Şimdi Ara

Fps yüksek fakat görüntü yırtılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Asus rog g531gt laptop aldım geçenlerde. Fakat oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Geforce Experience'dan oyunları optimize ediyorum. Genelde yüksek ayarlar uygulanıyor. Fakat oyunlarda verim alamıyorum. Örn: Gta 5'te neredeyse tüm ayarlar yüksekte optimize edildi fakat 30-40 fps alıyorum. Fifa 20'de tüm ayarlar yüksekte fps 90-100 civarı fakat görüntü yırtılıyor. Fps yüksek olmasına rağmen akıcılık yok. Resimleri aşağıya ekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem Özellikleri: i7 9700 - 16gbram - 4gb nvidia gtx1650 ekran kartı

• Sorunu çözdünüz mü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle sorunlar genelde güncelleme ile çözülür ama ona rağmen devam ediyorsa oyunu silip bir daha yükleyebilirsiniz. Ayrıca ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri ile mhz-ghz hızları olması gerektiği gibi çalışıyor mu kontrol edin.
  • diğer oyunlarda sorun varmı hocam
  • Lütfen bu soruna çözüm bulalım aynı durumdan ben de müzdaribim ve çözüm bulamadım
    Charles Bukowskiyoutube
    4 Temmuz 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=a5OjibCStvk

Buradan izleyebilirsiniz.

Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım fakat fifa'da ara sahnelerde ve gol sevinçlerinde bu durumla karşılaşıyorum.
    Maç oynarken hiçbir sıkıntı yok Ultra ayarlarda fps oranım 95-120 civarlarında lütfen bu soruma çözüm üretelim.

• Ekran 60 hz ise ve V-Sync ayarı da kapalıysa Fifa'da 90-100 fps'de yırtılma olması kadar doğal birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Temmuz 2020; 2:3:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.