Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: taipedjie

Bende orjinali 100hp olan astrami 120 ye cikartmak istiyorum.1.7 l motor.kilometresi 125bin.tavsiye edermisiniz yok kilometresi baya var kardes risk almami dersiniz?yada sadece 110 yap idare edermi dersiniz,bende derim 10hp icin degermi yani?hic bilmiyorum ya nasil bi fark oluyor 10hp de oyle bariz bi fark oluyormu.degermi?millet 40-50 hp fazla atiriyor ben şahsen oyle bi risk almam.ama bi yandanda diyom millet o kadar artiriyor ben 10-20 hp arttirtsam ne olcak sanki diye .işi bilen uygulayan birinin yardimina fikirlerine ihtiyacim var.şimdiden tessekurler.

Motor kodu nedir ?

Vallahi motor kodu bilmiyorum ya. Sadece bildigim Opel Astra Adition 1.7 l 100 beygir dizel.2006 model.satan adam biraz motoru incelemis kayışini degisirken falan, isuzu motoru dedi.ortak kullanim motormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    ustam 2006 ford connect 90 beygir güç tork ne olur nekadara mal olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: panikatak01

Mehmet Bey merhaba, forumda göremedim tekrar olursa kusura bakmayın. 1.6 TDI SUBERB İCİN Chip Tuning DEĞERİ VE FİYATI NE OLUR ÖĞRENEBİLİRMİYİM? BUNUN DIŞINDA PERFORMANS ARTTIRAN VE YAKIT DÜŞÜREN ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR UYGULAMA VAR MI? TEŞEKKÜR EDERİM.

Chiptuning Fiyatımız 750tl dir.

EGR İptali öneririm. + 250tl tutar. Yakıt ekonominize katkıda bulunur, motor sağlığınızı arttırır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

Merhaba,

clio 3 1.2 2008 triptonik için 105 olan tork sorunsuz ne kadar artabilir?

115-120nm kadar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiskeli

aracım isuzu dmax 3.0 manuel vites 2005 model maximum ne kadar tork ve beygirgücü alırız geçen sene chip tuning yaptıracaktım mali nedenlerden dolayı bu seneye kaldı işallah kısa zamanda

%20 Güç ve Tork artışının yanında %15 yakıt ekonomisi elde etmek mümküdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

1.3 multijet 75 hp en son kaç olur usta.

Bol dumanlı 100hp
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Bende orjinali 100hp olan astrami 120 ye cikartmak istiyorum.1.7 l motor.kilometresi 125bin.tavsiye edermisiniz yok kilometresi baya var kardes risk almami dersiniz?yada sadece 110 yap idare edermi dersiniz,bende derim 10hp icin degermi yani?hic bilmiyorum ya nasil bi fark oluyor 10hp de oyle bariz bi fark oluyormu.degermi?millet 40-50 hp fazla atiriyor ben şahsen oyle bi risk almam.ama bi yandanda diyom millet o kadar artiriyor ben 10-20 hp arttirtsam ne olcak sanki diye .işi bilen uygulayan birinin yardimina fikirlerine ihtiyacim var.şimdiden tessekurler.

Motor kodu nedir ?

Vallahi motor kodu bilmiyorum ya. Sadece bildigim Opel Astra Adition 1.7 l 100 beygir dizel.2006 model.satan adam biraz motoru incelemis kayışini degisirken falan, isuzu motoru dedi.ortak kullanim motormus.

aracı önce dynoya sokar mevcut gücünü torkunu ölçeriz

durumu kontrol eder neler yapabileceğimizi konuşuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: rdvnbzgc

ustam 2006 ford connect 90 beygir güç tork ne olur nekadara mal olur

2006 90lıklar 110 olurlar
  • Bmw 3.16i e90 lci 2011 otomatik

Bu araca ne yapılabilir? Kaça yapılır?

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Bmw 3.16i e90 lci 2011 otomatik

Bu araca ne yapılabilir? Kaça yapılır?

Teşekkürler.

Chiptuning yapılabilir

750tl tutar.

%12 güç ve tork artışı elde ederiz.

318i kadar farkeder.
  • Tüketim ne olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Tüketim ne olur acaba?

Pek Değişmez
  • 110hp 1.6 benzin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • non vanos m50b20 araca swap yapıyoruz

yanı hesaplarımıza göre m50b30 olcak

daha önce bu işlemi 10larca araca yaptılar fakat ne beyin nede elektrık tesısatında köklü değişimler yapılmadı
    ve stroker uygulanmıs halıyle b30 a yukselen araclar 200hp cıvarında dyno da verdıler

sorum şu

biz bu işlemden sonra

katalizörümüz yok ama orta susturucumuz varonu ıptal edıcez ve m50b25 için yapılmıs kullanılmamıs headers takcaz
    ve magnafollow son susturucu
    hava fıltresı ısıne sımdılık gırmeyı dusunmuyoruz cunku e34 e uyacak sağlam bısey daha bulamadık
    sadece egzost u modlayacaz

ve chip de düşünüyoruz

önceki araclarda sadece stroker ile 200hp alındı ve biz extradan bu egzost ve chip ile ne kadar alırız
    ve chip yaptırmaya değermi alınacak olan güc

yalnız sunuda belırteyım
    aracın ustundekı enjektorler yıne aynı olacak yanı b25 yada b30 enjektore gecılmeyecek
    beyın orjınal beyın v.s

• elinize sağlık araçta belirgin ivmelenme oldu ilk kalkışlar daha iyi, duman yok turbo basıncı 2000 devirde 0.6 bardan 0.8 bara yükseldi aracın orijinal hali 245x70x16 lastik 1930kg 0-100 13.5 sn idi şu anda 315x75x16 lastik var araçta boş ağırlık 2300 kg 0-100 21 sn ye yükselmişti şimdiki hızlanmasını yakında belirlerim
  • Merhaba,
    2013 Model Ford Focus 1.6 TDCI 95 ps araç için uygulama mevcut mudur?
    Bilgi rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc_cihan

non vanos m50b20 araca swap yapıyoruz

yanı hesaplarımıza göre m50b30 olcak

daha önce bu işlemi 10larca araca yaptılar fakat ne beyin nede elektrık tesısatında köklü değişimler yapılmadı
    ve stroker uygulanmıs halıyle b30 a yukselen araclar 200hp cıvarında dyno da verdıler

sorum şu

biz bu işlemden sonra

katalizörümüz yok ama orta susturucumuz varonu ıptal edıcez ve m50b25 için yapılmıs kullanılmamıs headers takcaz
    ve magnafollow son susturucu
    hava fıltresı ısıne sımdılık gırmeyı dusunmuyoruz cunku e34 e uyacak sağlam bısey daha bulamadık
    sadece egzost u modlayacaz

ve chip de düşünüyoruz

önceki araclarda sadece stroker ile 200hp alındı ve biz extradan bu egzost ve chip ile ne kadar alırız
    ve chip yaptırmaya değermi alınacak olan güc

yalnız sunuda belırteyım
    aracın ustundekı enjektorler yıne aynı olacak yanı b25 yada b30 enjektore gecılmeyecek
    beyın orjınal beyın v.s

Merhaba,

Mekanik işlerinizi bitirin, Araca Wideband ve Vuruntu sensörü bağlayalım, ideal AFR ve Avans ayarı sonrasında Dyno bize rakamları söylesin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: tiskeli

elinize sağlık araçta belirgin ivmelenme oldu ilk kalkışlar daha iyi, duman yok turbo basıncı 2000 devirde 0.6 bardan 0.8 bara yükseldi aracın orijinal hali 245x70x16 lastik 1930kg 0-100 13.5 sn idi şu anda 315x75x16 lastik var araçta boş ağırlık 2300 kg 0-100 21 sn ye yükselmişti şimdiki hızlanmasını yakında belirlerim

Ankara dan Motor Kontrol Ünitesi bana gönderilen Araç mıdır sizinki..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

Merhaba,
    2013 Model Ford Focus 1.6 TDCI 95 ps araç için uygulama mevcut mudur?
    Bilgi rica ediyorum

Mevcuttur..

OTomobilinizi programlayarak 120hp yapabiliriz.
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    wideband nasıl olacak çünkü bu araçta lambda sensorude orjınalınden yok
    beyin olarakta sanıyorum wideband a göre ayar yapmaya müsait olmayan tipten
    bosch yadasiemens sanıyorum

wideband a girdiğimiz zaman beyin değişiminede gerek olacak diye düşünüyorum
    ve katalızorumuzde yok orta susturucuyuda bız ıptal edecez enaz 60lık boru ıle magnaflow a gırecek

ve araç bitmek üzere sözde salı gününe istanbula doğru eray yümsel in yanına gelcez ve tabıkı sızın yanınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_cihan -- 14 Aralık 2014; 13:45:43 >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.