Arabamı kapının önüne bırakıyorum. 3 katta oturuyorum. Yukarıdan devamlı kamera ile kayıt altına almak istiyorum. Geçen hafta komşunun arabasına boydan boya çarpıp kaçmışlar. İki kapıda yırtılmış. Elinde hiç kanıt yok. Bende bu tür bi olaya karşın balkona aracı görecek şekilde kamera takmak istiyorum. Ama 3. kattan plakayı nasıl okuyacak kamera. Tam tepeden çekecek çünkü. Fikri olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 5 Ekim 2020; 20:53:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Park halinde araç için kamera tavsiyesi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam iyi bir kamera alırsanız Allah korusun çarpmadan önce gelirken veya çarptıktan sonra kaçarken mutlaka görür. Xiaominin kameralarına bakabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evinizin camı/balkonu uygunsa, camın yada balkonun alt tarafa montaj yapabilirsiniz gece görüşlü bir kamera kullanarak gerekli izolasyonu sağlarsanızda kışın sorun olmaz, iptv kamera ve dvr recorderi işinize yarar.
-
Aracimda aracin onunu arkasini ve icini ceken bir kamera var.Buna korna sigortasini coklayan aparat aldim.24 saat kayit yapiyor.Arac 0 km aku saglam. pandemi doneminde 7 gun sorunsuz kayit yapıyor.Belkj daha fazla dayanabilirde.Eger aku kritik seviyeye gelirse aparat elektrigi kesiyor.Bence boyle birsey yapabilirsiniz plaka veya zarar verecekleri daha net görebilirsiniz...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam araç içi kamera aldım. Ama sadece ön. Park kitini almadım. Birçok yorum vardı. Yangın çıkar sigorta karşılamaz falan diye gözüm korktu açıkcası. Birde dışardan çizenleri ne kadar çekebilir bilmiyorum. En güzeli böyle her tarafını gören bir kamera takmak.
Aşağıdaki ürünü beğendim. Balkona takmayı düşünüyorum. İstediğim yerden telefonla bağlanıp canlı izleyebiliyor muşuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Park kitinde ayri bir sigorta daha var.oyle bir durum olmasin diye kameraya yetecek amperlik sigorta taktim.yani kamerayı 2 sigorta koruyor.on kamera genis acili ve gece goruslu.Aracin 2 camurlugunu rahatca aliyor.arka ve ic kamera onden kalan alanlari goruyor.
Eger yangin korkusu varsa bosta surekli elektrik gelen sigortalar var onlarada takabilirdim.Pandemiden bilen birine taktiramadim kendim taktim.
Gonderdigin kamera iyi birseye benziyor ama balkondan ne kadar yeterli olur bilemedim.Belki kullanan varsa yorumlayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuji -- 5 Ekim 2020; 23:0:3 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X