Şimdi Ara

Monster Abra A5 V12.1 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar param yok ama bütçeyi zorlayarak alabilirim. F/P olarak nasıldır arkadaşlar? Ayrıca bilgisayarı internetten mi sipariş etmemiz gerekir? Sorun çıkması durumunda ilgilenirler mi? Tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum.

7.Nesil Kaby Lake Intel® Core™ i5-7300HQ, 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz, 240GB SSD, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12, 2 Adet Disk Desteği (1x M.2 SATA + 1x HDD & SSD), Işıklı Klavye, Turbo Fan Özelliği, 26.9mm Kalınlık, 2.3 Kg Ağırlık, 2 Yıl Garanti

3.299,00TL KDV Dahil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirimlerden bağımsız söylüyorum, daha ucuza 1050'li cihaz yok.

Eğer İstanbul'daysanız merkezleri Kadıköy'de, elden de alabilirsiniz diye biliyorum. İletişim kısmından numarasını alıp birebir sorabilirsiniz.
  • Ya bu notebook iyi hoş da orijinal Windows 10 yüklü olmazsa driver'ları düzgün çalışmaz deniyormuş. Ben daha araştırmadım ancak kız kardeşimin arkadaşı öyle diyor, okumuş bir forumdan filan. Artı olarak Monster müşteri temsilcisi de öyle demiş. Var mı böyle bir şey? Yoksa hurafe mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bunu almayı düşünüyorum beyler ama sizin gibi tereddütteyim

Bu fiyata 1050 li cihaz zor bulunur youtube da 1.5 saatlik inceleme sini izledim bilgisayar çok iyi duruyor

Birkaç gün daha araştırma yapacağım başka güzel bişey bulamazsam bunu almayı düşünüyorum

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Mail attım, şu cevap geldi.

"Cihazlarımızda sadece Windows 10 çalışmakta olup, orijinal Windows almanızı tavsiye ederiz."

Bu orijinal olmayan win10la çalışır anlamına gelir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışıyor arkadaşımda da monster var korsanmış. Çok takarsanız 45 lira kodlar alır orjinal yaparsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isengardlı

Mail attım, şu cevap geldi.

"Cihazlarımızda sadece Windows 10 çalışmakta olup, orijinal Windows almanızı tavsiye ederiz."

Bu orijinal olmayan win10la çalışır anlamına gelir mi?

Valla bana şu orijinal olmayan Windows'larda driver sorunu yaşama muhabbeti saçma geldi. Çok saçma. Bir yığın sürücü bir yığın donanım var. Microsoft'un işi gücü yok korsan için tek tek tüm donanımlara kıllık yazılımı yapacak hâli yok. iMac değil sonuçta.

Mail'e bakarsan çok anlam kapalılığı var. Tavsiye ediyoruz demek birçok manaya gelir. Korsanı desteklemiyoruz da demiş olabilir, benim bahsettiğim şeyi de. Ama burada öyle bir anlam çıkmıyor. Virüs, zart zurt bahaneleri amacıyla da acemi kullanıcıları orijinal yazılıma yönlendirme politikası da olabilir. Bana çok saçma geldi bu sürücülerin düzgün çalışmaması muhabbeti, bilmiyorum. Muhtemelen doğruluğu ya yoktur ya neyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar korsan kullanabilirsiniz sıkıntı yok adamlar size açık açık korsan kullanın diyemezler etik olmaz
  • 1050 ve i5

950m ve i7

hangisi daha cok isime yarar muhendislikte

• redwolf0 kullanıcısına yanıt
    İ7 skylake i5 kabylake i5 önde.

1050 her türlü önde.

Hız konusunda i7 öndedir sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    50-60 lira verip orijinal alsana?

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

Benim zaten bir masaüstü PC'm var, ben bir şey almıyorum. Kardeşimin arkadaşı alacakmış. Böyle bir şey duydum merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Benim zaten bir masaüstü PC'm var, ben bir şey almıyorum. Kardeşimin arkadaşı alacakmış. Böyle bir şey duydum merak ettim.

korsan Windows sorun çıkartır.arkada yük bindirir bilgisayara sen farkında olmadan.25 liraya key var alsın kendi kursun Windows u

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

korsan Windows sorun çıkartır.arkada yük bindirir bilgisayara sen farkında olmadan.25 liraya key var alsın kendi kursun Windows u

25 lira para değil, doğru diyorsun. Peki teşekkürler.
  • 25 tl karşılığında nereden alabiliriz?

• Aynı özellikte Lenovo TN panelle kıyasladım özelikle alttan bakınca görüş açısında ciddi bir fark var.

Dahili ekran kartını devredışı bırakamıyorsun yani ben devamlı harici ekran kartını kullanmak istiyorum diyemiyorsun bu her ne kadar bir sorun olmasada gene örnek olarak Lenovo'da geçişleri hissetmezken bunda anlık takılmalar yapıp geçişleri hissettiriyor.

2.el almıştım bir kaç gün kullanıp panel kalitesinden memnun kalmadığım için sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 12 Temmuz 2017; 14:9:26 >
  • 3-4 bin liraya laptop alıp orjinal windows kullanmama çabası güldürdü. Alt tarafı 50 lira çıkacak cebinizden, adamlar babanızın hayrına çalıştırmıyor o kadar mühendisi çalışanı.
  • Ben şu ürünü gece indirimiyle 3380 liraya aldım. İndirim beklerseniz bence daha doğru bir tercih olur Monster'a kıyasla.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI GP62M 7RD-619TR leopard pro core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GP62M 7RD-619TR en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gp62m-leopard-core-i5-7300hq-2-5ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-gtx1050-2gb-w10.html

Kafanıza takılmamasını istiyorsanız w10 yüklü.

Bir de sizin attığınız Mosnter'da HDD yok ona da dikkat edin.

• BestSupTR B kullanıcısına yanıt
    Hiçte doğru bir karar değil. Ekran kartı 2gb çoğu oyunda darboğaz yaratacaktır.

• Max 3500 lira butcem vardi en uygun bu oldu. Tesekkurler yorumunuz icin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.