Şimdi Ara

Monster Abra A7 V3.1 Değerlendirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
7.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sepete ekleyince +KDV koyuyor. ;)
  • Şu an dediysem yani eskiden aylarca bekletme muhabbetini bıraktılar demek istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox67

Şu an dediysem yani eskiden aylarca bekletme muhabbetini bıraktılar demek istedim :)

3 gün içinde gelmezse 1 ay boyunca kavuşamıcam ondan heyecanlıyım biraz Çok pardon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

quote:

Şu an dediysem yani eskiden aylarca bekletme muhabbetini bıraktılar demek istedim :)

3 gün içinde gelmezse 1 ay boyunca kavuşamıcam ondan heyecanlıyım biraz Çok pardon.

Gelir umarım.. Arayıp sorarsınız noldu benim laptop diye açarlarsa tabi :)
  • bakalım bende sipariş ettim 2 gün içinmde kargoya veriliyormuş
  • Arkadaşlar bu firma ve model hakkında sormak istediklerim var.
    Öncelikle kasayı açıp kapatma durumunda garanti iptal olmuyor diyorlar doğru mu ?
    Firmanın güvenilirliği, müşteri hizmetleri, teknik servis konularında fikrim yok. Bilgi verebilirseniz sevinirim.Özellikle satış sonrası teknik destek ve bir kaç sene sonra bile yedek parça temin edebilme durumu hakkında bilgi rica ediyorum.
    Bu bilgisayarı alınca yanında çantası hediye ediliyor mu ?
    SSD ile birlikte isteyip oradan SSD li getirtme şansımız var mı ?
    Öte yandan ben termal macun sürmeyi bilmem :) Herhangi bir bilgisayarcı yapabilir di mi ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oranos -- 13 Ağustos 2014; 11:02:38 >
  • Oranos O kullanıcısına yanıt
    firma türk firması duyduğum kadarıyla teknik serviside çok iyi, evet açıp kapatmada garanti devre dışı olmuyor, çanta hediye olarak yazıyor bazı modellerde ona bakmalısın.

ayrıca sitesinde özelleştirip SSD ekletebilirsin ek masraf olur ama adamlar SSD yi alacağın modele takıp sana gönderir uğraşmak zorunda kalmassın, termal macun konusuna gelirsek evet her bilgisayarcı yapar belli bir ücret karşılığı yada İstanbulda oturuyorsan FOCUS bilgisayar (monster bilgisayarın teknik servisi ve sahibi) buraya götür adamlar işini hallederler fanları temizlerler :)
  • Ürünü dün sipariş ettim. Sipariş etmeden önce Monster'ı aradım ve teslimat hakkında bilgi aldım. 16:30'dan önce verilen siparişler aynı gün içerisinde kargoya veriliyor dediler; ancak şu ana kadar ürünün kargoya verildiğine dair bir mesaj almadım.

Monster'ı aradım. Yoğunluktan dolayı dün kargoya veremediklerini, bugün kargoya vereceklerini söylediler. Umarım ürün yarın elimde olur. Sabırsızlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBerkO -- 13 Ağustos 2014; 18:09:50 >
  • quote:

öyle oluyormuş. Msata ssd ler bir türlü istediğim seviyeye gelemdi. Amazon , aliexpress vs. de çok uygun ben belki oradan alabilirim. Bir de sahibinden de kingfast marka buldum 240 gb 299 tl ama güvenilir mi bilmiyorum , salatalık falan çıkmaz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

öyle oluyormuş. Msata ssd ler bir türlü istediğim seviyeye gelemdi. Amazon , aliexpress vs. de çok uygun ben belki oradan alabilirim. Bir de sahibinden de kingfast marka buldum 240 gb 299 tl ama güvenilir mi bilmiyorum , salatalık falan çıkmaz herhalde

Aslında diğer ABRA A5 V1.1.2 modelini almayı planlıyordum enter tuşu büyük olduğundan ve de 2.5 inçlik ssd ve hdd yuvası olması da cezbediyordu..240GB V300 serisi SSD yi alıp takmayı düşünüyordum, fiyatı bir ara vatanda 280 e kadar düşmüştü sanırım. Sonradan ses sistemi de tatmin etmedi..vazgeçmemin nedenlerinden biriydi.. Ses sistemi benim için önemli.. şu an Acer Aspire 6935G serisi laptobumdaki ses kalitesini başka laptop da göremedim iyiki zamanında almışım diyorum. Şimdi de almışken sesi en azından tatmin edici olsun istiyorum. Neyse fazla konuyu dağıtmadan o ssd markasını duymadım ne yazık ki:) ama yurt dışında msatalar ucuz nedense bizim ülkemizde kdv falan derken uçuyor fiyatlar..

Merak ettiğim bu 17.3' lik modelin sesi ile ABRA A5 V2.1 15.6' lık modelin sesi arasındaki fark..

• Monster sitesi hariç aalmak istesem bu laptobu başka nerden alabilirim. Taksit seçenekleri sıkıntılı kendi sitelerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11.com da satiyor..ama fiyat fark edebilir..monster kendi sitesinde akbanktan vade farki almiyordu sanirim..benim kredi kartina 2500 borcum var..kapatayim ben de girecem bi abraya bakalim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Monster sitesi hariç aalmak istesem bu laptobu başka nerden alabilirim. Taksit seçenekleri sıkıntılı kendi sitelerinde.

Ebrarbilgisayarda bulunuyor

• KAPIDA ÖDEME MEVCUT MU ?
  • Monster, Hepsiburada.com'da da satılıyor.

Monster'ın kendi sitesinden aldığınızda kapıda ödeme seçeneği de var.
  • Soruları başlıktan ve özel mesajdan cevaplamaya çalıştım. Umarım akıllardaki soruları cevaplayabilmişimdir. Kendi adıma konuşmak gerekirse cihazı 1 haftadır kullanıyorum ve son derece memnunum. Her açıdan. Şu ana kadar en ufak problem yaşamadım. Dilerim satın alan arkadaşlar da problem yaşamazlar. Görüşmek üzere.
  • Bu A7 lerde kullanılan ram'in markasını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 15 Ağustos 2014; 14:47:03 >
  • Ürün bugün saat 2 de elime geçti. Tasarımı falan gayet hoşuma gitti fakat ürünün klavyesinin alt kısmında çizik çıktı. Her ne kadar belli olmasada ürünün çizikli gelmesi pek hoşuma gitmedi. Şuana kadar sadece rome 2 total war oyununu denedim. Ayarı ultraya aldıktan sonra 20+ fps ile oynamaya başladım. Görüntü kalitesi gayet hoş. Şuanda fazla oyun deneyemedim ama denedikçe yazarım. Sıcaklık testi yapmadım fakat elimle kontrol ettiğim kadarıyla fazla ısınmıyor.
  • Bende de 1 tane ölü piksel var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

Bende de 1 tane ölü piksel var.

bende bugun sipariş verdim. Bu arada ölü piksel olup olmadığını nasıl.anlıyoruz. ayeıca geldiğinde neler yapmam lazım ilk olarak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.