Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

Orijinalden alıntı: rexi@no

söz gümüşse sükût altındır nekadar doğru bir sözmüş,

iki kelamdan bahsetmişsiniz şu topicteki son üç kelâmınıza bakın,bu şekilde yazıp komik duruma düşmektense okuyup bilgi edinmek daha faydalı.

Modaratörleri göreve çağırmışsınız asıl forum paylaşımcıları nerde size iki çift laf eyleselerde derman bulsanız
    Sayın rexi@no, burada , aciz ve komik duruma düşün sizsiniz , @aticus3 arkadaşımızın dediği gibi , bir kaç kelam etmeden bu şekilde tavır almak , sizin uslüp ve adabını ortaya çıkarmakta , sizi kınadığım diğer noktada , belaltı muhabbeti, buradan nasıl bir kişilik sahibi olduğunuz belli fazla yorum yapmaya gerek yok, bundan sonra yazarken dikkatli olursunuz inş. yoksa , söz gümüşse sükût altındır nekadar doğru bir sözmüş, bu ata sözünü uygulamaya devam edersiniz

Yukarda kendisi forumda olmayan kişi "Asefik" için söz ederken aynı duyarlılığı gösterminizi beklerdik...

• quote:

quote:

quote:

söz gümüşse sükût altındır nekadar doğru bir sözmüş,

iki kelamdan bahsetmişsiniz şu topicteki son üç kelâmınıza bakın,bu şekilde yazıp komik duruma düşmektense okuyup bilgi edinmek daha faydalı.

Modaratörleri göreve çağırmışsınız asıl forum paylaşımcıları nerde size iki çift laf eyleselerde derman bulsanız
    Sayın rexi@no, burada , aciz ve komik duruma düşün sizsiniz , @aticus3 arkadaşımızın dediği gibi , bir kaç kelam etmeden bu şekilde tavır almak , sizin uslüp ve adabını ortaya çıkarmakta , sizi kınadığım diğer noktada , belaltı muhabbeti, buradan nasıl bir kişilik sahibi olduğunuz belli fazla yorum yapmaya gerek yok, bundan sonra yazarken dikkatli olursunuz inş. yoksa , söz gümüşse sükût altındır nekadar doğru bir sözmüş, bu ata sözünü uygulamaya devam edersiniz

Yukarda kendisi forumda olmayan kişi "Asefik" için söz ederken aynı duyarlılığı gösterminizi beklerdik...

Olabilim , burası forum sizde bilirsiniz,bazı mesajlar yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyor, ama insanlar burada bir şey yazarken , aşağılayı ve bel altı hakarete varan bir durum olursa , inanın aynı hassiyeti gösteririm, Sayın Aşefik , yani şefik abiye istinaden oldugunu anladığım için ilk mesajınıza yorum yapmadım, ama aynı uslup devam edince inanın rahatsız oldum ..

Şunuda belirteyim , bu tarzda iki taraflı tartışma olduğunda ortayı bulmaya her zaman çalışırım , bunu şefik abide iyi bilir

• quote:

Olabilim , burası forum sizde bilirsiniz,bazı mesajlar yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebiliyor, ama insanlar burada bir şey yazarken , aşağılayı ve bel altı hakarete varan bir durum olursa , inanın aynı hassiyeti gösteririm, Sayın Aşefik , yani şefik abiye istinaden oldugunu anladığım için ilk mesajınıza yorum yapmadım, ama aynı uslup devam edince inanın rahatsız oldum ..

Şunuda belirteyim , bu tarzda iki taraflı tartışma olduğunda ortayı bulmaya her zaman çalışırım , bunu şefik abide iyi bilir

ben forumda olmayan kişi için hassasiyet gösterdim,sizse forumda olup kendini savunabilecek durumda olan kişi için tarafsınız

çok uzun zamandır forumu takip ediyorum,teknik açıdan bilgim olmadığı için bu bölümü okuyarak yetiniyorum
    diğer başlıkta silinen yazınızıda okudum çok üsluplu ve denge gözeten bir yazı değildi, o yüzden benim açımdan inandırıcı değilsiniz!!!

• Arkadaşlar,
    Daha ne kadar sürecek bu tartışma ?
    Sizden bitmesini istirham ediyorum . Forumun asıl amacının dışına çıkmasını engelleyelim lütfen
    Bu topik Monitör Audio ile ilgili kişisel boyutta tartışma yapmak isterseniz önceki mesajlarınızı silip PM 'den atışabilirsiniz.
  • quote:

quote:

ben forumda olmayan kişi için hassasiyet gösterdim,sizse forumda olup kendini savunabilecek durumda olan kişi için tarafsınız

çok uzun zamandır forumu takip ediyorum,teknik açıdan bilgim olmadığı için bu bölümü okuyarak yetiniyorum
    diğer başlıkta silinen yazınızıda okudum çok üsluplu ve denge gözeten bir yazı değildi, o yüzden benim açımdan inandırıcı değilsiniz!!!

Bu konu ile ilgili son mesajımı yazıyorum , HIDEFMAN arkadaşımızın dediği gibi konuyu fazla meşgul etmek istemiyorum...

1, husus başkasına avukatlık yapmanıza gerek yok , şefik abi kendi fazlasıyla savunacaktır , ama şimdi ama sonra...

2, husus , teknik açıdan bilginiz yok ama , farklı mevzularda maşallah bilginiz var ...siz yine okumayla yetinin...

3, husus , ne yazdım ise arkasındayım , mesajımı sildiysem başkasının ricası üzerine silmişimdir , uslup olarak , art niyetli olaya yaklaşmış olsam , daha farklı olaylar olurdu , forumdaki arkadaşlar bunu bildiği için mevzu uzamadan kapandı , yanlış anlaşılmalarda PM den halledildi

• değerli bilgilerini okuduğum HIDEFMAN e ve nacizane DH forumuna hürmeten sonlandırıyorum dediğiniz gibi Sn. Asefik dönünce gereğini yapar

bu foruma 5 yıldır üyeyim diğer kişilerin tarz tavsiyesine ihtiyacım yok iyi forumlar
  • neyse hakaret içeren mesaj hala duruyor ama sanırım tehdit içeren mesaj kalkmış yada silinmiş. Bu konuyla ilgili daha fazla bir şey yazmak istemiyorum. Diyeceğimi ilk mesajımın birinci paragrafında dedim. İki nci paragrafında ise MA GX ler hakkında bir şeyler sormaya çalıştım. Bu son derece gereksiz bir tartışmanın içinde kaynadı gitti. MA konusuna dönersek son tahlilde ne dersiniz arkadaşlar
  • GX300 için yapılan testte çok güç istemediğinden bahsedildi Stereoplay dergisinde.
  • hımmm. Yani lambalılarla rahatlıkla sürülebilirler mi yani. copland hiç aklımda yokken dinlediğim ve çok hoşuma giden bir amfi oldu.
  • Yanlış anlaşılmak istemem gene de 4 ohm 'da en az 70 Watt şart olacaktır. Lambalılar için biraz zor olsa gerek.
  • anladım hocam. Açıkçası lambalı amfilere şimdilik uzağım. Hibrid amffi yada entegre amfiler bakıyorum. Bu işin de sonu yok malum hep bir kademe daha üste çıkabilecek seriden amfilere bakıyorum. Bu seferde amfiyi belli bir noktaya taşıyınca hoparlörlere de el atmak hasıl oluyor. İyi bir stereo ile başlayıp tatmin düzeyime göre sonraki aşamada hoparlörde upgrade gidebilirim yavaş yavaş tabii. Ben çok çabuk karar verip hemen uygulamaya geçebilen biri değilim. Bu aralar accuphase, naim , cambridge audio, vincent ve yamaha amfilere yoğunlaştım stereoda. Bunlara gx200/300 iyi olur mu diye de düşünüyorum.
  • Denemeden karar vermek zor .
    Tüm amfiler farklı karakterler sergileyebilirler. Kişisel zevklerine en uygun olanı dinleyerek bulman gerekecek.
  • haklısın dimlemeden olmaz. Ben de fırsat buldukça muhtemel radarımdaki amfi marka ve modellerini dinlemeye çalışıyorum. Ama her amfinin kurulduğu düzenek farklı oluyor. Bambaşka kolonlar, kablolar,playerlar be akustuk düzende dinleyince bizim evdeki setupa göre bir ses ortamı sağlamak neredeyse imkansızlaşıyor.
    Keşke hifi satıcıları eve hizmet verseler almak istediğimiz amfi, hoparlör ya da playerları kendi ortamlarımızda deneme imkanı verseler yada gelip kendileri kursalar bir iki model ve biz de ona göre karar versek dimi ama
  • Sn.Asefik hayırlı olsun yeni oyuncağınız güle güle dinleyin.
    Bu aralar bende RX8'ime stereo bakıyorum, naim mi roksan mı yoksa giriş seviyesi bir tüplü amfi derken kafam allak bullak oldu. Benim RX8'lerimin basları biraz dağınık ve ön planda çıkıyor, bunu dengelemenin yolu yumuşak,sıcak bir amfi diye okudum naim karekteristik olarak biraz sertmiş diye okudum, acaba siz nasıl değerlendiriyorsunuz, fikirleriniz benim için önemli. (Her ne kadar tatilde olsanız bile dönüşte cevaplarsınız)

Bu arada başka hangi amfilerde by-pass özelliği var arkadaşlar, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Sn.Asefik hayırlı olsun yeni oyuncağınız güle güle dinleyin.
    Bu aralar bende RX8'ime stereo bakıyorum, naim mi roksan mı yoksa giriş seviyesi bir tüplü amfi derken kafam allak bullak oldu. Benim RX8'lerimin basları biraz dağınık ve ön planda çıkıyor, bunu dengelemenin yolu yumuşak,sıcak bir amfi diye okudum naim karekteristik olarak biraz sertmiş diye okudum, acaba siz nasıl değerlendiriyorsunuz, fikirleriniz benim için önemli. (Her ne kadar tatilde olsanız bile dönüşte cevaplarsınız)

Bu arada başka hangi amfilerde by-pass özelliği var arkadaşlar, bilen var mı?

Ben rx8 ile roksan kandy 2 kullaniyorum. Sadece marantz pm7001 ile kullandigimdan onunla kiyaslama yapabiliyorum. Vokaller daha temiz ve daha detaylicaliyor. Marantz biraz onde gibi calardi. Ne alirsan al kendi kullanacagim hoporler ile denemezsen, farkli bir ses bulma sansin cok yuksek. Istanbul'da iseniz gelip kendiniz test yapabilirsiniz.

• Sn.archer75, nazik davetiniz için teşekkür ederim ancak ben Ankaradayım. Sanırım tercihimi Roksan'dan yana kullanıcam, bugün yarın alırım sanırım. Bu arada kısmet olupta alırsam sistemlerimiz hemen hemen aynı olacak, bende avr olarak marantz sr7005, stream ve dac olarakta marantz na7004 kullanıyorum. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 11 Nisan 2012; 10:42:43 >
  • güzel seçim, şimdiden hayırlı olsun. evet pişti olmuşuz, keyifli dinletiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Sn.archer75, nazik davetiniz için teşekkür ederim ancak ben Ankaradayım. Sanırım tercihimi Roksan'dan yana kullanıcam, bugün yarın alırım sanırım. Bu arada kısmet olupta alırsam sistemlerimiz hemen hemen aynı olacak, bende avr olarak marantz sr7005, stream ve dac olarakta marantz na7004 kullanıyorum. Selamlar.

Marantz sr7005'ın yapamadığı ama na7004'ün yapabildiği ne var anlamadım. Neden na7004'e ihtiyaç duydunuz, ayrı bir stereo sisteme mi bağlayacaksınız? Ayrı stereo sisteme bağlayacaksanız, sr7005'i pre gibi kullanmak mı istemediniz?

Her ikisinin ses renginde çok fark var mı?

Biraz fazla sorusal bir mesaj oldu ama merak ettim.

• 7005 in üzerine kandy k2 çok fark yapmayabilir ses olarak sanki.
    archer epeydir yoktun. Hoşgeldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

Marantz sr7005'ın yapamadığı ama na7004'ün yapabildiği ne var anlamadım. Neden na7004'e ihtiyaç duydunuz, ayrı bir stereo sisteme mi bağlayacaksınız? Ayrı stereo sisteme bağlayacaksanız, sr7005'i pre gibi kullanmak mı istemediniz?

Her ikisinin ses renginde çok fark var mı?

Biraz fazla sorusal bir mesaj oldu ama merak ettim.

Sn. asukrumercan, bildiğiniz gibi NA7004 hem bir DAC hem de bir müzik çalıcı. Network ağında ki ve usb'den taktığınız hdd'de ki müzikleri bulup analoğa çevirip ister stereo amfi ye yolluyor ister avr'ye. 24/96 flacler de dahil hemen hemen tüm formatları tanıyor. Binaenaleyh sr7005 ile na7004 ayrı kulvarda olan cihazlar.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.