Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
234.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu pc den alabilirim fakat 2011 in 3. ayında. o zaman nerden temin edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

bu pc den alabilirim fakat 2011 in 3. ayında. o zaman nerden temin edebilirim
    en alt seviye özellikler için 2064 lira önsiparişli fiyatın son günü ne zamandır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorki

en alt seviye özellikler için 2064 lira önsiparişli fiyatın son günü ne zamandır acaba?

Alıntıları Göster
    bende bu üründen almaya karar verdim gerçekten tam olarak aradığım ürün diyebilirim ... Bugun Kadıkoye gidip gorusmek istiyorum fakat açıkmı acaba pazar günleri fokus shop ? telefonla aradım fakat cevap veren olmadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgr_ogame

bende bu üründen almaya karar verdim gerçekten tam olarak aradığım ürün diyebilirim ... Bugun Kadıkoye gidip gorusmek istiyorum fakat açıkmı acaba pazar günleri fokus shop ? telefonla aradım fakat cevap veren olmadı ?

o halde pazar günleri kapalı demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

Orijinalden alıntı: zgr_ogame

o halde pazar günleri kapalı demektir

Alıntıları Göster
    HARIKA MAKINA GERCEKTEN. PAZARLARI MONSTER KAPALI OLUYOR. BU MAKINALAR 15.6 INC OLARAK BILIYORUM. 920 XM ISLEMCI TAKILIYORMU ACABA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safisa -- 7 Kasım 2010; 12:34:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

bayramdan once gelme ihtimali varmi. varsa bunu alicam yoksa magazadan asus n61jq alicam bursaya bayramda 1 haftaligina gidiyorum 1 haftada almam gerekiyor o yuzden.

varmış ama bayramdan sonraki hafta ellerinde olacak büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    --> Intel® Core™ i7-720QM (1,60 GHz, FSB1333, 6MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 2,80GHz)
    --> 1GB GDDR5; HD5870 ATi Radeon Mobility; DX 11; DVI-DL; MXM 3.0b; 55W-65W
    --> 15.6" Full HD (1920 x 1080) LED Backlight Parlak Ekran
    --> 30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi
    --> 4GB; 1x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 1 SODIMM
    --> 500 GB Seagate® 7200 RPM 16 MB ST9500420AS
    --> 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    --> 802.11a/b/g/n Intel® WiFi Link 1000; up to 300Mbps; WLAN PCIe; Half-Size Mini Card
    --> Internal Bluetooth™ v2.1 + EDR Module
    --> Ücretsiz Linux İşletim Sistemi
    --> Notebook çantası HEDİYE

Özgür bey bu özellikteki cihazın fiyatı belirttiginiz gibi 2.244,47 TL KDV Dahil mi ? Ben monsterın sitesinde bu yazdıgınız özellikteki cihazın işlemci hariç (i7-740QM seçtim işlemciyi) aynısını oradada seçtim fiyat 3.159,56 TL KDV Dahil oldu sizin belirttiginiz özellikteki işlemci i7-720QM di pcden fazla anlamam ama işlemci o kadar fiyat farkı oluştururmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: drms1

--> Intel® Core™ i7-720QM (1,60 GHz, FSB1333, 6MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 2,80GHz)
    --> 1GB GDDR5; HD5870 ATi Radeon Mobility; DX 11; DVI-DL; MXM 3.0b; 55W-65W
    --> 15.6" Full HD (1920 x 1080) LED Backlight Parlak Ekran
    --> 30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi
    --> 4GB; 1x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 1 SODIMM
    --> 500 GB Seagate® 7200 RPM 16 MB ST9500420AS
    --> 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    --> 802.11a/b/g/n Intel® WiFi Link 1000; up to 300Mbps; WLAN PCIe; Half-Size Mini Card
    --> Internal Bluetooth™ v2.1 + EDR Module
    --> Ücretsiz Linux İşletim Sistemi
    --> Notebook çantası HEDİYE

Özgür bey bu özellikteki cihazın fiyatı belirttiginiz gibi 2.244,47 TL KDV Dahil mi ? Ben monsterın sitesinde bu yazdıgınız özellikteki cihazın işlemci hariç (i7-740QM seçtim işlemciyi) aynısını oradada seçtim fiyat 3.159,56 TL KDV Dahil oldu sizin belirttiginiz özellikteki işlemci i7-720QM di pcden fazla anlamam ama işlemci o kadar fiyat farkı oluştururmu ?

Alıntıları Göster
    @drms1

muhtemelen bu ürün daha internet sitesine geçmemiştir, bu ürün monsterların fiyatlarına göre zate gayet uygun. Ellerinde olmadığı için satışa koymadıklarını düşünüyorum, siz farklı bir ürüne bakmışsınızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: safisa

HARIKA MAKINA GERCEKTEN. PAZARLARI MONSTER KAPALI OLUYOR. BU MAKINALAR 15.6 INC OLARAK BILIYORUM. 920 XM ISLEMCI TAKILIYORMU ACABA ?

hadi yaa keşke dün siparişimi verseydim o zaman önümüzdeki perşembeye kadar istanbul dışında olcam ... acaba bu fiyatların ne zamana kadar devam edecegine dair bilgi verebilirmisiniz özgür bey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Özgür__

quote:

hadi yaa keşke dün siparişimi verseydim o zaman önümüzdeki perşembeye kadar istanbul dışında olcam ... acaba bu fiyatların ne zamana kadar devam edecegine dair bilgi verebilirmisiniz özgür bey ?

Alıntıları Göster
    internet üzerinden ver siparişi illa magazaya gitmekmi gerekiyor

• quote:

bu konu başlığının ilk mesajda takılabileceği ve fiyat farkı görülüyor:

--> Intel® Core™ i7-920XM Extreme İşlemci (2,00 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 55W, 45nm Turbo mode up to 3,20 GHz) --> +400$ + KDV
  • quote:

quote:

--> Intel® Core™ i7-920XM Extreme İşlemci (2,00 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 55W, 45nm Turbo mode up to 3,20 GHz) --> +400$ + KDV

Alıntıları Göster
    Bu kasanın 17" modeli varmı elinizde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

internet üzerinden ver siparişi illa magazaya gitmekmi gerekiyor

internet üzerinden sipariş verilebilcegini bende biliyorum heralde ama eğer elimde gidip yüz yüze görüşme imkanım varsa hiçbi zaman internet üzerinden alım yapmam ... sadece kampanyanın ne kadar devam etcegini sordum başka ne şekilde alabilirim die sormadım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wings35

Bu kasanın 17" modeli varmı elinizde?

MSI'in modelleri arasında 17" bu özelliklere sahip model yok şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. dogacmrz,

1.mesajda tüm detaylar yazıyor. Anlamadığınız bir yer olursa yine buradan size memnuniyetle yardımcı oluruz. Ürün stokları hakkında endişeniz olmasın lütfen 1.siparişler verildi bunun akabinde gelen talebe göre 2. ve 3. siparişler şimdiden planlanmış durumdadır.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: dogacmrz

Yazıların hepsini okuyamadım fakat 2000 lira küsüre hangi donanımlar ile geliyor bir sefere mahsus mu getirilicek yoksa stoklarınızda hep bulabilir miyiz ?

TEŞEKKÜRLER....

Ben yılbaşı gibi ancak alabilirim ama şunu söleyim kesin bir laptop alacağım ve büyüüük bir ihtimallede bu laptop olacak, e durum böyle olunca "stoklar bitti" ifadesini duymak çok üzücü olur

• Konu sahibine pm atmıştım dönmediler acaba pazar ondan mi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

Konu sahibine pm atmıştım dönmediler acaba pazar ondan mi ..
    Pazar günü olduğu için telefonlara cevap verilememiş olabilir. Ayrıca firma yetkilileri forum üzerinden özel mesaj atamayabiliyorlar. Buna da dikkat etmek lazım.
  • quote:

quote:

--> Intel® Core� i7-920XM Extreme İşlemci (2,00 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 55W, 45nm Turbo mode up to 3,20 GHz) --> +400$ + KDV

ısınma sorunu olabilir bu işlemci ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsternotebook

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @ozgur@fokusshop.com

ön sipariş kampanyası ne zaman biter acaba bi tarih verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

bayramdan once gelme ihtimali varmi. varsa bunu alicam yoksa magazadan asus n61jq alicam bursaya bayramda 1 haftaligina gidiyorum 1 haftada almam gerekiyor o yuzden.

varmış ama bayramdan sonraki hafta ellerinde olacak büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    Core i7 620M CPU
    HD 5870 GPU
    6 GB; 2x 2GB; DDR3-1333; PC-10600; CL7; Kingston HyperX; 204-pin
    500 GB 7200 RPM HDD
    1920x1080p Full HD Monitör
    digerleri gt serisi ile random düşünüyorum ..aklıma yatan bu
    diger tüm markaları inceledim casperin
    buna yakın ati 5650 ve gt335 i olanı var onlardada ram ve hdd performans sınırlaması mevcut verilen modellerde...
    ve tam belirtilmemiş 5400 ve 1066 malum.. sıcaklık kontrol altında tutulmaya çalışılmış
    bunun güzel yanı adamların başını sürekli agrıtabiliyor olmanız elinizin altında hemen bakkalı dönünce solda.veya caminin ilerisinde

• quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

Core i7 620M CPU
    HD 5870 GPU
    6 GB; 2x 2GB; DDR3-1333; PC-10600; CL7; Kingston HyperX; 204-pin
    500 GB 7200 RPM HDD
    1920x1080p Full HD Monitör
    digerleri gt serisi ile random düşünüyorum ..aklıma yatan bu
    diger tüm markaları inceledim casperin
    buna yakın ati 5650 ve gt335 i olanı var onlardada ram ve hdd performans sınırlaması mevcut verilen modellerde...
    ve tam belirtilmemiş 5400 ve 1066 malum.. sıcaklık kontrol altında tutulmaya çalışılmış
    bunun güzel yanı adamların başını sürekli agrıtabiliyor olmanız elinizin altında hemen bakkalı dönünce solda.veya caminin ilerisinde

Core i7 720M var başlangıç konfigürasyonunda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.