Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CemUsUs

1 sene once yazilimlanan Golf 1.6 Tdi 120.000 km oldu..

60.000km'den beri sorunsuz kullaniyorum.. yakit ve periyodik bakim harici masrafim yok.. yalniz bir carbon clean yaptiracagim..

guncel 1.6 tdi yaziliminiz ile benimki arasinda ne fark var? ilkinden memnun degildim biliyorsunuz, gecen sene agustosta limitor iptali ile yaptigimizi kullaniyorum hala.. 1500-3000dd arasi onemli benim icin

@chiptuning uzmani

MaşAllah.. EGR iptali ve Carbon Clean önemli tabiki..

aracı müsait bi zamanında Bursa bayiime götürün, bi Carbon Clean ve EGR iptali ile beraber Yazılımı güncelliyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

İmzamdaki aracada yapabiliyor musunuz ?

Evet yapabiliriz, %10-12 oranında verim mümkün.

kaç hp tork artışı oluyor ?

Oranı belirttim,

öncesinde ölçer bakarız.. sonrasında tekrar ölçeriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihCVK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihCVK

Mehmet ustam, skoda rapid 1.6 tdi 105 ps olan aracımı ne kadar canlandırabiliriz ?

130-135hp 300nm elde diyoruz. Gayet keyifli olacaktır... Yeni Octavia ve Rapid lere yapmaya başladık.

Şu an ereğideyim inş. yakında gelicem

İnşAllah..

Hayırlı Cumalar Cümleten.
  • ChipTuning Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Performans Artırmak Yokuşlarda Tıkanıyor Araç Çok Ses Veriyor Dışarı Yokusta Kalkarken Motor Bağırıyor Ben Öldüm Diye Resmen En Ufak Yokuşta Bile 3 Kere Stop Ediyor Araç Kalkıyor Sonra Bağırıyor Sonra Çalışmayı Durduruyor Ünlem İşareti Çıkıyor Ekranda Warring ! Yaziyor

NOT: SERVİS CHEK UP YAPTI ÜCRETSİZ MOTORLA İLGİLİ BİR SORUN YOK FAR AYARI LASTİKLER YAPILAMSI GEREK DEDİ YAKIT OLARAKDA OPET KULLANIYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jannisaryx -- 2 Ağustos 2013; 13:07:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jannisaryx

Performans Artırmak Yokuşlarda Tıkanıyor Araç Çok Ses Veriyor Dışarı Yokusta Kalkarken Motor Bağırıyor Ben Öldüm Diye Resmen En Ufak Yokuşta Bile 3 Kere Stop Ediyor Araç Kalkıyor Sonra Bağırıyor Sonra Çalışmayı Durduruyor Ünlem İşareti Çıkıyor Ekranda Warring ! Yaziyor

Anlıyorum.. Bu rahatsızlıklarınız ciddi ölçüde düzelir. yakıt tüketiminiz düşer. Tavsiye ederim.

115hp 255nm gibi rakamlar elde ederiz. 650tl tutar 1 saat sürer.
    Fiyat Çok 150 TL BİR RAKAM OLSAYDI YAPTIRCAKTIM AMA O KADAR PARAM YOK ÖĞRENCİ ADAMIZ ARACIN KREDİSİ YENİ BİTTİ ZATEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jannisaryx

Fiyat Çok 150 TL BİR RAKAM OLSAYDI YAPTIRCAKTIM AMA O KADAR PARAM YOK ÖĞRENCİ ADAMIZ ARACIN KREDİSİ YENİ BİTTİ ZATEN

Kredinin bitmesine sevindim. Güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

Selam

Mitsubishi L200 4x2 cift kabin pick up sahibiym aracım 136 hp gucunde yaklasık 9-10 litre yakıt tuketımı var.Simdi aracıma chiptuning uygulamasıyla nekadar fark yaratılabılır ve nekadara mal olur.

Teşekkürler

160-165hp elde edebiliyoruz. 1-1.5lt tüketim düşüyor. 650tl tutar.

Degerler cok ıyı gozukuyor peki ortalama nekadar tork elde edebiliriz ve egr iptali dahilmi fiyata.

Teşekkürler
  • Mehmet bey, F30 316i için herhangi bir çalışmanız var mı?
    Mehmet bey problemi buldum turbodan çıkan intercooler e giren hotrumun intercooler bağlantı noktasının ordan hava basıyor yani intercoolerden geliyor hava
    intercooler i tamiri yapıyormusunuz ücreti ne olur birde intercooler tamir yapıldıktan sonra debimetreyi bağlamam gerekiyormu ?
  • Elimizde yazılımlı şirket araçları var. Ama başka şehirlerden gelmiş ve yazılımın nerede yapıldığını biz bilmiyoruz. Bu araçların yazılımlarının güvenilir olup olmadığına bakabilir misiniz? Ya da orjinale çevirebilir misiniz? Ücret ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun Aleyküm benim 1.4 hdi 70 hp 160 nm 2troniz yarım otomatik bipper comfort plus aracım var.araba hiç gitmiyor zaten otomatik şanzımanıda kötü bu araçtan chip tuning en fazla ne kadar hp ve nm alırız.0-100 16.9 sn den kaça düşer,fabrika verisi 152 olan son hız kaç olur?lütfen bilgilendirir misiniz?Sn Mehmet Gazihan en yakın zamanda ataşehirdeki bayinize uğrayacağım.K&N filtre diye bir filtre var hava filtresi performans arttıran ondan da alsam,bor power fln kullansam aracım en fazla nekadar performans üretir saygılar
  • merhaba 1.4 hdi bipperdan en fazla kaç hp ve nm alınır?.0-100 16.9 ve son hız 152 fabrika verileri ne kdar değişir?birde perfons hava filtresi ne gibi katkıda bulunur?chip tuning katalizörün tıkanmasına neden olurmu?olursa carbon temizleme önerirmisiniz?
  • rsase kullanıcısına yanıt
    İntercooler 3 noktadan hava kaçırıyor usta tamirinin olmayacağın değişmesi gerektiğini söyledi çıkma bir intercooler + işçilik 200 tl yaptırdım bostancıda eski performansı geri geldi :)
  • Merhaba.

2007 model Peugeot 407 1.6HDI comfort 112bin km de aracım var. Chiptunning yaptırmak istiyorum,fiyat ve uygunluk/sorun çıkarma durumunu öğrenmek istiyordum.

Teşekkürler.
  • s.a bende fiat fiorino 75 hplik modeli var chip tuning parçası taktırdım ama yakıt düşmedi yazılım yapsam düşer mi öncedeki aracımda fiorinoydu onda yazılım vardı 100 hpdi 227000 kmde 30 krş yakıyordu yollarım yokuşlu ve kalabalık ailem var bu aracım 1 depoyla 400 km falan gidiyor 35-40 arası yakıyor litre 4,3
  • Mehmet bey izmire gelmeyi dusunuyomusunuz gelirsebiz size nasil ulasabiliriz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

Mehmet bey,
    chevrolet aveo 1.3 LT. 75 hp. araçlara chip yapamadığınızı söylemiştiniz.yoksa yanlış mı hatırlıyorum.eğer yapılamıyorsa neden?bu motor fiat ında kullandığı multijet motor ile aynı değilmi?

Opel ve Chevrolet 1.3 dizellerinde BOSCH marka motor kontrol ünitesi kullanıyor, FIAT ise Marelli tercih ediyor..

2012 model Opel ve Chevrolet Dizellerinde kullanılan BOSCH marka kontrol ünitelerinin programlama karşı bir koruması var.. Henuz bu ünitelere işlem yapamıyoruz..

Araca Powerbox uygulanabilir.. En azından araç, bu koruma çözülene kadar bir miktar canlandırılabilir..

Mehmet bey bu sorunu çözebildinizmi ? Aveo sedan 1.3 95hp alıp 120hp civarı yapmak istiyorumda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lider75

Ustacım,tavsiyene uyarak Audiyi aldım bugün ve chiplemek için sana doğru yola çıkacaktım ki hafofçe gaza dokundum ve koltuğa yapıstığımı hissettim.Bundan fazla bir performansa ihtiyaç duyacağımı şu an için düşünmüyorum. Ihtiyacım olursa yine seni rahatsız ederim. Iyi çalışmalar kolay gelsin.

Hayırlı uğurlu olsun. Bi süre sonra alışırsınız ve eliniz telefona gider ((:

Valla ustacim gelirken bi deneyim dedim hafif meyilli bir yolda kadranda 255-260 arası gördüm. Meyil diyince yanlış anlamayın iniş değil çıkış meyil. Bundan daha fazlası bana gerwkmez sanmam. Bi daha o suratlere de tekrar çıkacağımı da sanmam keza.:-))

• Merhabalar.
    Pejo 307 1.6 hdi dizel,2005 model aracimiz var.
    110 hp, alt devirler klimayla ölüyor.
    Chip veya box ile ne gibi bir artis ve yakit gozlemlenir.
    Egr iptali vb.. islemlerle maliyet ne olur?
    Kara duman atarmi?
    Tesekkurler, saygilar..

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.