Şimdi Ara

Monster Abra A7 V3.1 Değerlendirme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır...
  • Biksann kullanıcısına yanıt
    Wifiyi açıp kapatmak için özel bir tuşu yok. W8 de sağ alttaki wifi simgesinden açıp kapatabiliyorsun.
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    Abra serilerinde Mxm slotu olmadığı için ekran kartı anakarta tümleşik biçimde geliyor. Yani ileride ekran kartını güncelleme olayı yok;)
  • Birkaç oyun testinden sonra işlemcinin aşırı ısındığını gördüm. Yani 96 derecelere kadar çıktı.. fan butonuna bastığım halde 90 derecenin altına pek inmedi. Ekran kartı ise en fazla 80 civarıydı. Test ettiğim oyunlar Crysis 3 ve Grid 2. Çözüm yolu olarak güç seçeneklerinden işlemci çalışma kapasitesini %95 e çektim ve öyle girdim oyuna. Sonuç gözle görülür bir şekilde değişti.. İşlemci ısısı 85 i geçmez iken ekran kartı da 78-79 larda seyretmeye devam etti..Oyun ayarları genelde yüksek ayardaydı. Tabiki Crysis 3 ü bütün ayarlar ultrada iken oynanabilirliği zor.. Biraz ayar kısınca fps değerleri artıyor hemen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox67

Birkaç oyun testinden sonra işlemcinin aşırı ısındığını gördüm. Yani 96 derecelere kadar çıktı.. fan butonuna bastığım halde 90 derecenin altına pek inmedi. Ekran kartı ise en fazla 80 civarıydı. Test ettiğim oyunlar Crysis 3 ve Grid 2. Çözüm yolu olarak güç seçeneklerinden işlemci çalışma kapasitesini %95 e çektim ve öyle girdim oyuna. Sonuç gözle görülür bir şekilde değişti.. İşlemci ısısı 85 i geçmez iken ekran kartı da 78-79 larda seyretmeye devam etti..Oyun ayarları genelde yüksek ayardaydı. Tabiki Crysis 3 ü bütün ayarlar ultrada iken oynanabilirliği zor.. Biraz ayar kısınca fps değerleri artıyor hemen..

Genel olarak düşünceniz nedir. Yani sizi tatmin etti mi? Bence bu fiyata bundan iyisi şamda kayısı olabilir mi : ) Başka yorumlarda alabilirmiyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox67

Abra serilerinde Mxm slotu olmadığı için ekran kartı anakarta tümleşik biçimde geliyor. Yani ileride ekran kartını güncelleme olayı yok;)

Anladım hocam sağlık olsun :) Bu laptop benı 3-4 sene götürsün sağ salim hiç birşey istemem. Hayatımda pcde okadar oyun oynayan biri olmadı. Çünkü böyle bir sistemim yoktu. Tek favori oyunum Football Managerdir. Oda araştırmacı oldugum için. Onuda tüm ligler açıkken babalar gibi götürür. Ama tabi araba yarışıdır, crysis vs. yükleyip deniyeceğim. Bende Ramı 16 gb yaptım. Birde 128 GB ssd takacağım yarın gelince. Sonra göreceğiz. Birşey sormak istiyorum. Bu achi mode hakkında bilginiz varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 19 Ağustos 2014; 2:42:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunnyClub

bir video inceleme yapabilirmsin bro oyun performanları ile ilgili

hocam düşündüm bunu yapmayı aslında ama zamanım yok bunun için ve archeage dışında bir oyun yok elimde. 860m ve i7 kombosu ne kadar performans veriyorsa o kadar veriyor. ısınma hakkında gelen soruları cevapladım, onun dışında furmark testi isteyen olmuştu onda da en yüksek 86c'yi gördüm. kısacası bi inceleme yapacak zamana ve donanıma sahip değilim ama bir kullanıcı olarak yorumumu isteyecek olursan ben son derece memnunum cihazdan. en ufak problem yaşamadım şimdiye kadar.

bir de ölü piksel sorusu gelmiş. bana gelen cihazda ölü piksel yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novy -- 19 Ağustos 2014; 6:37:07 >
  • Novy N kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey değil mesala kassını inceleyebilirmisiniz zamanınız olunca çoğu kişi inceleme videosu bekliyor benim gibi
  • paradox67 kullanıcısına yanıt
    Kasayı Full boşaltsak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnyClub -- 19 Ağustos 2014; 11:48:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar wireless driverının tam adını söyleyebilecek var mı ya da nerden indirebileceğimi bilen windows 8 için?Tüm driverları cd den yükledim ancak wireless driverını yükleyemedim.
    Edit:Cdnin içindeki windows 7 için olan sürümü yükledim oldu,dikkat etmemişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biksann -- 19 Ağustos 2014; 13:33:52 >
  • Pc geldi. Şuan ondan yazıyorum. Klavyenın ortası sanki biraz şişik, bombeli gibi geldi. Alan arkadaşlarnkide öylemidir?

Linux ile biraz kullandım. Mousepad üstü klavyenın orasının 1 saat kullanımda pek bişey yapmadığım halde internette gezindim. Isındığını gördüm. Birde sol fan çıkış yeri. Sanırım ilk kullanımdan kaynaklanıyor olabilir.Windowsu yükleyince göreceğiz.

Ölü piksel olayı yok. Tasarımı beğendim. ön yüzü güzel. Sesten tatmin oldum. Ekranda şuan iyi gibi. Yani kötü değil. Içinden çıkan çanta sağlam baya. Fotoğraflrını çektim. Merak edenler vardı yüklüyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 19 Ağustos 2014; 18:26:27 >
    Ben de öyle hissetmiştim. Etrafındaki jelatini soymamıştım; o nedenle böyle bir görünümü olduğunu düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

Ben de öyle hissetmiştim. Etrafındaki jelatini soymamıştım; o nedenle böyle bir görünümü olduğunu düşünüyordum.

Sanırım evet o yüzden hocam. Yarın ssd takınca windowsu yüklüyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal kullanımda sizlerdede sol tarafta ve klavyenin alt tarafında hafif ısınma oluyor mu. Normal mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 21 Ağustos 2014; 11:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Normal kullanımda sizlerdede sol tarafta ve klavyenin alt tarafında hafif ısınma oluyor mu. Normal mi bu?

Evet var kardeşim çok hafif bi ısı ama beni rahatsız etmiyor. Dvd okurken çok ses çıkartıyor o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITCHER

quote:

Normal kullanımda sizlerdede sol tarafta ve klavyenin alt tarafında hafif ısınma oluyor mu. Normal mi bu?

Evet var kardeşim çok hafif bi ısı ama beni rahatsız etmiyor. Dvd okurken çok ses çıkartıyor o kadar

Eyvallah teşekkürler. Win 8i kurdum. Extra performans için birşey yapmıyormusunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HITCHER

quote:

Eyvallah teşekkürler. Win 8i kurdum. Extra performans için birşey yapmıyormusunuz.

windows upgrade kısmından tüm güncellemeleri yap sonra 8.1e güncelle KMS ile windowsu etkinlestir. Cdde gelen driverlerın birkaçı güncel değil nvidia 340 sürümüne güncelle vs.

• HITCHER kullanıcısına yanıt
    Windowsu bu öğrencilerine verilen windows embedded 8i ücretsiz olarak yükledim. Bir tek diğer aygıtlar bölümünde yazan ethernet,sm bus denetleyici,pcı aygıt onlar soru işareti var. Onların driveri cd de varmı. Birde sizin tam klavyenin ortası düz mü, hafif bombe varmı. bu g,h,j,k,l tuşlarının oldugu yer sanki biraz yüksek. Kafam takıldı buna, Halbuki aradaki plastik kağıdıda cıkardım. Birde şarjı ne kadar gidiyor. Ne kadar gitmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 21 Ağustos 2014; 16:57:32 >
    Kusura bakma mesajını şimdi gördüm. Laptobu almışsın herhalde hayırlı olsun:) Ram 16 gb a gerek yoktu bence ama ssd güncellemek mantıklı olmuş:) Ben de msataya yaptım kurulumu.. Ahci mod normal kurulum için biliyorum, raid de zaten 2 ssd ye gerek var aynı modelde.. O yüzden ahci de kurulum yaptım ben..3-4 sene rahat götüreceğini sanıyorum.. Isınma olayı elbette olacaktır..Tam anlamıyla bir oyun laptobu isteyenlerin, yani saatlerce oyun oynayanların Tulpar serilerini almaları daha mantıklı bence.. Bu laptopla da oynarsyn da ısınma Tulpar serilerindekinden fazla olduğu aşikâr..Isınma normal şartlarda pek olmuyor. İlk günlerde macun kokusu mudur nedir ısındıkça bir koku geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox67 -- 21 Ağustos 2014; 17:15:39 >
    Cd de bütün sürücüler mevcut w8.1 için yazıyor ama..w7 için ise usb 3.0 ve wlan sürücüleri görünüyor. Benim klavyede diğer tuşlara göre space tuşu biraz daha yüksek gibi ama herhangi bir sorun oluşturmuyor yazarken vs..Yandan tuşların hizasına baktığımda ise gözle görülür bir şişkinlik yok. Şarjı da normal kullanımda 2,5 saat falan gitti..

Edit: Türkçe karakter sorunu bende mi oluyor sadece ne anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox67 -- 21 Ağustos 2014; 17:30:59 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.