Şimdi Ara

monsterla ilgili ibretlik hikaye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 sene önce almış olduğum monster T2REX marka laptopla ilgili garanti süresi boyunca sorunsuz kullandım ve çok memnundum. hatta kardeşime de monster almayı düşünüyorduk model seçmeye çalışıyorduk. bu sırada benim bilgisayar arızalandı ve servise yolladım. 3 hafta sonra bana döndüler. anakartın değişmesi gerektiğini ve bunun 400$+kdv'ye malolacağını söylediler! anlayacağınız garanti süresi sonunda bozulduğunda ürün elinizde patlıyor, hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor... şu anda ürünümü kabul edecek, makul bir fiyata onaracak servis arıyorum... (bu arada anakart yanmış filan değil, sadece elektrik almıyor)

nt: arkadaşlar aranızda uygun bir servis önerebilecek olan varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcem58 -- 16 Ekim 2009; 13:52:35 >

• arkadaşlar ve yetkililer lütfen yok mu sesimi duyan!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcem58 -- 16 Ekim 2009; 13:46:36 >
  • Kardeş ben onarabilirim cihazın hakkında pm at belki satında alabilirim ve satmazsan çok çok :) uygun bi fiyata onarabilirim... (bu arada profesyonel olarak bu işi yapıyorum)
  • Fokus Bilgisayardan ne bekliyorsunuz siz ???
    Hangi firma garantisi biten ürünü ücretsiz tamir eder , bir tane göster bana lütfen
    Fokus bilgisayar servisi oldukça kaliteli ve ilgilidir , anakartı yanmış da değil demişsiniz , demek ki önemli bir parça hasar görmüş ki elektrik gelmiyor...
    Akıl var nizam var , lütfen eleştirilerimizi daha düzgün ve mantıklı yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem58
    anlayacağınız garanti süresi sonunda bozulduğunda ürün elinizde patlıyor, hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor

Cihazınızın garantisi bitmiş. Board'ı bedava değiştirmelerini mi istiyordun? İlk defa mı elektronik eşya ya da bilgisayar alıyorsun?

Ayrıca neden 2 tane konu açıyorsun aynı olay hakkında? Diğerini kilitlemişler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 20 Ekim 2009; 15:06:37 >
  • garanti bitince ne yapacaktı adamlar Allah aşkına konu açıyorsunuz mantıklı şeyler yazın bari. Ben satsam bende parayla tamir ederim garantisi biten ürünü.

Bosch buzdolabı almıştık 3 sene sonra garantisi bitmişti ve motoru yandı garanti belgesine baktık 2 gün geçmiş. İmkanı yok kabul ettiremedik adamlara, belki şansımız olur diye ısrar ettik yapın diye ama yok para verdik.

Adı üstünde garanti, hatta sınırlı garanti diye de geçer. Adamlar çalışma performansına ve kullanıma göre test edip 3 sene garanti çalışır bu alet 3 sene sonra da Allah kerim diyorlar işte. Başka nasıl anlatayım.

Monster laptopları sevmesem bile (tip olarak) focus bilgisayar iyi firmadır hemde çok ilgilidir. Konuşup fikir danışmışlığım ve laptop alacağım zaman bana yapabileceği fırsatları söylediği zaman iyi bir firma olduğunu anladım. Gerçi görünüş için hp aldım.
  • Datron Da Garantisi Bitik Laptopa 480$ Anakart Parası İstedi.Fahis Mi Evet Ama Hepsi Fahis Fiyatlar Cekiyor.Sadece Fokus Ya Da Ali Veli Degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twitterla ilgili bi soru
    14 yıl önce açıldı
    Göz Renkleriyle İlgili Bir Soru?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forum.donanimhaber.com/register.asp

16.madde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.