Şimdi Ara

Monitör Titreme yapıyor, Lütfen Yardım Edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikler herkeze merhabalar. Monitörüm HP 7540 17 inç CRT monitör. Herhangi bir sorunum yoktu fakat şu 2-3 gündür titreme yapıyor. Etrafta manyetik bir alanda yok, herşey aynı. Acaba sorun nedendir? Frekansları değiştirdim 60-75-85 var üçünüde yaptım. Kablosunu değiştirdim, Priz ikiliydi ikisindede denedim, Topraklama felan yapmaya gerek duymadım galiba prizim topraklı zaten yeni başladı sorun 5 senelik bilgisayar aynı prizi kullanıyorum, herneyse ben bi çare bulamadım. Benim eski bilgisayarın monitörü taktığımda ışıklar yeşil yanıp yanıp sönüyor, ekran gelmiyor. Acaba ekran kartında mı ama bu monitörle açıyorum fakat titriyor iyice kafam karıştı :D sizinde karıştı galiba... neyse bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın teker teker uygulucam :)

• Sorunun neden ve nasıl kaynaklandığını bilmiyorum lakin monitör ömrünü dolduruyor gibi,
    7 senelik Lg 17" crt monitörüm bir zaman aniden kırmızı renkleri algılamamaya başlamıştı bir süre sonrada görüntü gitti
  • Yeni bir monitör almanız için eski monitörünüz size uyarı veriyor.. Artık yaşlandım gençlerin önünü açalım diyor :))
  • Benimde Casper 19" LCD de aynı sorun var. Böyle titriyor gibi ama çok rahatsız etmiyor. Ekrandaki renkler koyu olunca daha çok belli oluyor. Çok can sıkıcı.Şimdi yeni bir Mönitör 250 den aşağıda olmuyor. Gitti paracıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebad.07

Benimde Casper 19" LCD de aynı sorun var. Böyle titriyor gibi ama çok rahatsız etmiyor. Ekrandaki renkler koyu olunca daha çok belli oluyor. Çok can sıkıcı.Şimdi yeni bir Mönitör 250 den aşağıda olmuyor. Gitti paracıklar.

monitörün tazeleme hızına baktınız mı?
  • tazeleme hızlarına bakmış denemiş problem çözülmemiş.
    degauss yapmayı denedin mi? düzelmediyse monitör ömrünü tamamlamış gibi geldi bana sanki
  • Eski sürücüyü tamamen kaldırmak (güvenli kip de) ve sürücüyü tekrar yüklemek başka bir sorun yoksa,
    sorunu çözebilir. ayrıca onboard ekran kartınız varsa bir de bununla deneyin. yani sorun monitörden mi diğer
    yerlerden mi anlamayı kolaylaştırır.
  • Üzülerek diyorumki tek çözümü o monitoru çöpe atmak :(
    Aynı sorun bende oldu ekran arada kararıyodu ve düzelmiyodu ta ki vurana kadar :)
    Sonra hiç düzelmemeye başladı ve titree de artmıştı..
    Fakat şu anda Acer'in 21" lcd monitoru var ve hiç sorun yok.Sana tavsiye edebilirim.
    Yani anlıcağın
    quote:

Yeni bir monitör almanız için eski monitörünüz size uyarı veriyor.. Artık yaşlandım gençlerin önünü açalım diyor :))

Arkadaşımızın dediği gibi yeni bir monitor alman lazım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.