24 lvl bir berserker var 11 lvl de bir arkadaş var kasamıyorum onu ? ne yapmak lazımda xp kasarken xp paylaşılsın ? yada yokmu böyle bir şey ? yada parti sadece oto kutu toplamak içinmi kuruluyor ?
bir tek benmi arclord oynuyorum dh forumu üyesi olarak
aranızda belirli bir lvl farkı olması lazım sanırım 3 lvl ama yanlış hatırlıyor olabilirim 3 lvl senden düşükse yada yüksekse ex artmaz +paylaşılmaz sadece oto kutu toplar okadar
bildigim kadarıyla sadece oto kutu toplamaya yarmıor bu party :) party e girdikten sonra biriyle, partyi kuran kisi party menuden exp secenegini share olarak ayarlarsa exp her iki kişiye eşit dağıtılır diye biliyorum.. ama lvl farkı sorun yaratır mı onu bilmiyorum.. bir dene istersen.. :)
8 level fark vardı sanırım...asimetrikk 'in dediği gibi party menusunden ayarlanıyor exp. dağıtımı.
45 lvl berserkim vardı bayadır oynamıyorum öyle partiden pek bi hayır gelmiyo adamı kasmak diye bişey yok ama parti ayarından bişe yapıyodun 2 ye bölünüyodu galba gelen exp öyle bişeydi. Onun yerine 2 3 client açmayı biliyosan lvl 1 charları kastığın yere götür dursunlar bi köşede en çok 3 4 char alabiliyodun galba zaten partiye öyle kas %10 dan tanesi %30 40 fazla exp alıyodun birde mağaralarda kastır dışarda uraşma ilk charınsa zorlanırsın ama biraz para yapınca baska char yaparken güzel set silahla mağaralarda çabuk lvl atlarsın.
gerekli cevabı aldım mesaj yazanların klavyelerine sağlık