Şimdi Ara

240 hz monitöre sahibim ama monitör 80 hz nin üstüne çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    lg 27gk750f modelli 240 hz bir monitör aldım. Nvdia denetim masasında 240 hz olarak ayarlı fakat oyun oynarken bana düşük yenileme hızı verdiğinden şüphelendiğim için bir kaç test yaptım ufotest gibi testler. Bu yaptğım tüm testlerde monitör 80 hz yenileme hızı sunuyor. Sorun ne olabilir yardım edebilecek var ?mı240 hz monitöre sahibim ama monitör 80 hz nin üstüne çıkmıyor240 hz monitöre sahibim ama monitör 80 hz nin üstüne çıkmıyor

• Hdmiden 240hz veremezki.Hani benim displayportum?
    Monitorun yanında DP kablosu vermedimi.Büyük eksiklik.Bir de 240hz ha.
  • tabikide dp kablosu var onu da denedim. Bu hdmi kablo zaten 2.1 yani 240 hz çok rahat destekliyor. Sorunum kablodan değil neden olduğunu çözemedim gözüm eski monitörüme alışınca bunda bir sorun olduğunu zaten hemen anladım. Bir kaç test yaptım hepsinde 80 hz maksimum veriyor.
    Dp ile bağlantı yap.Sonra monitor ayarlarına gir.Bazı monitorlerde ayrıca monitorun menüsünden ayarlaman gerekiyor tazeleme hızını.Denemekle kalma.Kullan şu dp kablosunu.Kendisi hdmiden daha üstündür.
  • kardeşim yaptım monitör ayarlarından da 240 hz yaptım. Nvdia denetim masasında zaten 240 hz görünüyor. Zaten 1 aydır ben dp kablo ile kullanıyorum. PC nin her yerinde donanım olarak 240 hz görünüyor ama sorun şu ki monitör bana bu yenileme hızını bana yansıtamıyor. daha önce hiç başına gelen de olmadı sanırım. bu arada daha önceki monitörüm de 240 hz idi onda hdmi 2.1 ile 240 hz çok rahat alıyordum. ANlayan birileri cevap verirse sevinirim.
    Daha Fazla Göster
  • Aynı monitörü aldım ve iade ettim.2ms değeri 1 ms blur efekti ile 1msye düşebiliyordu.Aynı anda freesync açılamıyordu.240hz idi ama 240hz akıcılığı yoktu.Bir çok nedenden dolayı iade ettim.Bir daha böyle lgnin oyuncu monitörü uydurmasıyla monitörünü almam.Bu arada displayport kullanıyordum her türlü sorun vardı o monitörde.Ha unutmadan gözü aşırı derecede yoruyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.