Şimdi Ara

Monster a5 v5.3 ve 2 Aygıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a laptopu alalı 1 ay oldu önce mac kurmak istedim. sonra vazgeçtim. bi süre windows 10 kullandım tek parça 250 gb ssdiye kurdum. sürücülerini va tanıttım. yaklaşık 3 hafta kadar Windows 10 kullandım sonra wün10un tam bitmediğini ufak tefek soeunlarının olduğunu anladım ve kopmle diskin imajını yani yedeğini alıp 8.1 kurdım temiz kurulum ile 8.1 i Microsoft'un kendi sitesinden iso olarak indirip kurdum neyse buraya kadar sorun yok. laptopun yanında verilen ve sitesindeki drivers kısmından ne kadar sürücü contorol center flexikey cinema sound laster airplane mode driver vs ne varsa ekaiksiz kurdum fakat tanımayan 2 sürücü var windows 10 da böyle bi sokıntı yoktu hepsini tanıyordu. şu an 2 donanım tanımamış halde duruyor. bunun ne olduğunu çözebilecek olan varmı ? donanım kimliği ile devid.info dan arattırdığımda bir sonuç çıkmadı. bunların ne olduğunu bilen varmı yada bulabilecek olan?

Not: aygıt yöneticisi ekran görüntüsü ve donanım kimliği görüntüsü bi 5 dk içinde ekleyeceğim monster tecrübesi olan yada bunların ne olduğunu çözebilecek arkadaşlar bi el atarsanız sevinirim.

laptopun tam marka modeli:
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-3.html#.Vr5ZdIGjPqA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.