Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levanesa

Degerler cok ıyı gozukuyor peki ortalama nekadar tork elde edebiliriz ve egr iptali dahilmi fiyata.

Teşekkürler

en az %18 tork yükselir. EGR iptali haricen fiyatlandırılır ve 250tl tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

Mehmet bey, F30 316i için herhangi bir çalışmanız var mı?

Evet 174hp lik bir çöözümümüz var. 1250tl tutar. Garantiyi etkilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsase

Mehmet bey problemi buldum turbodan çıkan intercooler e giren hotrumun intercooler bağlantı noktasının ordan hava basıyor yani intercoolerden geliyor hava
    intercooler i tamiri yapıyormusunuz ücreti ne olur birde intercooler tamir yapıldıktan sonra debimetreyi bağlamam gerekiyormu ?

intercooler tamircisine sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceratobey

Elimizde yazılımlı şirket araçları var. Ama başka şehirlerden gelmiş ve yazılımın nerede yapıldığını biz bilmiyoruz. Bu araçların yazılımlarının güvenilir olup olmadığına bakabilir misiniz? Ya da orjinale çevirebilir misiniz? Ücret ne olur?

Tabiki gerekli kontrolü ücretsiz yapabilirim. Sonrasındaki duruma göre oturur konuşuruz.. Gerekirse Orjinale çevirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyasar58

Selamun Aleyküm benim 1.4 hdi 70 hp 160 nm 2troniz yarım otomatik bipper comfort plus aracım var.araba hiç gitmiyor zaten otomatik şanzımanıda kötü bu araçtan chip tuning en fazla ne kadar hp ve nm alırız.0-100 16.9 sn den kaça düşer,fabrika verisi 152 olan son hız kaç olur?lütfen bilgilendirir misiniz?Sn Mehmet Gazihan en yakın zamanda ataşehirdeki bayinize uğrayacağım.K&N filtre diye bir filtre var hava filtresi performans arttıran ondan da alsam,bor power fln kullansam aracım en fazla nekadar performans üretir saygılar

Sizin fazla güç den ziyade torka ihtiyacınız var .. 88-90hp 225-235nm değerleri ile aracınız bihayli canlanır. Filtre önermiyorum. Bor power da km si ilerlemiş araçlar için etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secooo

Merhaba.

2007 model Peugeot 407 1.6HDI comfort 112bin km de aracım var. Chiptunning yaptırmak istiyorum,fiyat ve uygunluk/sorun çıkarma durumunu öğrenmek istiyordum.

Teşekkürler.

uygulama 650tl tutar. Sorunsuz motorlarda sorunsuz uygulamalara imza atıyoruz. Şükürler olsun Onlarca 407 bizim yazılımlarımızla sorunsuz ca dolaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsizbiri

s.a bende fiat fiorino 75 hplik modeli var chip tuning parçası taktırdım ama yakıt düşmedi yazılım yapsam düşer mi öncedeki aracımda fiorinoydu onda yazılım vardı 100 hpdi 227000 kmde 30 krş yakıyordu yollarım yokuşlu ve kalabalık ailem var bu aracım 1 depoyla 400 km falan gidiyor 35-40 arası yakıyor litre 4,3

önceki fiorinonuz ayarında yazılım yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parietale

Mehmet bey izmire gelmeyi dusunuyomusunuz gelirsebiz size nasil ulasabiliriz?

Şehirdışı seyahatlerimi burdan ve Facebook hesabımdan duyuruyorum
  • Mehmet bey aveo ile ilgili soruya cevap vermemişsiniz. Gözünüzden mi kaçtı sonra mı cevaplarsınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Mehmet bey bu sorunu çözebildinizmi ? Aveo sedan 1.3 95hp alıp 120hp civarı yapmak istiyorumda.

Megabox a devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Merhabalar.
    Pejo 307 1.6 hdi dizel,2005 model aracimiz var.
    110 hp, alt devirler klimayla ölüyor.
    Chip veya box ile ne gibi bir artis ve yakit gozlemlenir.
    Egr iptali vb.. islemlerle maliyet ne olur?
    Kara duman atarmi?
    Tesekkurler, saygilar..

Chiptuning ile 300-320nm olan motor torkunuz Klimanın oluşturduğu yükü bertaraf etmenizi sağlar.

Bu motorlarda chiptuningin yakıtı arttırdığı pek görülmez. Chiptuning 650tl EGR iptali 250tl Carbon Clean 75tl tutar.

Normalde duman yoksa yazılımdan sonrada olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

Mehmet bey aveo ile ilgili soruya cevap vermemişsiniz. Gözünüzden mi kaçtı sonra mı cevaplarsınız?

10sn daha sabredeydiniz ((:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

Mehmet bey aveo ile ilgili soruya cevap vermemişsiniz. Gözünüzden mi kaçtı sonra mı cevaplarsınız?

10sn daha sabredeydiniz ((:

Hakikaten ya saniye farkı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Mehmet bey bu sorunu çözebildinizmi ? Aveo sedan 1.3 95hp alıp 120hp civarı yapmak istiyorumda.

Megabox a devam

Peki değerlerde ne gibi artış olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki değerlerde ne gibi artış olur?

%20-25 kadar
  • 2010 model ford focus hb atmosferik 1.6 garantiside bitti vites geçişleri çok kötü olduğu için araba çok yakıyor çoğunlukla tiptronic kullanıyorum. Bununla ilgilide yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Web sitenizde uygulamalarınız arasında Bmw yeni nesil 1.6 Turbolu motorları için ""BMW F30 316i 136hp - 175hp"" şeklinde bir sonuç gördüm..
    Bu uygulamayı OBD üzerinden yapabiliyor musunuz?
  • Mehmet Bey merhaba,
    Öncelikle bu güzel cevap verme tarzınız ve çalışmalarınız için Teşekkür ederim.
    Gönül isterki Yurdumuzdaki tüm kuruluşlar sizler gibi profesyonel çalışabilsin...

Benim sormak istediğim 3 araç var, fiyatlarıyla birlikte zamanınız olduğunda cevaplarsanız memnun olurum;
    Audi A4 (B7) AT - 2.0 TFSI - 200Hp-280Nm
    Seat İbiza - 1.4 TSI Cupra DSG - 180Hp-250Nm
    Vw Golf 6 DSG - 1.4 TSI - 160Hp-240Nm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: secooo

Merhaba.

2007 model Peugeot 407 1.6HDI comfort 112bin km de aracım var. Chiptunning yaptırmak istiyorum,fiyat ve uygunluk/sorun çıkarma durumunu öğrenmek istiyordum.

Teşekkürler.

uygulama 650tl tutar. Sorunsuz motorlarda sorunsuz uygulamalara imza atıyoruz. Şükürler olsun Onlarca 407 bizim yazılımlarımızla sorunsuz ca dolaşıyor.

Teşekkür ederim cevabınız için. Maddi yönden kendimi ayarladığım zaman tekrar irtibata geçerim sizinle.

İyi günler..
  • Merhabalar Renault Megane 2 Sedan 1.6 16V Benzinli Araç İçin Yakıt Düşüşü/Performans Artışı Olarak Neler Yapılabilir?
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.