Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2013 model dizel 1.6 Giulietta için yazılım+k&n kutu içi filtre + kat iptali + dpf iptali + turbodan itibaren komple boru(downpipe) ile kaç hp ve nm elde ederiz ve en son uygun bir fiyat verebilirmisiniz ?
  • Mehmet bey, sorum Opel Insignia 1,4 benzinli 4900-6000 devirde 140hp güç ve 1850-4900 devirde 200nm tork sunuyor.
    Bu araca ne tür bir uygulama olur, maliyeti nedir, hp ve nm artışı ne olur?
    Araç fabrika verilerinde 7,0-7,5lt yakıyor, uygulama sonrasında olumlu/olumsuz ne tür değişimler olur?
    Trabzon'da oturuyorum, sizin içinize sinecek ve bizi memnun edecek bir uygulama en yakın nerdedir?
    Şimdiden teşekkürler..
  • 2012 c4 dizel otomatik ile çalışmanız var mı... varsa ne sonuçlar çıkar acaba
  • Merhabalar
    3 aya kadar 320cd alacağım 2008-2009 civarı 177hp 350 nm olan motorlardan
    fakat yeni 2010dan sonra baslayan motorlar 184/380 oldugundan cok da az bi fark olsa takıntı edeceğimi düşünüyorum. Yazılımla yeni nesil motor performansına ve yakıt tüketimine ulaşmak mümkün müdür? İzmirdeyim. Saygılar
  • İyi günler Mehmet Bey ben istanbuldan araba alacağım hafta içi gününde 5.20d 2010 model 177hp inşallah,araçta chip var dendi fakat markasını veya kime yaptırılıdığını öğrenemedik,chipin markasını nasıl öğrenebiliriz ve eğer kötüyse adana şubenizde size yaptırmayı düşünüyorum bunun maliyeti ve getirisi götürüsü ne olur bana yardımcı olabilirimisiniz? Doğrumu yanlışmı bu konularda bilgim olmadığı için soruyorum bazı yerlerde chip uygulamasından sonra'siyah duman atıyor'diye yorumlar yapılmış bunun doğrusu nedir?şimdiden teşekkür ederim
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Toyota marka araçlara uygulamak mümkün mü bu işlemleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olkert

2010 model ford focus hb atmosferik 1.6 garantiside bitti vites geçişleri çok kötü olduğu için araba çok yakıyor çoğunlukla tiptronic kullanıyorum. Bununla ilgilide yardımcı olabilir misiniz?

LPG ekonomik olackatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

Merhaba,
    Web sitenizde uygulamalarınız arasında Bmw yeni nesil 1.6 Turbolu motorları için ""BMW F30 316i 136hp - 175hp"" şeklinde bir sonuç gördüm..
    Bu uygulamayı OBD üzerinden yapabiliyor musunuz?

F serisi OBD Programlanamaz. Daha doğrusu hiçbir şekilde programlanamaz.. Şimdilik....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYR

Mehmet Bey merhaba,
    Öncelikle bu güzel cevap verme tarzınız ve çalışmalarınız için Teşekkür ederim.
    Gönül isterki Yurdumuzdaki tüm kuruluşlar sizler gibi profesyonel çalışabilsin...

Benim sormak istediğim 3 araç var, fiyatlarıyla birlikte zamanınız olduğunda cevaplarsanız memnun olurum;
    Audi A4 (B7) AT - 2.0 TFSI - 200Hp-280Nm
    Seat İbiza - 1.4 TSI Cupra DSG - 180Hp-250Nm
    Vw Golf 6 DSG - 1.4 TSI - 160Hp-240Nm

Merhabalar, Teşekkür ederim, Keşke..

Audi A4 265hp 375nm
    Seat Ibiza stg1 225hp 330nm stg2 240hp 350nm
    VW GolfVI stg1 200hp 320nm stg2 220hp 350nm

Benzinli turbo fiyatımız 750tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respawns

Merhabalar Renault Megane 2 Sedan 1.6 16V Benzinli Araç İçin Yakıt Düşüşü/Performans Artışı Olarak Neler Yapılabilir?

%10-12 motor gücü ve torku yükselir. %5 kadar ekonomi elde edersinz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balsh0t

Mehmeh bey merhabalar,

2013 model dizel 1.6 Giulietta için yazılım+k&n kutu içi filtre + kat iptali + dpf iptali + turbodan itibaren komple boru(downpipe) ile kaç hp ve nm elde ederiz ve en son uygun bir fiyat verebilirmisiniz ?

bu kadar şey yaptıktan sonra bi VNT17 turboda takar 220hp elde ederiz. burda 4000tl lik iş var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

Mehmet bey, sorum Opel Insignia 1,4 benzinli 4900-6000 devirde 140hp güç ve 1850-4900 devirde 200nm tork sunuyor.
    Bu araca ne tür bir uygulama olur, maliyeti nedir, hp ve nm artışı ne olur?
    Araç fabrika verilerinde 7,0-7,5lt yakıyor, uygulama sonrasında olumlu/olumsuz ne tür değişimler olur?
    Trabzon'da oturuyorum, sizin içinize sinecek ve bizi memnun edecek bir uygulama en yakın nerdedir?
    Şimdiden teşekkürler..

Merhabalar

bu motoru kullanan opellere Chiptuning uyguluyoruz.

165-170hp 250-260nm elde edebilmekteyiz.

Trabzon için samsun yükleme merkezim çözüm üretecektir. görüşmenizi öneririm.

Tüketim değerleriniz sakin ve düşük hızlı otoban kullanımlarında %5-12 gibi düşer..

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

2012 c4 dizel otomatik ile çalışmanız var mı... varsa ne sonuçlar çıkar acaba

112hp Yeni C4 ü 140hp 340nm yapabilmekteyiz. bu otomobillerin kullanıcıları uygulama sonuçlarından çok memnunlar.. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

Merhabalar
    3 aya kadar 320cd alacağım 2008-2009 civarı 177hp 350 nm olan motorlardan
    fakat yeni 2010dan sonra baslayan motorlar 184/380 oldugundan cok da az bi fark olsa takıntı edeceğimi düşünüyorum. Yazılımla yeni nesil motor performansına ve yakıt tüketimine ulaşmak mümkün müdür? İzmirdeyim. Saygılar

Tabiki mümkündür. ama keşke 184lük alsanız. 177leri 225hp 450nm yapıyoruz. 184leri 250hp 510 nm yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osahame1

İyi günler Mehmet Bey ben istanbuldan araba alacağım hafta içi gününde 5.20d 2010 model 177hp inşallah,araçta chip var dendi fakat markasını veya kime yaptırılıdığını öğrenemedik,chipin markasını nasıl öğrenebiliriz ve eğer kötüyse adana şubenizde size yaptırmayı düşünüyorum bunun maliyeti ve getirisi götürüsü ne olur bana yardımcı olabilirimisiniz? Doğrumu yanlışmı bu konularda bilgim olmadığı için soruyorum bazı yerlerde chip uygulamasından sonra'siyah duman atıyor'diye yorumlar yapılmış bunun doğrusu nedir?şimdiden teşekkür ederim

İyi günler

Sanırım telefonla görüşmüştük.. Adana temisilciliğime gidip aracın üzerindeki elektronik değişiklikleri inceleyelim. sonrasında optimum uygulama için konuşuruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

Toyota marka araçlara uygulamak mümkün mü bu işlemleri ?

Sadece Dizellerine.
  • Hocam senlen a4 143 icin konusmustuk, yaptiran oldumu sana hic? Hic chipten dolayi olusan kotu birsey? Gatantisi nasil olucak arabanin birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Sanirim yapilmiyor ama genede sormak istiyorum 2012 jazz fun cvt aracim var.

Herhangi bir guc arttirimi olabilir mi?

Hatta sadece torkta olabilir. Yokusta araba bagirmakta ama gitmemekte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: Respawns

Merhabalar Renault Megane 2 Sedan 1.6 16V Benzinli Araç İçin Yakıt Düşüşü/Performans Artışı Olarak Neler Yapılabilir?

%10-12 motor gücü ve torku yükselir. %5 kadar ekonomi elde edersinz.

Peki yapılacak işlemler nelerdir ve ne kadar bir maliyet çıkar bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: balsh0t

Mehmeh bey merhabalar,

bu kadar şey yaptıktan sonra bi VNT17 turboda takar 220hp elde ederiz. burda 4000tl lik iş var.

Şuan için turboya pek dokunmak istemiyorum , aracımın garantisi var hiç yoktan turbo garanti dışı olmasın :) bu uygulamalarla sizin tahmininiz kaç hp alabilirim ve size yaptırmak istiyorum ne kadar fiyat tutar yukarıdaki saydıklarım.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.