Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altanpsx

Naim kendi basina bir kulvar. Naim farkli bir cihaz. Naim hifi filan dinlemez muzik yapar, cokta keyiflidir. Sesini seviyorsaniz bir baska marka aramaz surekli hicapti, super capti ugrasirsiniz

Bu yorum karşıma çok çıkıyor umarım bende sevenler tarafında olurum,olmasamda çok üzülmem naimin ses rengini iyi bir modelinden dinlemiş ve öğrenmiş olurum.

benim için iki halde kazançlı Sn. altanpsx

quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

fotoşop bunlar , şaka bir yana Şefik abi siz deme lütfen alınıyorum....Bayiden 0 alınca erken yakalamış olmuyorsun pek ama neyse Cihazlar beğenilmeyecek çapta değil güle güle eskit.. Harbiden eskit ama bu sefer.

sağol Sertaç'cım LX73 ü üçüncü alışım değişen ne diye soranlara ben değil hoparlörler değişti şimdi MA RX6 ile deneyecem...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Evet sağolsun Sn. kdundar epey paylaşım yaptı bizle

Sn. Altanpsx, geçen LX73 kararımı sabah uyanınca iptal edip LX75 e çevirmiştim...bu sabahta neden kendimi 4 bin tl sıfır stereo amfi ile kısıtlıyorum diyerek ikinci el olsun daha güçlü bir amfi olsuna yöneldim.

Çünkü krell kAV 400xi ye baktım 200watt 8ohmda sağlam amfi...

Evet sabreden dervişi örnek almak lazım

Evet bu saate kadar sabrederek muradıma erdim

Stereo Amfi olarak Naim Nait XS modelini aldım

http://www.naimaudio.com/hifi-products/nait-xs

6moons tarafından yapılan incelemesi

http://www.6moons.com/audioreviews/naim3/naim.html

whathifi beş yıldız

http://www.whathifi.com/review/nait-xs

Monitor Audio (MA) Başlığı

ürünü sıfır olarak Extreme Audio'dan aldım (liste fiyatı 1.865 pound= 5.300 tl ) Rafi bey MA RX lerde olduğu gibi yine güzel indirim yaptı sağolsun

Elime ulaşınca kendim çektiğim resimleri paylaşırım...

Öncelikle Sn. kdundar ve pm yolu ile yazıştığım HIDEFMAN arkadaşımıza teşekkürler

Darısı hatta daha iyisi isteyenlere nasip olsun inşallah...

Yeni cihazınız hayırlı olsun Asefik.
    Güle güle kullanın.
    Bu gidişle bir seferde bütün cihazlar yenilenecek galiba.

• quote:

quote:

Naim kendi basina bir kulvar. Naim farkli bir cihaz. Naim hifi filan dinlemez muzik yapar, cokta keyiflidir. Sesini seviyorsaniz bir baska marka aramaz surekli hicapti, super capti ugrasirsiniz

Bu yorum karşıma çok çıkıyor umarım bende sevenler tarafında olurum,olmasamda çok üzülmem naimin ses rengini iyi bir modelinden dinlemiş ve öğrenmiş olurum.

benim için iki halde kazançlı Sn. altanpsx

quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

fotoşop bunlar , şaka bir yana Şefik abi siz deme lütfen alınıyorum....Bayiden 0 alınca erken yakalamış olmuyorsun pek ama neyse Cihazlar beğenilmeyecek çapta değil güle güle eskit.. Harbiden eskit ama bu sefer.

sağol Sertaç'cım LX73 ü üçüncü alışım değişen ne diye soranlara ben değil hoparlörler değişti şimdi MA RX6 ile deneyecem...

Yanlış ifade etmişim, mutlaka seversiniz ama aşık olursanız supercap ti hicapti peşinden koşarsınız demeliydim. Beğenirsiniz, hiçte pişmanlık duymazsınız. Ama hobi nankör yapıcak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanpsx -- 19 Mart 2012; 23:00:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

quote:

Paradigm alma konusunda üstünüze çok gelmiş olabilirim kusura bakmayın ama kendinizi neden böyle paradigm almam diye sınırlıyorsunuzki...

hi-fi hobisi dozunda yapılırsa bence insana faydalı sigaraya verilip havaya gönderilen dumandan çok daha değerli ve kalıcı,sonuçta herşey insan için...

inanın butür konular ilk defa açılmadı sonda olmayacak konuyu uzatmamak hem gerçeklik açısından hemde biz ve forum açısından daha doğru olacak diye düşünüyorum.

Bilgi ve tecrübe konusuna gelince ben 2005 tarihli üyeyim ama bu işlerde size tecrübe aktaracak durumda kendimi görmüyorum,sadece olaylara daha pratik bakıyorum.

hatta sizle yazışırken pmden HIDEFMAN arkadaşımızdan alacağım interconnect kabloyla ilgili yorum alıyordum

Evet bazı şeyleri uzatmamak lazım haklısınız,HI-FI konusuna da yeni başlayan ben,açıkçası sizleri okuyarak ve yorumlarınızı dinleyerek kendime bir yol haritası çiziyorum.Sizin yazdıklarınız ve şu an edindiğim tecrübeler ışığında bir kaç gün sonra gidip,iyi bir amfiyle mesela (Naim,Vincent) ile tekrar RX6 ve RX8 dinleyip yorumlarımı yazacağım hatta bakmışsınız evime getirmişim,inceleme mesajlarını yazıyorum.Olmayacak birşey değil..Bilgim bu konuda sınırlı,fakat tecrübelerini aktaran arkadaşlar gibi bende birşeyler yazmak istedim.

Kendinize iyi bakın,tekrar sisteminiz hayırlı olsun..

monitor audio alıcaksanız rx 6 yerine rx8 tavsiye ederim.bu hoparlörler zaten ufak yapıdalar rx8 96 cm spike lar takılıyken bile ufak dururken rx6 daha ufak bookself gibi duruyor rx alıcaksanız bence rx8 alın y rx6 alırsanız hep neden rx8 almadım diycekseniz.nerden mi biliyorum özelden rx6 veriyim üstüne şukadar veriyim mesajları çok geliyor ..

• quote:

Yanlış ifade etmişim, mutlaka seversiniz ama aşık olursanız supercap ti hicapti peşinden koşarsınız demeliydim. Beğenirsiniz, hiçte pişmanlık duymazsınız. Ama hobi nankör yapıcak bir şey yok.

SM forumunda bir üye B&W 805D yi Naim Supernait ile sürüyordu çokta memnundu hatta imza naimaudio olmuştu demek peşinden yürümeye başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

monitor audio alıcaksanız rx 6 yerine rx8 tavsiye ederim.bu hoparlörler zaten ufak yapıdalar rx8 96 cm spike lar takılıyken bile ufak dururken rx6 daha ufak bookself gibi duruyor rx alıcaksanız bence rx8 alın y rx6 alırsanız hep neden rx8 almadım diycekseniz.nerden mi biliyorum özelden rx6 veriyim üstüne şukadar veriyim mesajları çok geliyor ..

Tabi canım RX6 lar bookshelf kadar

nickelx RX8 satıyorya...nickelx ne satıyorsa yada ne aldıysa en iyi odur...asıl gerçek yorumu sattıktan sonra ortaya çıkıyor ne yazıkki ne kadar etikse...

• rx8 ler için acelem yok satılsada olur satılmasada zaten memnunum satılsa-sadece başka bir markayı denemiş olurum okadar ama bu rx serisinin ufak bir hoparlör olduğunu ve rx8 in bile boy olarak ufak olduğunu hatta rx9 çıksa 110 cm olsa yeridir.altta granit var resimde biraz yükseltmiş sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Yeni cihazınız hayırlı olsun Asefik.
    Güle güle kullanın.
    Bu gidişle bir seferde bütün cihazlar yenilenecek galiba.

Sağol @enerji,

Eksik bdp kaldı pioneer bdp LX55 i bekliyorum,AVR LX75 gecikeceğini duyunca LX73 aldım.Sinema amfi olarak 2012 modelleri bekliyorum o zaman LX73 değiştirme kararı alabilirim.

Onun harici herşeyden memnunum, ha birde Dac var geçmiş sayfalarda yazmıştım...

quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

İyi günlerde kullanın .

Teşekkürler Sn. lufubu

• @Asefik, yeni amfiniz hayırlı olsun. Güzel günlerde keyifli dinlemeler dilerim. Darısı başımıza diycem ama olmuyor böyle bizim de aklımız karışıyor, kurtları büyütmeyelim derken.
  • Sayın Asefik gerçekten vaz geçtiniz mi Naim Nait XS'den. Tam sizin adınıza sevinmişken, kendi adımıza da bir kaç yorum duyarız diye beklerken bu oldu mu şimdi.

Neyse o zaman kararınız hayırlı olsun diyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vitex

Sayın Asefik gerçekten vaz geçtiniz mi Naim Nait XS'den. Tam sizin adınıza sevinmişken, kendi adımıza da bir kaç yorum duyarız diye beklerken bu oldu mu şimdi.

Neyse o zaman kararınız hayırlı olsun diyelim.

Evet vazgeçtim bu tercihim ürünle alakalı değil sürekli al sata karşı kendimce yapılan bir tavır...

Sn. Asefik,

Rica ederim söylediklerim yanlış anlaşılmasın. Bu hobide benim yaşadığım ve çevremden gördüğüm kadarı ile bizi yani kullanıcıları dizginleyen iki temel nokta var, biri bütçe diğeri tatmin. Burada bütçe malum zaten ne olduğu, tatmin konusunu biraz açmak istiyorum. Yine tatmini ben kendimce ikiye ayırıyorum, birincisi teknoloji, yeni cihaz ve değişim ile ilgili tatmin diğeri ise alınan netice yani ses veya görüntü veya her ikisi de olabilir. Bu durumda bazı kullanıcılar için alınan sonuç tatmin edici olmazken diğerleri için gelişen teknoloji veya yeni çıkan bir cihaz sahiplenme noktasından tatminsizlik yaşanabiliyor. Ben kendi adıma ağırlıklı olarak sonuç odaklı tatminsizlik yaşadığım noktada cihaz değişimine gidiyorum. Tabi ki bunun aksi olarak diğer yönden memnun olmayan veya arayıştı olan kullanıcılarda yeni cihazlara veya teknolojilere sahip olarak sonuca dönüştürmeye çalışıyorlar.

Sonuç olarak sizin zaten herhangi bir konuda memnuniyetiniz veya tatminsizliğiniz yoksa zaten alım/satım yapma ihtiyacı hissetmezsiniz. Hissettiyseniz bir yerde sizi tatmin etmeyen bir nokta var demektir. Benim anladığım sizin itirazınız bu ikinci tip tatminsizlik neticesinde yapılan alımlar doğru mudur? Bu hobi neden nefrete dönüştü sizde, oysaki ne kadar güzel bir hobiniz var. Hem okumaya, hem araştırmaya, hem dinlemeye, hem izlemeye, hem paylaşmaya hem muhabbete v.s. her şeye de açık çok değerli bir hobi. Sizden ricam siz sadece kendiniz ve kendi sisteminiz ile barışık olun diğer kullanıcılar da kendilerinin ki ile...

Umarım bu satırları size akıl vermek için değil de samimi bir şekilde düşüncelerini paylaşan bir forumdaş yazmış olarak düşünürsünüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar -- 20 Mart 2012; 13:49:28 >

• Sn @kdundar PM attım...
  • Şefik ben senin hızına yetişemedim arkadaş,73 ten 75 e sonra tekrar 73 e bir yolculuk,ardından bir
    Naim bombası,sonrada dac siparişi,rüzgar gibisin
    ama sonunda istediğin gibi olur inşallah,şimdiden iyi günlerde kullanmanı dilerim,hayırlı olsun
    banada çok kuru oldu demessin inşallah
  • MA başlığı bir süre sessizliğe gömülecek anlaşılan ceza alan forumdaşlar yüzünden. Neyin cezası bilmiyorum ama klavye ishali olmuşçasına yazan arkadaşların biraz daha kendini dizginleyerek kelam etmesi adına belki hayırlara da vesile olur umudundayım. Bir süredir özellikle yorum girmez/giremez oldum foruma sadece okuyucu olarak katılmayı tercih ettim/etmek zorunda kaldım. Cezalardan yana değilim ama burada da yazılırken medeni ölçülere dikkat edilerek yazılması tercihim. Yazamayanlarla da yazışmamaya gayret ediyorum zaten.
    GX200 ve GX300 güç ve tork isteyen kolonlar gibi. Bunları hangi stereo amfilerle sürmek mantıklı olur acaba? Entegre amfileri düşünerek soruyorum bunu. Hani tartışma alanını sınırlayaylım çok geniş bir alana yayılmadan düşünelim diye. Ben accuphaselerin bu kadar torklu olduklarını bilmiyordum. Son bir ayda dinlediğimi acc. amfilerden sonra çok şaşırdım. acc. amfilerin sesini seven olur sevmeyen olur mutlaka bu ve benzeri hangi amfilerle kullanabiliriz acep

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

MA başlığı bir süre sessizliğe gömülecek anlaşılan ceza alan forumdaşlar yüzünden. Neyin cezası bilmiyorum ama klavye ishali olmuşçasına yazan arkadaşların biraz daha kendini dizginleyerek kelam etmesi adına belki hayırlara da vesile olur umudundayım. Bir süredir özellikle yorum girmez/giremez oldum foruma sadece okuyucu olarak katılmayı tercih ettim/etmek zorunda kaldım. Cezalardan yana değilim ama burada da yazılırken medeni ölçülere dikkat edilerek yazılması tercihim. Yazamayanlarla da yazışmamaya gayret ediyorum zaten.

Kimsenin ceza aldığı yok Sn Asefik profilden 30 gün uzaklaş seçeneğini seçerek kendi adına tatile çıkmıştır...Bilmiyorsan modlara sorabilirsin...

Hiç araştırmadan direk böyle bir yazı yazman pekte iyi niyetli olmadığını gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexi@no -- 25 Mart 2012; 21:24:56 >

• kendi tercih ettiyse de ben memnun oldum.
    size ne oluyor onu anlamadım.
    sizi şikayet edeceğim
    hakaret etmenize müsade edemem haddinizi bilin
  • biraz girmeik neler olmuş
  • ben hiç bir şey anlamadım. Daha önce burada hiç yazmamış. İki kelam bile etmemiş birisi gelip bana hakaret ediyor. Tehdit ediyor alenen. Forum editörlerini göreve çağırıyorum ve hiç muhatap olmadığım bir kullanıcının durup dururken bana böyle yazmasına dur demelerini bekliyorum.
  • söz gümüşse sükût altındır nekadar doğru bir sözmüş,

iki kelamdan bahsetmişsiniz şu topicteki son üç kelâmınıza bakın,bu şekilde yazıp komik duruma düşmektense okuyup bilgi edinmek daha faydalı.

Modaratörleri göreve çağırmışsınız asıl forum paylaşımcıları nerde size iki çift laf eyleselerde derman bulsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexi@no

söz gümüşse sükût altındır nekadar doğru bir sözmüş,

iki kelamdan bahsetmişsiniz şu topicteki son üç kelâmınıza bakın,bu şekilde yazıp komik duruma düşmektense okuyup bilgi edinmek daha faydalı.

Modaratörleri göreve çağırmışsınız asıl forum paylaşımcıları nerde size iki çift laf eyleselerde derman bulsanız
    Sayın rexi@no, burada , aciz ve komik duruma düşün sizsiniz , @aticus3 arkadaşımızın dediği gibi , bir kaç kelam etmeden bu şekilde tavır almak , sizin uslüp ve adabını ortaya çıkarmakta , sizi kınadığım diğer noktada , belaltı muhabbeti, buradan nasıl bir kişilik sahibi olduğunuz belli fazla yorum yapmaya gerek yok, bundan sonra yazarken dikkatli olursunuz inş. yoksa , söz gümüşse sükût altındır nekadar doğru bir sözmüş, bu ata sözünü uygulamaya devam edersiniz

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.