aticus hayırlı olsun, güzel günlerde dinlemeni dilerim. İnsanın sonunda istediği birşeyi elde etmesi çok güzel.
Buralarda hareket yok pek biraz hareketlendirmek lazım
Hafta sonu bir kaç foto ekliyelim
@aticus,
Stereo İşini Kör Sabrı İle Sağlam Bir Şekilde Çözmüşsün Made İN Japan Gerisi Yalan
Hayırlı Olsun İyi Günlerde Kullan
quote:
Orijinalden alıntı: aticus3
evet yaklaşık bir yıldır özlemini çektiğim stereo amfi işini de accuphase e-450 alarak çzödüğümü düşünüyorum. Dün akşam acele derme çatma kurup ve CD çalarsız olarak yaptığım ilk 3 saatlik dinlemede beni fena halde çarptı. Entegre amfide benim ulaşabileceğim son nokta diye düşünüyorum. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah
hayırlı olsun,keyifli dinletiler... şimdilik uzak kalmaya çalışıyorum ama eş dost hep sistemleri çiftlediler...
quote:
Orijinalden alıntı: Drift
merhaba millet, bu hafta sonu prag , viyana , macaristan seferine çıkıyorum.Bu istikamette monitor audio rs center arayışında olacağım.Bilgisi olan , halen eski seri rs serisi componentleri bulabileceğimi düşünüyorum, fikri olan var mı ? Bununla beraber, bu ülkeleri deneyimleyen arkadaşlar var ise, ma için uygun ülkenin hangisi olduğuna , bununla beraber genel olarak elektronik eşyanın fiyat itibari ile uygun olan ülkenin hangisi olduğuna dair yorumda bulunabilir mi?
bugün gezinirken fark ettim sahibindende satılık bir tane rs center vardı,
Tüm iyi dilekler ve önerilerde bulunan, eleştrilerini de eksik etmeyen forumdaşlara teşekkür ediyorum.
809 un stereo performansını aşabilecek bir amfi aradım durdum bir senedir. Bütçede kısıtlı olunca seçenekler az idi ve bu durumda o bütçe ile beni tatmin edecek stereo amfi bulamadım. 809 a yakın sesler alıyordum hep dinlediğim amfilerde. Naim SuperNait beni kendine getirdi ilk. Aslında elbette çok iyi amfiler vardı ama ben bütçeme göre amfileri dinleyerek karar verebilmek adına üst seri amfilere hiç yanaşmıyordum. Biliyordum ki dinleyince kulağımda o sesler kalacak ve daha alt serileri beğenmiyeceğim. Krelleri de dinleyince dedimki ben stereo işinde alt ve orta seviye amfilerden istediğimi alamıyacağım ve bu işten vazgeçeyim en iyisi dedim. Sonra accuphase 250 ve 213 dinleyince tam bana göre ses dedim. Ama bütçemi aşan fiyatları ile fazla üstünde durmamaya karar verdim. Peşinden bir e 350 için pazarlık yaptım istediğim fiyata çekemedim. Bu arada hesapta olmayan bir bütçe artışı imkanı yakalayınca accuphase amfi edinme çabalarıma hız verdim. Son bir iki aydır da görme, takip etme, dinleme ve pazarlık safhaları ile geçti ve hiçte hayal etmediğim şekilde e 450 sahibi oluverdim. Ersin haklısın bu amfi daha iyi hoparlörler hakediyor. Ama şu an iyi bir CD çalar alabilmeye odaklandım. Hoparlöre pek bir bütçe kalmadı. O da seneye artık. MA RS8 lerimi hala çok seviyorum. Hala bir CD çalarım olmadığı için bdp8000 den cd lerimi dinliyorum. Dün akşam ikinci dinletimi yaptım. Psikolojik beğeni etkisinin geçmesi için bir kaç haftaya ihtiyacım var. Yukarıda bir resim eklemeye çalıştım ama yüklenmemiş mi ben şuan göremiyorum. Fotoğraf makinası ile daha iyi resimler çekip buraya yükleyeceğim.
Aticus, tekrar hayırlı olsun. Ben de merak ettim sesini simdi, cd playeri da edin bir dinleti organize edelim.
Evet CD player edinince merak eden arkadaşları beklerim lufubu teşekkürler. Evet pio a9 da aklımda olan cd çalarlar içinde yer alıyor. Ondan önce bir iki cd çalar veya transport da var ilgilendiğim. Onlardan sonuç çıkmaz ise bir de yurt dışına giden bir arkadaş var yakın zamanda ona baktıracağım bir iki model , uygun düşerse alıp gelecek olmadı son çare pio a9 olacak.
Bir kaç foto eklemeye çalışayım yeni çektiklerimden