Bildirim
Moh Airborne Alınması Gereken Bir Oyun Mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Spotçularda daha ucuza bulabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Garnispos
Spotçularda daha ucuza bulabilirsin
Denizlide spot oyun satan bulamam. -
Benim de bir fırsatını bulup oynayamadığım nadir 2.dünya savaşı oyunlarından
Şuan markafoni sitesinde 32 TL, ben de buradan alacağım sanırım, eğer alacaksanız siteye üyelik davetiyesi yollayabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: soldat88
Şuan markafoni sitesinde 32 TL, ben de buradan alacağım sanırım, eğer alacaksanız siteye üyelik davetiyesi yollayabilirim.
Sağol kardeş arada zaten 8 tl'lik bir fark var. 8 tl fazla veririm elden alırım. Ayrıca oyun normal kutulu platinum değil -
MoH Airborne çok eğlenceli bir 2. dünya savaşı oyunu.Hikayesi de epeyi uzun.Sizi götürür.Online ı da eğlenceli.Ancak oyuncular modern savaşlara yönelmş durumda.Ama modern savaşlar son zamanlarda beni çok baymaya başladı ben de 2. dünya savaşına bir dönüş yapıcam MoH Airborne ile.Alıcaksanız eklersini psn imi online oynarız :alpberk :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: atacan149
quote:
Şuan markafoni sitesinde 32 TL, ben de buradan alacağım sanırım, eğer alacaksanız siteye üyelik davetiyesi yollayabilirim.
Sağol kardeş arada zaten 8 tl'lik bir fark var. 8 tl fazla veririm elden alırım. Ayrıca oyun normal kutulu platinum değil
Sitedeki de platinum değil zaten bildiğim kadarıyla. -
Benim tavsiyem Markafoni.com'dan alın çok güvenilirdir.quote:
Orijinalden alıntı: atacan149
quote:
Sağol kardeş arada zaten 8 tl'lik bir fark var. 8 tl fazla veririm elden alırım. Ayrıca oyun normal kutulu platinum değil
-
Oyunu oynamış ve bitirmiş biri olarak sakın alayım deme Sırf Bitsin diye oynadıpım bir oyundu.
Grafik Rezalet
Hikaye Rezalet (İyi olmasını beklemiyordum zaten)
Oynayış Rezalet
Yapay zeka Rezalet
Tuşları bile Rezalet
Kısaca Rezalet -
Oyunu bitiren biri olarak söylüyorum; oyun gayet güzel...
hele birde 2.dünya savaşına meraklıysanız çok daha güzel oluyo -
quote:
Orijinalden alıntı: AlpineRacer
MoH Airborne çok eğlenceli bir 2. dünya savaşı oyunu.Hikayesi de epeyi uzun.Sizi götürür.Online ı da eğlenceli.Ancak oyuncular modern savaşlara yönelmş durumda.Ama modern savaşlar son zamanlarda beni çok baymaya başladı ben de 2. dünya savaşına bir dönüş yapıcam MoH Airborne ile.Alıcaksanız eklersini psn imi online oynarız :alpberk :))
Almaya karar verdim ucuz olmasından. Ayrıca İçerik-İmza uyumu -
quote:
Orijinalden alıntı: CeinDe
Oyunu bitiren biri olarak söylüyorum; oyun gayet güzel...
hele birde 2.dünya savaşına meraklıysanız çok daha güzel oluyo
Haklısın zamanında bende oynaıyıp biitirmiştim ve eğlenceli bir oyun
Oyunlarda fazla grafiğe takılmamak lazım yoksa oyunsuz kalınabilir -
Kötü oyun. Ama yoklukta gideri olabilir, 2. dünya savaşını farklı bir yönden ele alıyor. -
Eskiden olsa neyse de artık alınmaz -
Berbat bir oyun gerek yok. -
bak kardeş bana sorarsan cod5 world at war al eger oynamadıysan oda 2 dünya savaşı ve atmosfer olarakta gayet güzel mohaırborne çok kötü bir oyun degil bana göre ama oyunda çook hata var en basiti save sistemi berbat tuş konbinasyonu berbat eski bi oyun bence cod 5 i al derim oynamadıysan -
çöp -
onun yerine moh 2010 al içinde ps1'dek iefsane oyun var -
alma kardeşim yenisini al Medal Of Honor
Edit : Yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6EE0A332 -- 26 Haziran 2011; 13:32:05 > -
Paranı boşuna harcama
Benzer içerikler
- bf1 haritalar
- valorant 5. bulma
- kingdom come deliverance türkçe yama
- delta force ps5
- gta 5 görev gelmiyor
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- ps5 dik kullanmak zararlı mı
- crysis 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X