Şimdi Ara

MONİTÖR VE EKRAN KARTI İLŞKİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde halen HP nin 22" w2207h bir monitörü mevcut.
    Monitörümden memnun olmakla birlikte AMD Sapphire HD 4870 ekran kartım hakkın rahmetine kavuştuğundan yeni bir ekran kart alma arefesindeyim ve almayı planladığım ekran kartları Nvidia cephesinden 760,770 SERİSİ ya da AMD cephesinden 280 ya da 280x serilerinden biri olacak..

ANCAK;

Elimdeki monitör 1680x1050 çözünürlükte..ve 60 Hz..Yani Full HD bile değil..Bu durumda elimdeki bu monitörle yukarıdaki bu kartlardan birini alıp kullansam ekran kartlarına yazık mı etmiş olurum?? Elimdeki monitörü satıp dokunmatik ve en az Full HD çözünürlükte bir onitör mü almak gerekir bu ekran kartlarından azami faydayı eldeetmek için??

Değerli görüşlerinize açığım..

• 1680 coz. kullanilirsa dusunulen kartlarla daha yuksek fps alinir bence monitorden memnunsaniz degistirmeyin karti rezil etme diye bir durum olmaz karti daha uzun sene kullanabilirsiniz.770 280x yerine 760 ya da 280 gayet yakisir sorun olmaz.
  • Yanıt için teşekkür ederim..Zaten monitörümü değiştirmeye hiç gönlüm razı olmuyordu.Çok severek aldım ve hala severek kullanıyorum.Üstelik 22" de bence bir monitör için gayet makul bir büyüklük..Aslında 1680x1050 yerine 1920x 1080 olaydı tadından yenmeyecekti ama neyse..

Peki sizce almayı planladığım muhtemel ekran kartları, mevcut sistemim ile mutlu mesut çalışır mı yoksa bana aksilik çıkarırlar mı??

Anakart : Asus P7 P55 d-e deluxe
    İşlemci : İntel i7 860

Bu iki muhterem, yeni nesil ekran kartlarının açlığını bastırır mı sizce??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alahan1963

Yanıt için teşekkür ederim..Zaten monitörümü değiştirmeye hiç gönlüm razı olmuyordu.Çok severek aldım ve hala severek kullanıyorum.Üstelik 22" de bence bir monitör için gayet makul bir büyüklük..Aslında 1680x1050 yerine 1920x 1080 olaydı tadından yenmeyecekti ama neyse..

Peki sizce almayı planladığım muhtemel ekran kartları, mevcut sistemim ile mutlu mesut çalışır mı yoksa bana aksilik çıkarırlar mı??

Anakart : Asus P7 P55 d-e deluxe
    İşlemci : İntel i7 860

Bu iki muhterem, yeni nesil ekran kartlarının açlığını bastırır mı sizce??

güç kaynağınız ne acaba
  • Birde 12v kanalından kaç w yolluyor arkadasa lazım olacak galiba (yanlışsa söyleyin yeni öğrenmeye başladım)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alahan1963

Değerli Arkadaşlar,

Elimde halen HP nin 22" w2207h bir monitörü mevcut.
    Monitörümden memnun olmakla birlikte AMD Sapphire HD 4870 ekran kartım hakkın rahmetine kavuştuğundan yeni bir ekran kart alma arefesindeyim ve almayı planladığım ekran kartları Nvidia cephesinden 760,770 SERİSİ ya da AMD cephesinden 280 ya da 280x serilerinden biri olacak..

ANCAK;

Elimdeki monitör 1680x1050 çözünürlükte..ve 60 Hz..Yani Full HD bile değil..Bu durumda elimdeki bu monitörle yukarıdaki bu kartlardan birini alıp kullansam ekran kartlarına yazık mı etmiş olurum?? Elimdeki monitörü satıp dokunmatik ve en az Full HD çözünürlükte bir onitör mü almak gerekir bu ekran kartlarından azami faydayı eldeetmek için??

Değerli görüşlerinize açığım..

Ben daha 1440x900 pixel 19 inç monitör kullanıyorum ve memnunum.

Full HD takıntınız yoksa 1650x1080 pixel 22 inç ekran hiç te düşük çözünürlük değil. Daha Full HD kullanmayan bir sürü insan var.

Bu monitörle FullHD monitöre göre daha yüksek FPS alırsınız. Kartlara yazık falan da olmaz. 760-280 işinizi rahat görür.
  • 4870i yeni değişeceksen muhtemelen en iyi ihtimalle quad core muhtemelende dual core bi işlemci war sisteminde buna uygun bi ayarda monitörün 2k olsa bile sen zaten bu sistemle o kartlara yazık etmiş olacaksın 2. el 68xx serisi bi kart al geç darboğaz yapmazsa sistemin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

4870i yeni değişeceksen muhtemelen en iyi ihtimalle quad core muhtemelende dual core bi işlemci war sisteminde buna uygun bi ayarda monitörün 2k olsa bile sen zaten bu sistemle o kartlara yazık etmiş olacaksın 2. el 68xx serisi bi kart al geç darboğaz yapmazsa sistemin

Sayın Enes Bey,

Anakartım; Asus P7 P55d-e deluks
    İşlemcim ; İntel i7 860 şeklindedir..
    PSU ; Akasa 850 WATT

Sistemimin çok da eski olmadığını düşünüyorum.Yalnızca ekran kartım bir önceki sistemimden kaldığı için en eski parça oydu, o da rahmetli oldu..
  • 760 ya da amd 280 alirsaniz darbogaz olmayacagini dusunuyorum.overclock yok muhtemelen islemcide buna gore soyledim.
  • 7850 veya 7870 olabilir o zaman
    sisteme uygun olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.