Şimdi Ara

Moh Airborne Alınması Gereken Bir Oyun Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dr'de gördüm ucuz baya 40 tl civarıydı almaya değer mi sizce ?
    Boşuna para verme pc'ye indir oyna derseniz sistemim bu
    Amd Athlon X2
    NVIDIA Geforce 6150Se nForce 430
    4 Gb Ram

Alıcak olursam onlıne var mı
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 25 Haziran 2011; 17:15:30 >

• Spotçularda daha ucuza bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Spotçularda daha ucuza bulabilirsin

Denizlide spot oyun satan bulamam.
  • Benim de bir fırsatını bulup oynayamadığım nadir 2.dünya savaşı oyunlarından
    Şuan markafoni sitesinde 32 TL, ben de buradan alacağım sanırım, eğer alacaksanız siteye üyelik davetiyesi yollayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

Benim de bir fırsatını bulup oynayamadığım nadir 2.dünya savaşı oyunlarından
    Şuan markafoni sitesinde 32 TL, ben de buradan alacağım sanırım, eğer alacaksanız siteye üyelik davetiyesi yollayabilirim.

Sağol kardeş arada zaten 8 tl'lik bir fark var. 8 tl fazla veririm elden alırım. Ayrıca oyun normal kutulu platinum değil
  • MoH Airborne çok eğlenceli bir 2. dünya savaşı oyunu.Hikayesi de epeyi uzun.Sizi götürür.Online ı da eğlenceli.Ancak oyuncular modern savaşlara yönelmş durumda.Ama modern savaşlar son zamanlarda beni çok baymaya başladı ben de 2. dünya savaşına bir dönüş yapıcam MoH Airborne ile.Alıcaksanız eklersini psn imi online oynarız :alpberk :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan149

quote:

Sağol kardeş arada zaten 8 tl'lik bir fark var. 8 tl fazla veririm elden alırım. Ayrıca oyun normal kutulu platinum değil

Sitedeki de platinum değil zaten bildiğim kadarıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan149

quote:

Benim tavsiyem Markafoni.com'dan alın çok güvenilirdir.
  • Oyunu oynamış ve bitirmiş biri olarak sakın alayım deme Sırf Bitsin diye oynadıpım bir oyundu.

Grafik Rezalet
    Hikaye Rezalet (İyi olmasını beklemiyordum zaten)
    Oynayış Rezalet
    Yapay zeka Rezalet
    Tuşları bile Rezalet

Kısaca Rezalet
  • Oyunu bitiren biri olarak söylüyorum; oyun gayet güzel...

hele birde 2.dünya savaşına meraklıysanız çok daha güzel oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpineRacer

MoH Airborne çok eğlenceli bir 2. dünya savaşı oyunu.Hikayesi de epeyi uzun.Sizi götürür.Online ı da eğlenceli.Ancak oyuncular modern savaşlara yönelmş durumda.Ama modern savaşlar son zamanlarda beni çok baymaya başladı ben de 2. dünya savaşına bir dönüş yapıcam MoH Airborne ile.Alıcaksanız eklersini psn imi online oynarız :alpberk :))

Almaya karar verdim ucuz olmasından. Ayrıca İçerik-İmza uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

Oyunu bitiren biri olarak söylüyorum; oyun gayet güzel...

hele birde 2.dünya savaşına meraklıysanız çok daha güzel oluyo

Haklısın zamanında bende oynaıyıp biitirmiştim ve eğlenceli bir oyun
    Oyunlarda fazla grafiğe takılmamak lazım yoksa oyunsuz kalınabilir
  • Kötü oyun. Ama yoklukta gideri olabilir, 2. dünya savaşını farklı bir yönden ele alıyor.
  • Eskiden olsa neyse de artık alınmaz
  • Berbat bir oyun gerek yok.
  • bak kardeş bana sorarsan cod5 world at war al eger oynamadıysan oda 2 dünya savaşı ve atmosfer olarakta gayet güzel mohaırborne çok kötü bir oyun degil bana göre ama oyunda çook hata var en basiti save sistemi berbat tuş konbinasyonu berbat eski bi oyun bence cod 5 i al derim oynamadıysan
  • çöp
  • onun yerine moh 2010 al içinde ps1'dek iefsane oyun var
  • alma kardeşim yenisini al Medal Of Honor
    Edit : Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6EE0A332 -- 26 Haziran 2011; 13:32:05 >
  • Paranı boşuna harcama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.