Bildirim
Monster Madness PS3 Exclusive oldu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iyide bu oyun xbox 360 da şu anda var zaten , nasıl ps3 exclusive oluyor anlamıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: ulwi
iyide bu oyun xbox 360 da şu anda var zaten , nasıl ps3 exclusive oluyor anlamıyorum.
e zaten kaynağa baksana
Zaten 360a çıkmış bir oyun,devamı gelmese bile ne farkederki? -
Kaynak' da:
'' New developer (Psyonix) who is updating the game for the PS3, under the moniker Monster Madness: EX and they've promised to fix many of the issues with the X360 version of the game, including things like tightening controls and the camera, adding in a bunch of mini-games and tweaking the graphics. ''
Yazıyor. Sanırım yeterli olmuştur. Xbox360 versiyonunda ki sorunlar giderilmiş olacak. Kontrol ve kamera düzeltilecek. Birkaç mini oyun eklenecek. -
exclusive ne demek olduğunu anlamıyor bu arkadaşlar sanırım -
Puaha Xbox da bitirdiğimiz oyunlar -
360 a çıkalı ay oldu yahu, üstüne DL DVD harcamayacagım bir oyun..Demosu rezildi..Exclusive olsun PS3 e lütfen -
arkadaşlar bir sonraki sürümünü kastediyordur,hani Ninja Gaiden 1-2 muhabbeti gibi...bu kadarda yapmayın komik oluyor ya
360 a gelmeyecek,PS3 exclusive olacak ya oyun Allaahhh.ne dandik olur ne berbat olur okuyun görün şimdi... -
ilker bi 360 bulda oyna..Bak nasıl dandik oluyormuş ögrenirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: vats ap geeengs!?
Kaynak' da:
'' New developer (Psyonix) who is updating the game for the PS3, under the moniker Monster Madness: EX and they've promised to fix many of the issues with the X360 version of the game, including things like tightening controls and the camera, adding in a bunch of mini-games and tweaking the graphics. ''
Yazıyor. Sanırım yeterli olmuştur. Xbox360 versiyonunda ki sorunlar giderilmiş olacak. Kontrol ve kamera düzeltilecek. Birkaç mini oyun eklenecek.
e tamam o zaman exclusive olmuyor ki , xbox 360 a çıkan oyunu ps3 çıkarıyorlar yani xbox 360 exclusive olmayacak , onun dışında virtua fighter 5 de xbox a ps3 deki sorunları giderip multi olarak çıkacak o zaman virtua fighter 5 xbox 360 exclusive mi olacak ? -
PC'de de var bu oyun -
Ps3 bu oyunu kaldıramaz ama -
quote:
Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Ps3 bu oyunu kaldıramaz ama
nesini kaldıramayacak? dandik bir oyun zaten ben beğenmemiştim demosunu -
çıksa ne çıkmasa ne, bu kadar berbat bi oyun için açılan topiğe yazık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X