Şimdi Ara

Monster Madness PS3 Exclusive oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyide bu oyun xbox 360 da şu anda var zaten , nasıl ps3 exclusive oluyor anlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

iyide bu oyun xbox 360 da şu anda var zaten , nasıl ps3 exclusive oluyor anlamıyorum.

e zaten kaynağa baksana
    Zaten 360a çıkmış bir oyun,devamı gelmese bile ne farkederki?
  • Kaynak' da:

'' New developer (Psyonix) who is updating the game for the PS3, under the moniker Monster Madness: EX and they've promised to fix many of the issues with the X360 version of the game, including things like tightening controls and the camera, adding in a bunch of mini-games and tweaking the graphics. ''

Yazıyor. Sanırım yeterli olmuştur. Xbox360 versiyonunda ki sorunlar giderilmiş olacak. Kontrol ve kamera düzeltilecek. Birkaç mini oyun eklenecek.
  • exclusive ne demek olduğunu anlamıyor bu arkadaşlar sanırım
  • Puaha Xbox da bitirdiğimiz oyunlar
  • 360 a çıkalı ay oldu yahu, üstüne DL DVD harcamayacagım bir oyun..Demosu rezildi..Exclusive olsun PS3 e lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bir sonraki sürümünü kastediyordur,hani Ninja Gaiden 1-2 muhabbeti gibi...bu kadarda yapmayın komik oluyor ya

360 a gelmeyecek,PS3 exclusive olacak ya oyun Allaahhh.ne dandik olur ne berbat olur okuyun görün şimdi...
  • ilker bi 360 bulda oyna..Bak nasıl dandik oluyormuş ögrenirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: vats ap geeengs!?

Kaynak' da:

'' New developer (Psyonix) who is updating the game for the PS3, under the moniker Monster Madness: EX and they've promised to fix many of the issues with the X360 version of the game, including things like tightening controls and the camera, adding in a bunch of mini-games and tweaking the graphics. ''

Yazıyor. Sanırım yeterli olmuştur. Xbox360 versiyonunda ki sorunlar giderilmiş olacak. Kontrol ve kamera düzeltilecek. Birkaç mini oyun eklenecek.

e tamam o zaman exclusive olmuyor ki , xbox 360 a çıkan oyunu ps3 çıkarıyorlar yani xbox 360 exclusive olmayacak , onun dışında virtua fighter 5 de xbox a ps3 deki sorunları giderip multi olarak çıkacak o zaman virtua fighter 5 xbox 360 exclusive mi olacak ?
  • PC'de de var bu oyun
  • Ps3 bu oyunu kaldıramaz ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Ps3 bu oyunu kaldıramaz ama

nesini kaldıramayacak? dandik bir oyun zaten ben beğenmemiştim demosunu
  • çıksa ne çıkmasa ne, bu kadar berbat bi oyun için açılan topiğe yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.