Şimdi Ara

Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy' (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
10
Favori
107.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kurulum yaparken bıosdan uefı yımı yoksa uefı wıth cms yı mı secıorsun 2 sınıde bı dene ıstersen
  • merhaba bende toshiba L850D laptop var format atmak istedim uefi ayarının değişmesi gerekiyormuş değiştirdim F10 kaydedip çıktıp. artık cihazın ekranı açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • cihazınız biosa hangi tuşla giriyorsa bilgisayarı açar açmaz o tuşa basın biosa girmesi gerekir.uefi açtıktan sonra tekrar windowsu yüklemeniz gerekir yüklemeyide flaştan yapmalısınız.
  • F2 ile giriyor ama malesef uefi ayarını değiştirdikten sonra girmiyor ?
  • hiçmi bilgisayara görüntü gelmiyor bilgisayarı tamamen kapatıp açar açmaz sürekli f2 basınca girmiyormu bide usb flaştan windows 8 yüklemeyi deneyin.
  • bilgisayarı kapattım bataryasını çıkardım bios pilini bile çıkardım bekledim sıfırlamak için falan olmadı görüntü gelmiyor artık cihaza
  • kardeşim bilemiyecem varsa bide harici ekranla dene inşallah halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazx_53 -- 27 Ocak 2014; 13:00:52 >
  • oda var onuda denedım malesef biosu sıfırlamanınyolu varmıdır acaba belkı ole duzelır :S
  • benim bildiğim bios pilini çıkarınca sıfırlanıyor onuda denemişsin
  • aynen öle ne yapacagım bilmiyorum valla bi anda böle oldu :S o değilde bilen kimsede yok galiba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firlama34 -- 27 Ocak 2014; 13:19:13 >
  • Hocam merhaba.

Bilgisayara format atmak istiyorum ama atamıyorum. Boot ekranına ne yaptıysam giremedim. Ayrıca boot ayarım ne olmalı? uefi with csm seçili şu an ve onu değiştirip uefi yapınca işletim sistemi gelmiyor. checking media presence no media present şeklinde siyah ekranda bir yazı yazıyor ardından cd takıp onarma işlemi yapın diyen bir ekran geliyor ve enterladıktan sonra bios ekranına atıyor. İşletim sistemi hiç açılmıyor. uefi with csm olarak değştirince açııyor.

f12 ile de denedim fakat maalesef boot ekranına bir türlü giremiyorum.

bios ayarlarım doğru mu?
    boot ekranına nasıl girerim?

şimdiden teşekkürler.

ekleme: modeli ms16f41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE01B36E3 -- 19 Şubat 2014; 3:10:22 >
  • firlama34 F kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyoruz. Çözüm bulduysanız paylaşabilir misiniz?
  • kardeşim unfi açtığında yüklü işletim sistemine girmez baştan işletim sistemi yüklemelisin ayrıca unfi sadece windows 8 de çalışıyor 7 de çalışmıyor unfi yüklüyeceksen 8 yüklemelisin ayrıca unfi açınca dvd den windows yüklüyemessin usb den yüklemen gerek ben windows 8 unfi kullanıyorum ayarlara bakıp gün içinde dönerim
  • ben bu sayfanın başındaki bu başlığa bakarak yapmıştım "Sürümü güncel olan yada önceden yüklenmiş olan kullanıcılarımıza yapılması gereken ayarları maddeler halinde anlatmaya çalışacağım. (CLEVO MODELLER İÇİN)" clevo için diyor ama hemen hemen aynı
    kendi biosumun resimlerinide çektim onlarıda ekliyeyim

unfi aktif edince artık bios ekranı görünmüyecek bilgisayarı açar açmaz del tuşuna basıp biosa girebilirsin.Bot ekranına hangi tuşla girildiğini bulamadım ama biostan taktığın flaş belleği en üst sıraya seçersen bot olacaktır burda dikkat etmen gereken flaştan windows yüklemeye geçtikten sonra ilk yeniden başlatmasında biosa girip bot ayarlarından flaşı 1 sıradan kaldırmalısın yoksa yeniden başlattığında tekrardan baştan kurulum yapar.
     Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy' Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy' Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy' Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy'

• bilgisayarı ilk açarken f11 basınca bot ekranı geliyormuş flaşı burdan bot yaparsan windwos yüklenirken yeniden başlatınca bi işlem yapmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazx_53 -- 19 Şubat 2014; 12:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haci100

Merhaba,

Monster W350SKQ / W370SK serisi notebook'um var.

Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy'

Bir türlü UEFI kurulumu gerçekleştiremedim, bios ta uefi özelliği var.

Acaba bu model desteklemiyor mu ?

Not : Windows 7 => Windows 8 Yükseltme lisansım mevcut bu yüzden öncelikle UEFI olarak Win7 kurup üstüne Win8 Upgrade etmem gerekiyor...
    Bu konuda desteğinize ihtiyacım var...

Aldığım Hatanın ekran görüntünü de paylaşıyorum...

Monster Notebook BIOS Rehberi 'UEFI & Legacy'

benzer sıkıntıyı yaşamaktayım. çözüm nedir öğrenmek isterim.

• vavien1 V kullanıcısına yanıt
    hocam geçmiş zaman sorusu sayılır ancak windows 7 yi UEFI modda kurmanın yolunu buldunuz mu acaba?
  • Kavil kullanıcısına yanıt
    hiç bir şekilde kurulmuyor win 7 uefı modunu desteklemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. Kavil ve değerli arkadaşlar

Bu konudan (UEFI ve Win7) daha önceden bahsettiğimi sanıyordum.
  • haci100 kullanıcısına yanıt
    Kurulum yaptığınız cd bozuk cd'yi değiştirin
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.