Şimdi Ara

V fren ayarı lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nasıl yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GayrimeşruDanışmanıÖzgür -- 2 Temmuz 2017; 18:25:30 >

• Uygun alyan anahtari ile ustteki teli tamamen gevseteceksin. Ondan sonra pabuclarin vidasini gevsetip, jantina gore hizalayip geri sikacaksin. Jant ile pabuc arasindaki mesafe 5 mm'den fazla olmamali. Fazla birakirsan boyle bosluk olusur. Ayni islemi obur pabuc icin de yaptiktan sonra janta surtmeyecek sekilde ust teli sikacaksin geri. Fren kolu ne cok gevsek ne de cok siki olacak...

YouTube'dan videolari izleyerek birkac dakika icinde yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 2 Temmuz 2017; 20:3:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Uygun alyan anahtari ile ustteki teli tamamen gevseteceksin. Ondan sonra pabuclarin vidasini gevsetip, jantina gore hizalayip geri sikacaksin. Jant ile pabuc arasindaki mesafe 5 mm'den fazla olmamali. Fazla birakirsan boyle bosluk olusur. Ayni islemi obur pabuc icin de yaptiktan sonra janta surtmeyecek sekilde ust teli sikacaksin geri. Fren kolu ne cok gevsek ne de cok siki olacak...

Youtube den sayısız video izledim ama nafile
    senin dediklerinin aynısını yapıyorum ama sağa doğru yatıyor
    nedenini hayla anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarpbey3434

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Uygun alyan anahtari ile ustteki teli tamamen gevseteceksin. Ondan sonra pabuclarin vidasini gevsetip, jantina gore hizalayip geri sikacaksin. Jant ile pabuc arasindaki mesafe 5 mm'den fazla olmamali. Fazla birakirsan boyle bosluk olusur. Ayni islemi obur pabuc icin de yaptiktan sonra janta surtmeyecek sekilde ust teli sikacaksin geri. Fren kolu ne cok gevsek ne de cok siki olacak...

Youtube den sayısız video izledim ama nafile
    senin dediklerinin aynısını yapıyorum ama sağa doğru yatıyor
    nedenini hayla anlayamadım

Pabuclari gevsettigin vida yalama olmadiysa, bisikletci de ayni yontemi kullanarak ayarlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sorunu tam olarak anlayamadım. Ne gibi bir sıkıntın var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

Ben sorunu tam olarak anlayamadım. Ne gibi bir sıkıntın var?

v fren yamuk duruyo bi taraf çok basıyor düzeltemedim
  • Sanırım frene bastığında fren bacakları eşit şekilde kapanmıyor sorunun bu. Bunu çözmek için bacakların alt kısmında tel var. Onları tornavida ile eşit hale getirmelisin. Fren bacağının alt kısmına bakınca tel boşluğunu göreceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.