bir paylaşım platgformu, birbirimize karşı biraz daha hoşgöülü olmamız lazım.
MErak etmiş, bizlere sormuş. Bundan sonra dinlemesi, dinlememesi veya alıp posterlerini odasına asması onu bağlar ve bizleri ilgilendirmez. Sadece bir soru sormuş, bilgisi olan cevaplar olmayan okur kapatır. Örenğin benim bilgim yok ve atesit olup olmamaları da zerre kadar ilgilendirmiyor. Ama tersleyici veya tepkili mesajlara gerek yok.
quote:
quote:
quote:
hadi yaa? öyle mi? sebep?
sen baya baya kaşınıyorsun barışa ayıp olur yoksa ben kaşırdım seni
doğrudur
En fazla sokakta cenabet dolaşıyorlardır ama sahneye abdestli çıktıklarına eminim.
quote:
En fazla sokakta cenabet dolaşıyorlardır ama sahneye abdestli çıktıklarına eminim.
nasıl bu kadar emin olabiliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: Frost_Nova
quote:
nasıl bu kadar emin olabiliyorsun
Aslında bir tahmin, cümlenin sonundaki 'eminim'i görmeyiver.
Lan onlar ateist falan değil.Ben bildiğin satanistim forumdan da herkes bilir beni.
Şeytan ayinleri falan yapıyorum sürekli. afdsasdf
Cambaz şarkısındaki bazı sözlerden dolayı bi aralar öyle bi söylenti vardı.
müslüman olmalarından daha doğal karşılarım...
quote:
Orjinalden alıntı: kertemeyenkele
yoq ondan değil de saçmalık ben mor ve ötesini çok severim yani güzel sölüolar yine dinlerim de yani ilginç işte
Ateist olması sevmemen anlamınamı geliyor ki? Evet doğru söylüyorsun ateistler(yani çoğu duyum o şekilde). Ki boğaz içi felsefe bölümünde okumuş insanlar düşünmek ve yeni şeyler uretmek yani sabit fikirli olmamak doğalarında var...;) Ve evet şarkılarına yansıtmışlar aslında cambazda dediği gibi iki gözüm kadar eminim sen yoksun! ;) Bu söz evet anladığın şekilde;)
quote:
Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner
Lan onlar ateist falan değil.Ben bildiğin satanistim forumdan da herkes bilir beni.
Şeytan ayinleri falan yapıyorum sürekli. afdsasdf
Geçen hafta kestiğimiz adağı hatırlıyor musun? Çok taş hatundu sana önce başka bişi yapalım sonra keseriz demiştim ama dinlemedin
dh metal toplulugu olarak kestigimiz kedilerin postlarını thy' ye bagıslıyoruz, tüm satanikleri duyarlı olmaya bekliyoruz
abi ben onlardan yorgan yaptım üşümeyeyim kışın diye
caizmidir acaba
satanistler niye kedi keserler varmı bilen.kedigillerden herhangi bir hayvanda kesilebilirmi.yoksa kesin kedimi kesilecek.renk önemlimi.
ogrencilere caiz, bu arada isteyen postları ege üniversitesinin en satanist ve magruru 525 kopegininde derilerinize ihtiyacı var