< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omur@fokusshop.com -- 23 Şubat 2013; 12:54:40 > |
|
Mesajlarınız, soru, öneri ve şikayetleriniz için FACEBOOK ve TWITTER sayfamızı ziyaret edebilir veya BİZE ULAŞIN sayfamız üzerinden mesajınızı anında bize iletebilirsiniz. MONSTER Müşteri Destek Hattı : 0 216 449 49 30 - Çalışma saatlerimiz : Hafta içi ve Cumartesi 09:00-18:00 |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Biliyorsunuz ki Windows 8 henüz 1 ay önce piyasaya sürüldü. Bir çoğunuzda DvD içeriğine bakmışsınızdır hiç dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Boot sektöründe EFI SHELL sistemi barından dosya sistemini göreceksiniz. İşte bizim de anahtarımız bu olacak.

çünkü bilgisayarımıza tekrar işletim sistemi kurmamız gerekecek. Ancak bunu yaparken cihazınızın kendi optik sürücüsünü kullanamıyorsunuz. 
Benim cihazım da p150em. Daha teslim almadım 16 ekim teslimatıydı. 10 güne gelecek cihazım inş. Direk windows 8 kurmayı düşünüyorum bu videodan sonra. Win7'den daha hızlı açıldığını söylemişlerdi, görmüş olduk. Win7'nin bu kadar hızlı açılacağını düşünmüyorum.
Ama bios güncellemesini kesin yapacağım, belki zırt pırt çalışan fandan kurtulurum