Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hi def, hobi dedinde seninki biraz hobi ötesi gibi bu kadar bilgi ve tecrübe...
    Ama bana hala bir amfi aldıramadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaçS -- 25 Aralık 2010; 17:36:08 >
  • Sertaç kararını verdin mi amfi konusunda?
  • Malesef üstad lx73 yok zaten şu anda, geçen yamahalara bakmak istedim 1067 2067 bulamadım anadolu yakasında. Denon var 3311 diğer bir seçenek, onkyo ları eliyorum direk tamamen estetik kaygılarla
  • hımmm, hayırlısı bakalım, inşallah aradığını bulursun :)
  • SertaçS sadece hobi 1978'de ağabeylerimin Hollanda'dan getirdiği Philips müzik setinin hoparlörlerinin yetersiz kalması sonrasında hoparlörlerin içini açıp Tweeter , Mid ve Bass sürücülerini ve crossoverlarını görmemle başladı... Hani örümcek adamı ısırmış ya beni de hoparlör ısırdı

Bu arada ajanlık yapayım sana Selamiçeşme'de yeni Hifi Mekanı Cream Audio'da gördüm ben kutusunda RX-V2067 hatta SR7005'de var orada canlı canlı

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Aynı yaştaymışız Hobide durmak olmaz durmayalım düşeriz.

Bu aralar hobim yüzünden başım ve cebim çok ağırdı...biraz dinlenmeliyim yeni şeyler adına...

İkon 6 siparişindende bu yüzden vaz geçtim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Orijinalden alıntı: CaRaBeeN

Ben kendim de kullandığım Atlas tavsiye ediyorum -> futureshop.co.uk den almıştım
    Aynı hoparlor kablosunun interconnect'lerini de kullanıyorum sistemde ve çok uyumlu olduğunu düşünüyorum

İmzanızdaki Atlas kablodan baktım 5metre ve z-plug olarak seçince 118€ çıktı,

Bir ara 100€ üstü sorun oluyor gümrükte diye okumuştum,bu konuda bilginiz varmı?

Birde mümkünse bakabilirmisiniz doğrumu yapmışım hesabı ve kablo seçimini

1 x Atlas Hyper 2.0 Speaker Cable
    - Length: 5m
    - Plugs: Z Plugs (Atlas)
    - Termination: Both Ends £103.05

17/08/2009 da geçtiğim siparişin içinde bu rakamı vermişim. İngiltere teslim derseniz %15 vat ekleniyor o zaman 118sterlin yapıyor, ki demekki doğru seçmişsiniz

• Bu akşam TV de zaplarken denk geldi. Maradonanın torunu diye bir haber sanırım.
    Aqueronun evinde çekilmiş kısa bir video. Görüntülerde benim tabii ilk dikkatimi çekenler o arkadaki MA hoparlörler oldu
    GS60 olsa gerek piona black renkte.
    Sinema perdeside güzel görünüyor.
    Amfide yanılmıyorsam Onkyo
    Aquero da zevkli adammış yahuuu
    Bu linkten seyredebilirsiniz sanırım:

http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/iste-maradonanin-torunu-|-simdiden-futbola-baslamisSXTVQ20345SXQ

• Monitor Audio GS serisinin yerine geçecek GX Gold Serisini CES LasVegas 'da duyurdu. Oldukça afilli bir seri. Ribbon Tweeter kullanılmış PL serisinde olduğu gibi ancak Mid ve Woofer materyalleri bana C-CAM materyaline göre iyi görünmedi

bakalım fiyatlandırmayı GS altında tutabilecekler mi?

• çok tatlı hoparlörler de x ile biten serisiler s ile bitenlerin bir üstü sanırım, bu yüzden fiyat gsyi aşar.
  • iyice parlatmışlar yahuu. Bu kadar parlaklık ses de de parlama yaratır mı
    öndeki portlar kalkmış
    fiyatları iyi tutsalar dileklerine ben de katılıyorum...
  • Yolu herhangibir şekilde MA Silver S10 ile kesişmiş olan, dinlemiş olan, hakkında yorum yapabilecek arkadaş var mı?
  • merhaba arkadaşlar iyi forumlar,

RX-6

RXRF veya RX-2 bu konuda karar veremedim

RX Center den oluşan bi sistem kurmaya karar verdim, avr seçimim ne olmalıdır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,avr için bütcem 1000-1500 tl civarı
  • bi cevap gelene kadar netten şunları buldum
    Onkyo TX-SR608
    denon 1911
    MARANTZ NR 1601
    hangisi daha uyumlu olur %60 filim % 40 müzik amaçlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemreis

bi cevap gelene kadar netten şunları buldum
    Onkyo TX-SR608
    denon 1911
    MARANTZ NR 1601
    hangisi daha uyumlu olur %60 filim % 40 müzik amaçlı

Marntzın yazdığınız modelini dinlemedim
    Ben 608 ile RS8 kullanıyorum. Gönül isterki daha güçlü bir amfi ile kullanayım ama bütçe meslesi şimdilik
    Denon da çok iyi olur diye kafadan düşünüyorum ikisini birlikte dinlemek zor.
    1911 değil de 2311 ve üstü daha iyi olur sanki. İkinci elde de yüksek model bakılabilir.
    608 kullanımı kolay giriş/orta seviye bir cihaz. Ben uydurdum 608 ile MA RS8 leri oldu
    Hafta sonu inceptionu dvd den izledim (hala blu rayim yok )
    patlama ve aksiyon sahnelerindeki ses ve detaydan fena oldum. Ki daha surrounlarıda sistemime entegre edebilmiş değilim. Jamo Sub300 tam olarak kendini bu filim ile bana gösterdi diyebilirim
    608 de başarı ile idare etti olayı.

• Aticus, bluray siz olmaz en azından benim sony s370 i alabilirsin hatta benim gibi 2. el al http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-sony-bdp-s370-blu-ray-player-7-gunluk-40926597/detay?
    giriş için fazlasıyla yeterli, sacd bilem çalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaçS -- 31 Ocak 2011; 18:41:42 >
  • Marntzın yazdığınız modelini dinlemedim
    Ben 608 ile RS8 kullanıyorum. Gönül isterki daha güçlü bir amfi ile kullanayım ama bütçe meslesi şimdilik
    Denon da çok iyi olur diye kafadan düşünüyorum ikisini birlikte dinlemek zor.
    1911 değil de 2311 ve üstü daha iyi olur sanki. İkinci elde de yüksek model bakılabilir.
    608 kullanımı kolay giriş/orta seviye bir cihaz. Ben uydurdum 608 ile MA RS8 leri oldu
    Hafta sonu inceptionu dvd den izledim (hala blu rayim yok )
    patlama ve aksiyon sahnelerindeki ses ve detaydan fena oldum. Ki daha surrounlarıda sistemime entegre edebilmiş değilim. Jamo Sub300 tam olarak kendini bu filim ile bana gösterdi diyebilirim
    608 de başarı ile idare etti olayı.

cevabinız için teşekkürler evet benim de sıkıntım bütçeden yana rx6 ların 125w olan değerlerini karşılamak için 608 yada 1911 yeterli olmuyacakmıdır çok anlamdığım bi konu ve iki 3 ayddır git geller kadı köy eminönü seferleriyle geçiyodali dali derken şimdi rx6 lara takılmış durumdayım avr ye verebilceğim para maxsimum 1500 tl yi gecemicek malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Aticus, bluray siz olmaz en azından benim sony s370 i alabilirsin hatta benim gibi 2. el al http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-sony-bdp-s370-blu-ray-player-7-gunluk-40926597/detay?
    giriş için fazlasıyla yeterli, sacd bilem çalıyor

Haklısın, 370 lerde sacd çalıyormu ben 470 ve üzerleri modeller çalıyor diye düşünmüştüm. DVD ile idare ediyor ve mkv ler ile de denemeler yaptıktan sonra bluraye karar vereceğim.

• Sertaç haklısın,
    370 in sacd çalabildiğini bilmiyordum. 470 ve üstü modeller çalıyor diye düşünmüştüm.
    panasoniğin bd-100 modelinde teknosa kapmanya yapıyordu geçen gün 389 du fiyatı sanırım. Onuda düşünüyorum.
    bakalım şu MKV olayını deneyeceğim verim alamazsam o zaman bluray player seçimine girişeceğim.
    Çok fazla oyun işine meraklı olmasam da ps3 de artık kırılmasından ötürü tercihlerim arasına girdi.
    DM800 uydu alıcısının mkv çalabilme yeteneğini bu aralar test edeceğim memnun kalırsambir sürede öyle idare edeyim diyorum.

alemreis rx6 lar eğerki sub da alacaksan fazlasıyla yetecektir sana.
    içine sinecek ikinci el bulamadıysan en iyi tercih extreme olacaktır kanımca.
  • sub şu an için düüşünmüyorum 22m2 bi alanda kulanıcam apartman dairesi malum rx6 da karar kılmış vaziyetteyim fakat avr kafamı kurcalıyo 608 tada 1911 bütceme uygun olanı marantz lar birazdaha pahalı gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.