Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

1.4 tsi poloya ne kadar etkisi olur

%20

Peki teşekkürler uygulaması felan ne tutar alınca geliyorum yanınıza (:
  • Bmw F20 116i model araç için neler yapılabilir ve tahmini masraf ne kadar olur?

Teşekkürler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toybuklu

Merhaba HAKAN Ustam;

Aracım PEUGEUT 207 1.4 75 BG Trendy aracımın verdiği güç hissi bana göre çok az . (Tork 118/3300 Nm)(BENZİNLİ)

1- Aracım Yakıt fazla artmadan En yüksek Kaç BG olur ?
    2- Tork kaça yükselir ve motorun gücü hissedilir oranda artar mı? (Motorun gücünü gaza bastığımda hissetmek istiyorum)
    3-Aracımın 10 bin KM önce debriyajını keyfe keder değiştirdim belki seri olur diye bir etkisi olmadı.
    Uygulama yapmadan önce araç ile test sürüşü yapıyormusunuz. Bunu sormamın sebebi yılların ustasısınız belki bilmediğim başka bir sorun sebebiyle aracımda sıkıntı yaşıyorumdur ve tarafınızdan çözülür.
    4- Normalde dik yokuşlarda kalkışta sıkıntı yaşıyorum yada yokuş çıkarken araba devirden düşüyor , tork artışı sonrası iyileşme olacaktır değil mi?

5- Aracın orjinalliğine yada kullanım sırasında zamanla bir sıkıntı yaşatır mı ?

6- Son olarakta egzos emisyonunda artış/değişiklik olur mu?. Duman atma gibi bir durum varmıdır ?

İsteğim derler ya az yaksın çok kaçsın diye. iş bundan ibarettir.

Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum saygılarımla. İlker ÇALIK /İstanbul/Kayseri

1 max 83-85hp
    2 torkda max %10 artar
    3 Dinamometre üzerinde gerekli testler yapılıyor.
    4 artan tork yokuş performansını iyileştirecektir.
    5 zaman içerisinde herhangi bir sıkıntı oluşturmaz.
    6 Emisyon değerleriniz Türkiye standartlarında kalır.

Teşekkür ederim, peki ecuyu falan açıp mı yapıyorsunuz ? yoksa sadece kablo bağlayıp bilgisayardan yazılımı mı değiştiriyorsunuz ?
    Son olarakda auto6r tork dayanımı 300 yazıyor peki 340 tork olursa ayrıca overboost durumunda da +15 tork eklenirse şanzımana çok zarar verir miyiz ? Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama merak ettim.

• 2010 model 320d e93 cabrio 177 ps kac ps olur ve fiyat nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota hb 1.6 otomatik 75hp de ne kadar artış olur?
  • İyi günler Mehmet bey,

2014 model BMW 420d Xdrive 184bg aracım için chiptuning uygulaması yapabiliyor muyuz acaba, eğer yapabiliyorsak alabileceğimiz değerler nedir?

Ayrıca boxtuning'de alacağımız değerler daha düşük oluyormus galiba ve box ilerleyen zamanlarda motor ve beyinde zarara yol açıyormuş gibi söylemler var. Atıyorum aracın beyni 10gr hava-mazot karısımı gönderdiğini sanıyor ama box 20gr hava-mazot karısımı gönderiyor, zamanlada araç motor yada beyinden arızalanıyormuş. Sizden daha net bilgi alarak chiptuning yada boxtuning yaptırmayı düşünüyorum. Birde chiptunig olursa serviste aracımın chip'li olduğu anlaşılır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • 2013 mazda 3 1.6 dizel icin sansimiz var mi?

• Iyi gunler ustam. Benim 2012 lpgli 1.2 htp 70beygir skoda fabiam var. 18.000 km de.
    1)Chip uygulamasi yapilabiliyor mu? 2)Olumlu yanlari nelerdir?
    3)Ne kadar güç artışı saglanilabilir?
    4) hangi illerde uygulama yaptirabiliriz?

• Yazık edersiniz arabanıza
  • Siteye sordum ayni soruyu sacma sapan otomatik cevap yazdilar. Alt tarafi evet ya da hayur diyeceksin!!! Maili bile ciddiye almayan bir siteyse 5 para etmez bir sistem demek

• quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Siteye sordum ayni soruyu sacma sapan otomatik cevap yazdilar. Alt tarafi evet ya da hayur diyeceksin!!! Maili bile ciddiye almayan bir siteyse 5 para etmez bir sistem demek

Hocam madem cevap alamadınız ben size bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışayım.

Turbo beslemeli olmayan araçlarda chip tuning uygulamasıyla pek fazla verim alınamaz. Atmosferik basınçlı otomobillerde yapılacak chip tuning sonucu beygir artışını anlamanız pek mümkün olmaz.
    Örneğin sizin arabanız 70 beygirse yapılacak chip tuningle bu rakam 75 bilemdiniz 77 beygir civarlarına çıkabilir ama sizin bu güç artışını hissetmeniz zor olur.

Sonuçta usta daha iyi bilgi verebilir ama bunlar benim bildiklerim.
  • quote:

quote:

quote:

1.4 tsi poloya ne kadar etkisi olur

%20

Peki teşekkürler uygulaması felan ne tutar alınca geliyorum yanınıza (:

1 saat kadar sürer. 750tl tutar.

Hayırlı olsun şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Bmw F20 116i model araç için neler yapılabilir ve tahmini masraf ne kadar olur?

Teşekkürler..

Fxx serisi BMW ler bu ay sonu programlanabilecekler inşAllah..

biraz bekleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluxe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toybuklu

Merhaba HAKAN Ustam;

Aracım PEUGEUT 207 1.4 75 BG Trendy aracımın verdiği güç hissi bana göre çok az . (Tork 118/3300 Nm)(BENZİNLİ)

1- Aracım Yakıt fazla artmadan En yüksek Kaç BG olur ?
    2- Tork kaça yükselir ve motorun gücü hissedilir oranda artar mı? (Motorun gücünü gaza bastığımda hissetmek istiyorum)
    3-Aracımın 10 bin KM önce debriyajını keyfe keder değiştirdim belki seri olur diye bir etkisi olmadı.
    Uygulama yapmadan önce araç ile test sürüşü yapıyormusunuz. Bunu sormamın sebebi yılların ustasısınız belki bilmediğim başka bir sorun sebebiyle aracımda sıkıntı yaşıyorumdur ve tarafınızdan çözülür.
    4- Normalde dik yokuşlarda kalkışta sıkıntı yaşıyorum yada yokuş çıkarken araba devirden düşüyor , tork artışı sonrası iyileşme olacaktır değil mi?

5- Aracın orjinalliğine yada kullanım sırasında zamanla bir sıkıntı yaşatır mı ?

6- Son olarakta egzos emisyonunda artış/değişiklik olur mu?. Duman atma gibi bir durum varmıdır ?

İsteğim derler ya az yaksın çok kaçsın diye. iş bundan ibarettir.

Sorularımı yanıtlarsanız çok memnun olurum saygılarımla. İlker ÇALIK /İstanbul/Kayseri

1 max 83-85hp
    2 torkda max %10 artar
    3 Dinamometre üzerinde gerekli testler yapılıyor.
    4 artan tork yokuş performansını iyileştirecektir.
    5 zaman içerisinde herhangi bir sıkıntı oluşturmaz.
    6 Emisyon değerleriniz Türkiye standartlarında kalır.

Teşekkür ederim, peki ecuyu falan açıp mı yapıyorsunuz ? yoksa sadece kablo bağlayıp bilgisayardan yazılımı mı değiştiriyorsunuz ?
    Son olarakda auto6r tork dayanımı 300 yazıyor peki 340 tork olursa ayrıca overboost durumunda da +15 tork eklenirse şanzımana çok zarar verir miyiz ? Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama merak ettim.

Üzerindeki kontrol ünitesi tipine bağlı olarak Açılması icab edebilir.

340nm de sorun yaşayan müşterimiz olmadı henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

2010 model 320d e93 cabrio 177 ps kac ps olur ve fiyat nedir

225hp Garanti sunduğumuz max değerdir. 750tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

toyota hb 1.6 otomatik 75hp de ne kadar artış olur?

Benzinli japon araçlarını programlayamıyoruz malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiplik

İyi günler Mehmet bey,

2014 model BMW 420d Xdrive 184bg aracım için chiptuning uygulaması yapabiliyor muyuz acaba, eğer yapabiliyorsak alabileceğimiz değerler nedir?

Ayrıca boxtuning'de alacağımız değerler daha düşük oluyormus galiba ve box ilerleyen zamanlarda motor ve beyinde zarara yol açıyormuş gibi söylemler var. Atıyorum aracın beyni 10gr hava-mazot karısımı gönderdiğini sanıyor ama box 20gr hava-mazot karısımı gönderiyor, zamanlada araç motor yada beyinden arızalanıyormuş. Sizden daha net bilgi alarak chiptuning yada boxtuning yaptırmayı düşünüyorum. Birde chiptunig olursa serviste aracımın chip'li olduğu anlaşılır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar

250hp düzeyinde motor gücü elde etmek mümkün.

Bu otomobiller programlanabiliyorlar, artık boxa gerek yok..

Yetkili servis bu programlanma işlemini farkedemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

2013 mazda 3 1.6 dizel icin sansimiz var mi?

Tabiki. 140hp 340nm mümkündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Iyi gunler ustam. Benim 2012 lpgli 1.2 htp 70beygir skoda fabiam var. 18.000 km de.
    1)Chip uygulamasi yapilabiliyor mu? 2)Olumlu yanlari nelerdir?
    3)Ne kadar güç artışı saglanilabilir?
    4) hangi illerde uygulama yaptirabiliriz?

gönderdiğimiz mesajda sorduğunuz soruların cevapları teker teker yazıyor.

eğer aktif bi cep telefonu numarası belirtilseydi bulunduğunuz ildeki temsilcim size ulaşır detaylar hususunda bilgilendirirdi..
  • Merhaba, ankara'daki bayinize kefil olabilir misiniz ? internet ortamında pek pozitif yorumlar okumadığım için söylüyorum.

Öte yandan,

1.6 Giu JTDM-2 motorda dpf + downpipe + KN filtre + yazılım ile sağlıklı bir şekilde ne kadar güç elde edebilirim ?

Cevabınızı bekliyorum, iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.