Şimdi Ara

montajı kolay olan araç kamerası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lawy Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün trafikte tartışma yaşadım. istanbulda araç kamerasız gezmemem gerektiğini hatırlattı bana bu olay. bu yüzden aracın trimlerini çok söküp dağıtmadan kolay montaj yapabileceğim düzgün uzun ömürlü kameralar ne var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 26 Şubat 2023; 11:24:21 >

• Hepsinin montajı aynı. Kamerayı ön cama sabitleyeceksiniz, güç girişi için de çakmaklığa baglayacaksız. Kablo yerleşimi size kalmış. İsterseniz arabanın ortasından direk aşağı da verirsiniz, isterseniz gizlersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Genel olarak hepsi aynı ve çok basit. Bir yerleri sökmeden de yapabilirsin.

• a101 de bazen oluyor işe yarar mı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viofo A119 Mini aldım amazondan. bakalım nasıl olacak kurulumu.

• Basit kamera almayın. Forumda kamera konusu var. Siz Kamerayı alın. Elektrikçi yarım saat 1 saatte döşer.

• Viofo a119 mini aldım amazondan. Kurulumu kendim yaptım cillop gibi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç kamerası satın alacaklara iki önerim var, şu anda hem çok iyi özelliklere sahip, hem de en uygun kamera

DDPAI Dash Cam 1296P + 1080P Front and Rear, Car Camera with WIFI, Control App, Super Capacitor, Night Vision, 24H Parking Mode, G-Sensor, Loop Recording, Collision Lock, N1 Dual

dir.

Bu kamerayı arkadaşım ve kızım yıllardır kullanıyorlar ve çok memnunlar, eksi olarak söylenecek bir şey bulamazsınız. Arabamı satarken alan müşterinin ısrarı ile Mini 906 kameramı da (çok memnun olduğum halde) vermek mecburiyetinde kaldım bu nedenle yeni arabama 3 kameralı (hırsızların önce şöför kapısını yoklamaları-açmaya çalıştıkları için 3. kamerayı şöför camını görecek şekilde konumlandırabileceğim) . dahili GPS, 2adet 2,5K ön kameralar, 1080P arka kameralı tablet kamera şiparişi verdim. Bu cihazı sitesinde 1 kişi yorumlamış ancak damadımın Almanya'daki arkadaşı hem kullandığı hem de sitayiş ile tavsiye etmiş, bende alıma geçtim. alacağım bu kameranın TR de pek kullanılamayan ADAS özellikleri yok (zaten eski kameram da da kapatmıştım) bana getireceği en büyük artı ise arka kameranın görüş açısı olan 140 derece ile tabletin ekranından arkayı görebilmem olacak (malumunuz arkayı dikiz aynasından ancak arka camın müsaade ettiği oranda görebiliyoruz. adresini aşağıda paylaşacağım, alacak olanların park kitini de ısmarlamaların tavsiye ederim.

• Bu kamerayı kullanıyorum ve memnunum, görüntü kalitesi güzel, GPS modülü ayrıca alınıyor ben almaya gerek duymadım gerekirse ileride alırım, park modül 5V 3A çıkış veriyor, ancak ısı koruması var mı anlayamadım, alacak olanların firmaya sorup ona göre sipariş vermelerinde fayda var, benim araç devamlı bana özel garajda olduğundan sipariş verirken sormaya gerek duymadım. Kameranın sony optik sensörleri gayet kaliteli görüntü veriyor. Cihaz açılınca android (IPON olanlarda da aynı) üzerinden hemen telefona bağlanıp GPS pozisyonuna geçiyor bu özelliğini çok sevdim, size sadece TLF üzrinden GPS i açmak kalıyor, gideceğiniz yeri ister cihazın üzerinden isterseniz TLF üzerinden seçiyorsunuz bağlantı bluetooh üzerinden çok başarılı ve hiç kopmuyor. Ben cihazın WIFI bağlantısını açmadım ve WIFI yi tanıtmadım bu şekilde mecburen hep bluetooh üzerinden, açılır açılmaz bağlanıyor ve bağlı kalıyor. Ekran dokunmatik ve tablet olarak da kullanılabiliyor, Ben sürüş esnasında arkayı aracın aynası üzerinden değil bu cihazın ekranından takip ettiğim için arkayı (arka camdaki geri görüş kamerasının) görüntü açısı 145 derece ile gördüğümden benim sağımdan veya solumdan geçen araçları çok daha kolay görebiliyorum, ayrıca arka kamera arka camın en üst sınırına monte edildiği için arkadan gelen araçlar uzun farlarını yakmadıkları sürece gözleri rahatsız etmiyor, çok kuvvetli güneş ışınlarının vereceği rahatsızlık nedeni ile ileriki günlerde CPL filitre alarak ön ve arka kameranın görüntüsünü de çok güneşli havalarda daha kullanışlı yapmayı düşünüyorum.

• Yukarıda bahsettiğim 3 kameralı araç kamerasının marka ve modeli 4Temmuz 2024 tarihli yazımda belirtilmiştir, tavsiye ederim.

.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda 69 mesajlı üyenin reklam kokan hareketleri var.

Bu tür paylaşımlar yöneticiler tarafından siliniyor ama sanırım gözden kaçmış.

Benim tavsiyem ön arka kameralı, Wi-Fi veya Bluetooth ile telefona bağlayabileceğiniz iyi bir ürün almanız ve montajını çakmaklık ile değil, iyi bir elektrikçide sigorta kutusuna bağlatmanız şeklinde olacaktır.

Ara ara cihazın kendisine menüsü üzerinden veya uygulaması varsa telefon ile üstüne takılı ssd ye format attırarak olası kilitlenme ve kayıt sorunlarını minimize etmelisiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.