Şimdi Ara

Monster Isı Değerleri Ve Kullandığınız Programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Speedfan kullanarak turbo fan açıkken monster ısınmasına bakayım dedim.

normal bir web sayfası açıkken

GPU 45

temp1 72

temp2 28

temp3 30

core 0 55

core 1 56

core 2 54 derece.

Özellikleri ise şu:
    www.monsternotebook.com.tr
    MONSTER® Q47MS-16F41 15.6" - Tüm Laptoplar > 15.6" MS-16F4
    https://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6047&urn=460455&lang=tr-TR
    ve 128gb ssd.

Sizin değerleriniz nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 22 Haziran 2014; 19:46:45 >

• Turbo fansız 90'a dayanıyor turboyu açınca 79-80'e düşüyor. 1.5 sene oldu alalı 1 senedir max sıcaklık 90 derece oyunları etkilemiyordu hiç ama ilk defa Watch Dogs'ta sıcaklık yüzünden 10 fps'ye kadar düşüş yaşamaya başladım o yüzden Turbo ile kullanıyorum şuan fps düşüşü düzeldi. Ama macun uygulamanın zamanı gelmiş sanırım biara Fokus'a götüreceğim artık yapsınlar diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Turbo fansız 90'a dayanıyor turboyu açınca 79-80'e düşüyor. 1.5 sene oldu alalı 1 senedir max sıcaklık 90 derece oyunları etkilemiyordu hiç ama ilk defa Watch Dogs'ta sıcaklık yüzünden 10 fps'ye kadar düşüş yaşamaya başladım o yüzden Turbo ile kullanıyorum şuan fps düşüşü düzeldi. Ama macun uygulamanın zamanı gelmiş sanırım biara Fokus'a götüreceğim artık yapsınlar diye.

Mantıklı hocam ben bütün oyunlarda turbo açık oynuyorum.

Turboyu açmadan oynamaya cesaret edemiyorum.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi sürekli turbo ile oynamaya cesaret edemiyordum ama mecbur kaldığım için öyle yapıyorum şimdi, acayip ses çıkarıyor çünkü onca saat açık birşey olcak diye tırsıyor insan Ama turbosuz 1.5 sene oynadım yani hiçbir zararını görmedim bugüne kadar, şuanda da artı macun eskidiğinden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Bende tam tersi sürekli turbo ile oynamaya cesaret edemiyordum ama mecbur kaldığım için öyle yapıyorum şimdi, acayip ses çıkarıyor çünkü onca saat açık birşey olcak diye tırsıyor insan Ama turbosuz 1.5 sene oynadım yani hiçbir zararını görmedim bugüne kadar, şuanda da artı macun eskidiğinden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.

Evde kimse olmayınca sorun olmuyor.

Aile ziyarete gelmişti evde uçak kalkıyor diyerek söylenmişlerdi sadece

Teknik ekibe sormuştum ses hariç hiç bir sorun olmaz demişlerdi ondan açık bende bir temizliğe göndereceğim yakında :)

• böyle bir notebook için sıcaklık değerleri yüksek değilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

böyle bir notebook için sıcaklık değerleri yüksek değilmi ?

Açıkcası bende yüksek olduğunu düşünüyorum.

Lakin servise sorduğumda 85 dereceye kadar normal demişlerdi o yüzden mutlu mesut devam ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • W170ER ile yoğun encode işlemlerinde 95 derece görüyorum, 2 senelik laptop, yaklaşık 1 sene önce macun değişti, ama kalitesiz termal macun kullanıyorlar sanırım (şu beyaz olanlardan, gümüş karışımsız)7

Gün içerisinde bir görsel de ekleyeceğim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.