Şimdi Ara

Monster laptop takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar açıldığı zaman mouse imlecini oynattığımda fark ediyorum bunu, anlık imleç donmaları oluyor. Tarayıcıda yeni sekme açarken, youtubede video izlerken 1 saniyelik donmalar oluyor. Haliyle adamı sinir ediyor bu durum. Bir çözümü olan var mı bu duruma?

laptop modeli: monster abra a5 v9.2.1

TR 3800 0100 1900 8363 5047 5001
  • Kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını en düşük seviyeye getirmeyi deneyebilirsin bu ayarın takılma sorununa çözüm olan kişiler var.

Orijinalden alıntı: Sarohan

Kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını en düşük seviyeye getirmeyi deneyebilirsin bu ayarın takılma sorununa çözüm olan kişiler var.

Hocam çoktan getirmiştim onu, o zaman ayrı bir donma vardı. Bu donma her yerde oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TR 3800 0100 1900 8363 5047 5001
  • Temiz format(orijinal windows) ve güncel sürücüler kullanın bu sorunu yaşamayacaksınız.

• Telas yapmaniza gerek yok nvdia+intel grafik donma sorunu yazarsaniz nette konu var mart sonu nisan ayi basi gibi intelden cephesinden guncelleme bekleniyor sorun su ki intel grafik kartini kullanirken yersiz bilgisayar nvdia ekran kartina geciyor takilma oluyor sorun 1 seneye yakindir var son zamanlar cok fazla ses cikinca firmalar el atti suan tum intel islemci ve gtx 10xx serisi ekran kartli bilgisayarlarda var marka fark etmiyor titiz insanlar takildigi icin forumlara geliyor iyi forumlar

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcoo95

Telas yapmaniza gerek yok nvdia+intel grafik donma sorunu yazarsaniz nette konu var mart sonu nisan ayi basi gibi intelden cephesinden guncelleme bekleniyor sorun su ki intel grafik kartini kullanirken yersiz bilgisayar nvdia ekran kartina geciyor takilma oluyor sorun 1 seneye yakindir var son zamanlar cok fazla ses cikinca firmalar el atti suan tum intel islemci ve gtx 10xx serisi ekran kartli bilgisayarlarda var marka fark etmiyor titiz insanlar takildigi icin forumlara geliyor iyi forumlar

Oo, anladım hocam çok sağolun. Mart/Nisan gibi geliyormuş güncelleme bakalım.

Orijinalden alıntı: fattor

son durum nedir hocam?
    Aynı durum bende de fark edilmesi dikkat gerektiren bir durum olduğu için çoğu kişi bunu normal olarak görüyor ve kullanımına devam ediyor.
    Valla aynı, bir değişme olmadı. Şimdi servisle BIOS güncellemesi hakkında tw ile bağlanacağım, bakalım güncelledikten sonra nolacak

Burda uzunca anlatmış.
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-intel-nvidia-laptoplarda-anlik-takilma-sorunu.448444/

Orijinalden alıntı: mrblithe

Hiç biriyle alakalı değil yaşadığın sorun. Hatta monsterla da. Intel'in driverları ile alakalı.

Burda uzunca anlatmış.
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-intel-nvidia-laptoplarda-anlik-takilma-sorunu.448444/
    İyi de hocam ben sorunu çoktandır çözdüm zaten :) Monster müşteri hizmetleri ile görüştüm, bir dosya atacaklarını söylediler e-mail üzerinden. Bi regedit dosyası attılar, bir tıkla kayıt defterine kaydederek çözdüm sorunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

İyi de hocam ben sorunu çoktandır çözdüm zaten :) Monster müşteri hizmetleri ile görüştüm, bir dosya atacaklarını söylediler e-mail üzerinden. Bi regedit dosyası attılar, bir tıkla kayıt defterine kaydederek çözdüm sorunu.

Alıntıları Göster
    Kayıt defterinin içerği neydi acaba? Mümkünse bir yere upload edip buraya da atabilir misiniz? Lazım olur belki.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Kayıt defterinin içerği neydi acaba? Mümkünse bir yere upload edip buraya da atabilir misiniz? Lazım olur belki.

Alıntıları Göster
    Valla hocam bilgisayarda yok, monsterin attığı link de uçmuş. Müşteri hizmetleri ile temasa geçin, verin e postanızı, atsınlar size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinsangu -- 18 Mayıs 2018; 3:45:15 >

Orijinalden alıntı: cetinsangu

Valla hocam bilgisayarda yok, monsterin attığı link de uçmuş. Müşteri hizmetleri ile temasa geçin, verin e postanızı, atsınlar size.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam.

// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • windows sürümü 1803 ise normaldir. Çok sorunlu bir sürüm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.