Şimdi Ara

Monster Abra A7 V3.1 Değerlendirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
7.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavyenin alt ve üst kısmındada jelatin var onları sökmeniz çikli görüntüyü götürür bende sonradan farkına vardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robotinsan -- 16 Ağustos 2014; 19:31:20 >
  • ben kendi değerlendirmemi yapayım n11 den almayın çünkü çileli bir kargo süresi oluyor iki ayrı kargo getiriyorlar biri faturalar biride bilgisayar ve benim şansımaki iki kargoda elazığdaki başka bir Abdullah Ercana gidiyordu farketmesem gitmişti yani, neyse bilgisayar elime ulaştı gayet şık ve performanslı birkaç el battlefield 3 oynadım fps düşüklüğü yaşamadım full ayarlarda biraz ısınma oldu ama ısınma fanın olduğu yerde yoğunlaşıyor yani beni rahatsız etmedi klavye çok rahat fakat yapısı biraz farklı ama uzun sürmeden alışırsınız tavsiyem hdd yerine ssd almanız daha kaliteli ve daha sesiz olur bazen hdd den çıkan sesleri duyabiliyorsunuz kasa rengi konusunda sıkıntım var çünkü siyah daha uygun olurdu bu bilgisayar için ayrıca klavyenin üstünde ve altındaki jelatinleri farketmem 1 günümü aldı yani aldıysanız çıkarın o jelatinleri tırnağınızı bastırdığınızda çizilmiş gibi duruyor, ses kalitesi olarak güzel bataryası kullanımda 2 - 2,5 saat gidiyor. ilk aldığınızda şarja takın ve kullanın batarya fullendikten 1 saat sonra çıkarın ve batarya tükenene kadar kullanın sonrasında istediğiniz gibi kullanıma devam edebilirsiniz, ayrıca sürücü cd si geliyor fakat win 8.1 ile uyumlu sadece,mikrofonu test etme imkanım olmadı ama kamerası 2megapixele göre gayet iyi, bu fiyatabu bilgisayar gayet iyi bence ayrıca yüksek bütçeniz varsa daha farklı markalara yönelebilirsiniz mesela msi gs60 ghost gibi çünkü bu bilgisayar msinin diğer çoğu modelinden daha kaliteli ve daha ucuz ama tavsiyem bu bilgisayar bu fiyata gayet iyi ve başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robotinsan -- 16 Ağustos 2014; 20:16:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robotinsan

ben kendi değerlendirmemi yapayım n11 den almayın çünkü çileli bir kargo süresi oluyor iki ayrı kargo getiriyorlar biri faturalar biride bilgisayar ve benim şansımaki iki kargoda elazığdaki başka bir Abdullah Ercana gidiyordu farketmesem gitmişti yani, neyse bilgisayar elime ulaştı gayet şık ve performanslı birkaç el battlefield 3 oynadım fps düşüklüğü yaşamadım full ayarlarda biraz ısınma oldu ama ısınma fanın olduğu yerde yoğunlaşıyor yani beni rahatsız etmedi klavye çok rahat fakat yapısı biraz farklı ama uzun sürmeden alışırsınız tavsiyem hdd yerine ssd almanız daha kaliteli ve daha sesiz olur bazen hdd den çıkan sesleri duyabiliyorsunuz kasa rengi konusunda sıkıntım var çünkü siyah daha uygun olurdu bu bilgisayar için ayrıca klavyenin üstünde ve altındaki jelatinleri farketmem 1 günümü aldı yani aldıysanız çıkarın o jelatinleri tırnağınızı bastırdığınızda çizilmiş gibi duruyor, ses kalitesi olarak güzel bataryası kullanımda 2 - 2,5 saat gidiyor. ilk aldığınızda şarja takın ve kullanın batarya fullendikten 1 saat sonra çıkarın ve batarya tükenene kadar kullanın sonrasında istediğiniz gibi kullanıma devam edebilirsiniz, ayrıca sürücü cd si geliyor fakat win 8.1 ile uyumlu sadece,mikrofonu test etme imkanım olmadı ama kamerası 2megapixele göre gayet iyi, bu fiyatabu bilgisayar gayet iyi bence ayrıca yüksek bütçeniz varsa daha farklı markalara yönelebilirsiniz mesela msi gs60 ghost gibi çünkü bu bilgisayar msinin diğer çoğu modelinden daha kaliteli ve daha ucuz ama tavsiyem bu bilgisayar bu fiyata gayet iyi ve başarılı.

Bende yenialdım. Salı.günü elime ulaşır. Dediklerinizi yapacağım. Batarya olayına gelince laltop fişe takıyım dolsun sonra fişten cıkarayıım. Bu şekildemi yapmak lazım. Birde klavye ışığı değiştirelebiliyormu. Ben 2 tane 120 gbb sdd de takacağım. Raid0 mı yapsam raid1 mi ksrsr veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opinion kullanıcısına yanıt
    bataryayı takın laptobuda fişe takın ve kullanın açın normal olarak kullanın şarj %100 olduktan bir saat sonra çıkarın şarjı ekran kapanana kadar bakın bilgisayara sonra normal kullanıma başlayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar, bilgisayardan oldukça memnun kaldım; ancak ekranındaki ölü piksel nedeniyle birebir değişim talep ettim. Bugün kargoya veriyorum. Süreci aktarmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBerkO

Arkadaşlar, bilgisayardan oldukça memnun kaldım; ancak ekranındaki ölü piksel nedeniyle birebir değişim talep ettim. Bugün kargoya veriyorum. Süreci aktarmaya çalışacağım.

Bende az önce sipariş verdim hazırlanıyor şuan akşam kargoya verilecek sabırsızlanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar, bilgisayardan oldukça memnun kaldım; ancak ekranındaki ölü piksel nedeniyle birebir değişim talep ettim. Bugün kargoya veriyorum. Süreci aktarmaya çalışacağım.

benimde ekranımda ölü piksel çıktı bende değişim yada onarım talep edeceğim bakalım.
  • Arkadaşlar, elinde bu bilgisayardan olup da ölü piksel sorunu yaşamayan kaç kişi var?
  • neyse bu vesileyle teknik serviside test edecez :D
  • quote:

Arkadaşlar, elinde bu bilgisayardan olup da ölü piksel sorunu yaşamayan kaç kişi var?

Ölü piksek olayını nasıl anlıyorsunuz. Bende sipariş verdim bugun yola çıkacak. yarın gelince direk ona bakmak istiyorum. Bu arada geçmiş olsun. İnşallah hemen düzeltilir. Sordum teknik ekip test ediyor teslim edilmeden önce dendi. Ama gelicen bende bakacağım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 18 Ağustos 2014; 14:14:38 >
    ölü piksel genelde sonradan dikkatlice baktığınızda görürsünüz test aşamasında toz sanılmış olabilir bir günlük kullanımla hemen farkına varırsınız
    Buradan renkleri tek tek seçerek kontrol edebilirsin.
  • quote:

Buradan renkleri tek tek seçerek kontrol edebilirsin.

Tamam teşekkür ederim.
  • Novy N kullanıcısına yanıt
    bir video inceleme yapabilirmsin bro oyun performanları ile ilgili
  • Benim de elime az önce ulaştı..Laptop gayet sade görünümlü benim hoşuma gitti.. Ölü pixel testi yaptım fakat şu ana kadar rastlamadım.. İnşallah da denk gelmem..Sesi beni tatmin etti diyebilirim. mSata ssd gelince de w8.1 kurup tadına bakacağız:)
  • Bu arada ölü pixel testi içinhttps://www.youtube.com/watch?v=jsLZSnKdWaY işinizi görecektir.
  • beyler monster abra a7 v3.1 le full ayarlarda oynadığım videosunu yükleyeceğim ısı değerlerini göstertemedim -,- ama fps değeri gözüküyor

edit: beceremedim sonra atacam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robotinsan -- 18 Ağustos 2014; 20:30:33 >
  • Arkadaş ben mi çok acemiyim bu konularda anlamadım ki.Bu wifi zımbırtısı nereden açılıyor bulamadım bir türlü yardım edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biksann

Arkadaş ben mi çok acemiyim bu konularda anlamadım ki.Bu wifi zımbırtısı nereden açılıyor bulamadım bir türlü yardım edin lütfen.

ssd ne takscaksınız.

• Bu anakartta daha sonradan ekran kartı değişebiliyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 19 Ağustos 2014; 1:23:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.