Şimdi Ara

Monitörde çizgilenmeler ağır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörde ağır çizgiler var hasar görmemiş vga kablo sağlam monitör viewsonic Va2245a led modelinde ayrıca hd ama pc tarafından tanımlanmıyor ufak görüntü dalgalanmalar oluyor sorun nedir sizce Monitörde çizgilenmeler ağır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Görüşlerinizi yazabilirsiniz lütfen

• Dediğiniz gibi hasarlı durmuyor ama iç panelde bir sorun var tamiri çook zor ve tamir olmama ihtimali bir o kadar yüksek.Riski alırsanız sağdan soldan paneli kastırın ya tamamen gider veya düzelir elinizle bastırın gelecekmi veya sıcak hava ile o şeriti sağdan soldan ısıtın tabi bunlar hep riskli işler.

• Risk valla beni çok ilgilendirmiyor vidası olan her yere girerim sadece 9.sınıf elektronik öğrencisi olduğun için çok bilemiyorum kartta olma olasılığı var mı saç kurutma makinesi ile düzelir mi ısıtınca birşey değişmiyor hatta ben içini açtım içerisinde elektronik bölümü kapalıydı ekran kısmının giden kabloyu söktüm üzerine açık çizdim oksit olur diye taktım birşey değişmedi Monitörde çizgilenmeler ağır

• Ips panel ayrıca böyle bir sorun nasıl çıktığını bilmiyorum amcamdan geldi zaten

• Peki nedenini yazabilirmisiniz böyle problemlerin

• Kasanın içini açtım Monitörde çizgilenmeler ağır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kondansatörler sağlam duruyor

• Parça pinçik ettim çalıştı ama sorun devam ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.