Şimdi Ara

Laptop ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Asus ROG Strix G513IM model laptobumu bataryada kullanmaya başladığımda ekran otomatik olarak doygunluk değerlerini arttırıyor ve parlaklığı düşürüyor ekrana bakmak gerçekten çok yorucu bir hal alıyor. Bu durumdan dolayı kullandığım grafik tasarım programlarında doğru renkleri göremiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• güç seçeneklerini en yükseğe alırsanız sorun kalmaz.

• Bataryada kullanırken turbo seçeneği mevcut değil performans ve silent var. Ayrıca prizde kullanırken tüm güç seçeneklerini denedim hiçbirinde böyle bir sorun yok sadece batarya kullanımına geçtiğimde ortaya çıkıyor.

• Erdemerol E kullanıcısına yanıt

turbo sadece prize bağlıyken aktif olur. batarya deneyimini iyileştirmek için windows güç seçeneklerinden en iyi performansa alacaksınız. yoksa ekstra throttle yapar makine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi bataryadayken zaten en iyi performans modunu kullanıyorum değişen bir şey yok maalesef. Bu durumu armoury create uygulamasındaki panel power saver ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü otomatiğe adığımda ilk başta ekran prizdeki gibi normal görünüyor sonradan kötü hale geliyor. Otomatiği kapattığımda ise tamamen kötü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.